Akvatek kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 36 Keskiarvo: 2.3

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Akvatek kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Akvatek kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Akvatek. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Akvatek asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Akvatek kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Akvatek kokemuksesi

Akvatek herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Akvatek asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Akvatek sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Akvatek aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

16 vastausta artikkeliin “Akvatek kokemuksia”

 1. Raimo Salmijärvi sanoo:

  Akvatek on viemärinpuhdistus yritys, joka puhdisti myös minun taloni viemäriputket tammikuussa 2021. Kaikki ei todellakaan ”mennyt putkeen” ei ainakaan kuvauskamera.

 2. Sepi sanoo:

  Ylihinnoiteltua ja turhaa viemärien avausta.

 3. Akvatek sanoo:

  Ylihintainen! Mukava ja ammattitaitoinen myyjä, mutta ylihinnoiteltu.

 4. Jep sanoo:

  Tarkasta itse putkiliitokset käynnin jälkeen (minulla oli jätetty tiiviste välistä joko vahingossa tai tahallaan kuvauksen jälkeen. Ylihintaista pesua tarjoavat, kuvaus vain keittiön rasvaviemäristä jossa aina on rasvaa.

 5. Antti sanoo:

  3 tunnin työ 2050€
  Pyysin myös tarjousta sukituksesta mitä en koskaan saanut…

 6. Liisa sanoo:

  5 tunnin työ 2299 euroa. Työ tehty hyvin, mutta ylihinnoittelu.

 7. Liisa sanoo:

  Maksoin laskun etuajassa eräpäivä 15.4.2022 maksoin 8.4.2022 3.5.2022 päivätty Maksumuistutus
  Akvatek on huomannut,että kirjanpidon mukaan eivät ole saaneet suoritusta. Jos Akvatek ei saa suoritusta viikon kuluessa niin siirtävät perintään sekä perinnästä aiheutuvat kulut tulee minulle maksettavaksi,Annan huonoa palautetta kirjanpitoon eli tarkistakaa hyvin mitä laskuja on suoritettu.
  Pahoitin mieleni koska olen aina suorittanut maksut.En ole koskaan saanut Maksumuistutusta!

 8. Liisa sanoo:

  Soitin maksumuistutuksesta olin itse laittanut viitenumeron viestikenttään joka ei näkynyt Akvatekin kirjanpidossa joten sen johdosta sain maksumuistutuksen.

 9. Nimimerkki Pettynyt sanoo:

  Meillä oli vessaremontti kesällä 2021. Eli purettiin koko vessa ja tehtiin uusiksi. Loppuvuodesta tehtiin sukitus ja vessaan piti sen jälkeen tehdä jälleen remonttia. Pytty oli asennettu kieroon ja allaskaappi värjäytynyt + suihku siniseksi. Jouduttiin repimään kaappi seinästä irti, että saatiin uusi tilalle. Remontin hoitivat onneksi samat miehet, jotka olivat tehneet sen kesälläkin. Kysyin, että kuinkahan käy, kun vessa vasta remontoitu. Vastaus oli hyvin ylimielinen, että meillä on ammattimiehet, että he kyllä osaavat yhden pytyn laittaa paikalleen. Ammattimiehet olivat käsittääkseni aliurakoitsijoita, eikä heidän palkkalistoilla. Ymmärrän kyllä, että vahinkoja sattuu, mutta hänen asenne oli ylimielinen. Sitten ajankäytöstä, oli huoli vain omasta, mies joutui välillä käymään kesken päivän pois töistä, kun piti heidän ajankäytön mukaan mennä.
  Otin myös muilta yrityksiltä tarjouksia, eli saatiin sillä jokunen tuhat euroa pois hinnasta. Ylihinnoittelua on heillä. Oli asiallisiakin miehiä töissä.

 10. Jaska sanoo:

  Kohteena vanhukset tai muut, jotka ei ole perillä todellisista kustannuksista. Melkein 2500 € työstä, jonka paikallinen putkiliike tekee parissa kolmessa tunnissa.

 11. Väinö sanoo:

  Viemärihuuhtelu, 1 pv 1 mies. Hinta yli 2 500 €, ja kuulemma 90 % hinnasta on työn osuus, eli näin laskettuna tuntiveloitus noin 290 €/h. Sanoisin, että ainakin 3-kertainen ylihinta työstä, jota voi tehdä putkimiestäkin vähemmän koulutettu henkilö.
  Huomasin, että työn perusteellisuudessakin oiottiin, silloin kun en itse ollut vieressä. Eikä dokumentointikaan ollut parasta mahdollista, kun videokuvan kameraa riuhdottiin ulos, ja kuva sen mukaisesti epäselvä suurimmalta osin. Huono maku jäi myös henkilöstä itsestään taukokeskustelun perusteella. Suosittelen vain suurella varauksella, jos todella on tarvetta tällaiseen palveluun, ja hyväksyy sen.

 12. jaska sanoo:

  Tilasin kaksi kuvausta viemäreihin akvatekin tulos että putki tukossa ja täynnä vettä avaus 950€, toinen firma kävi seuraavana päivänä kuvaamassa samat putket eikä löytänyt mitään vikaa. Asiaa tutkitaan.

 13. saara sanoo:

  Kuvaus oli hienosti toteutettu, vesi makasi viemärissä ja on tukossa. Kuvautin putket uudestaan toisella firmalla heti perään niin mitään vikaa ei löytynyt.
  Väliaikainen tukos vähän ihmetyttää että miten onnistui sen tekemään huomaamatta. Hieno yritys pisteet siitä, mutta valitettavasti voi mennä joillekin läpi.

 14. LVI-asiantuntija sanoo:

  Asiakkaalleni 90v rouvalle tarjottiin ilmaista käyniä koskien vierämärien kartoitusta. Hänellä on omakotitalo ja ei olisi tarvetta viemärin tarkistukseen. Onneksi hän kertoi naapurilleen, joka pyysi heti peruuttamaan käynnin. Rouva yritti soittaa Akvatekille, mutta ei saanut ketään. ” Numero ei ole käytössä ” jne selityksiä tuli puhelimeen. Lopulta peruutti netissä ajan. Olen itsekin LVI-alan asiantuntija ja lupasin mennä paikalle, jos Akvatekin tarkastaja tulee kaikesta huolimatta. Kokemuksesta tiedän, että Akvatekin kaveri läytää viemäristä jotain vikaa ja ehdottaa vähintään putsusta. Tiedän käyvät hinnat viemärien puhdistuksille ja sukituksille, joten olen sitten asiakkaan tukena, jos peruutus ei ole mennyt läpi. No- huomenna nähdään miten asia on.

 15. H. Laakso sanoo:

  Akvatek kävi meillä. Aivan ylihinnoiteltu. Antavat vain urakkahintoja ja kun laskee työn tuntihinnan, tulee 500 € paikkeille. Lisäksi ylihinnoitellut tarvikkeet. Kannattaa pyytää tarjous joltakin toiselta myös.

 16. Hanna sanoo:

  Varokaa Akvatek firmaa. Vaikka työ olisi OK, kuten meille tekivät, mutta se oli aivan ylihintainen. Näyttää siltä että aina pyydetään päälle 2000€. Työ kesti 3 tuntia. Hinta 500€/tunti. Tein reklamaation ja tulivat vastaan, mutta silti jäi aivan liian kalliiksi. Todella pettynyt. Sopimus piti tehdä heti. Eikä työn sisältöä sen paremmin avattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Matti artikkeliin Maalämpöpumppu kokemuksia: “Maalämpö hyvä ,mutta ei ole asiantuntijaa kun tulee häiriö Kyllä niitä myydään mutt ei ole häiriökorjaajaa joka olisi perillä koneesta…tammi 2, 14:49
 • väinö artikkeliin Kaisanet kokemuksia: “Täysin mielivaltaista ja erittäin ylimielistä toimintaa!! Kysyin s-postilla asiakaspalvelusta sopimuksen jatkokautta, ei mitään vastausta! Irtisanoin liittymän. Kuukautta myöhemmin tein uuden…joulu 27, 08:04
 • Nimetön artikkeliin Oulunkylän kuntoutussairaala kokemuksia: “Ei koskaan enää tähän ”kuntoutus” laitokseen.joulu 25, 09:55
 • Marianne artikkeliin Vapaakauppa.net kokemuksia: “No hups onneksi en tilannut kallista vajaa 20 mutta tavalliselle raha sekinjoulu 12, 20:40
 • Timppa artikkeliin Lämpöykkönen kokemuksia: “Vältä Lämpöykkösiä. Kauko-ohjain vilpiin saatiin puolentoista vuoden kuluttua. Kertoo kaiken firmasta.joulu 6, 16:56

Jaa Akvatek kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Akvatek kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Akvatek kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Akvatek kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Akvatek kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Akvatek aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Akvatek kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Akvatek kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Akvatek kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Akvatek kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Akvatek aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

16 vastausta artikkeliin “Akvatek kokemuksia”

 1. Raimo Salmijärvi sanoo:

  Akvatek on viemärinpuhdistus yritys, joka puhdisti myös minun taloni viemäriputket tammikuussa 2021. Kaikki ei todellakaan ”mennyt putkeen” ei ainakaan kuvauskamera.

 2. Sepi sanoo:

  Ylihinnoiteltua ja turhaa viemärien avausta.

 3. Akvatek sanoo:

  Ylihintainen! Mukava ja ammattitaitoinen myyjä, mutta ylihinnoiteltu.

 4. Jep sanoo:

  Tarkasta itse putkiliitokset käynnin jälkeen (minulla oli jätetty tiiviste välistä joko vahingossa tai tahallaan kuvauksen jälkeen. Ylihintaista pesua tarjoavat, kuvaus vain keittiön rasvaviemäristä jossa aina on rasvaa.

 5. Antti sanoo:

  3 tunnin työ 2050€
  Pyysin myös tarjousta sukituksesta mitä en koskaan saanut…

 6. Liisa sanoo:

  5 tunnin työ 2299 euroa. Työ tehty hyvin, mutta ylihinnoittelu.

 7. Liisa sanoo:

  Maksoin laskun etuajassa eräpäivä 15.4.2022 maksoin 8.4.2022 3.5.2022 päivätty Maksumuistutus
  Akvatek on huomannut,että kirjanpidon mukaan eivät ole saaneet suoritusta. Jos Akvatek ei saa suoritusta viikon kuluessa niin siirtävät perintään sekä perinnästä aiheutuvat kulut tulee minulle maksettavaksi,Annan huonoa palautetta kirjanpitoon eli tarkistakaa hyvin mitä laskuja on suoritettu.
  Pahoitin mieleni koska olen aina suorittanut maksut.En ole koskaan saanut Maksumuistutusta!

 8. Liisa sanoo:

  Soitin maksumuistutuksesta olin itse laittanut viitenumeron viestikenttään joka ei näkynyt Akvatekin kirjanpidossa joten sen johdosta sain maksumuistutuksen.

 9. Nimimerkki Pettynyt sanoo:

  Meillä oli vessaremontti kesällä 2021. Eli purettiin koko vessa ja tehtiin uusiksi. Loppuvuodesta tehtiin sukitus ja vessaan piti sen jälkeen tehdä jälleen remonttia. Pytty oli asennettu kieroon ja allaskaappi värjäytynyt + suihku siniseksi. Jouduttiin repimään kaappi seinästä irti, että saatiin uusi tilalle. Remontin hoitivat onneksi samat miehet, jotka olivat tehneet sen kesälläkin. Kysyin, että kuinkahan käy, kun vessa vasta remontoitu. Vastaus oli hyvin ylimielinen, että meillä on ammattimiehet, että he kyllä osaavat yhden pytyn laittaa paikalleen. Ammattimiehet olivat käsittääkseni aliurakoitsijoita, eikä heidän palkkalistoilla. Ymmärrän kyllä, että vahinkoja sattuu, mutta hänen asenne oli ylimielinen. Sitten ajankäytöstä, oli huoli vain omasta, mies joutui välillä käymään kesken päivän pois töistä, kun piti heidän ajankäytön mukaan mennä.
  Otin myös muilta yrityksiltä tarjouksia, eli saatiin sillä jokunen tuhat euroa pois hinnasta. Ylihinnoittelua on heillä. Oli asiallisiakin miehiä töissä.

 10. Jaska sanoo:

  Kohteena vanhukset tai muut, jotka ei ole perillä todellisista kustannuksista. Melkein 2500 € työstä, jonka paikallinen putkiliike tekee parissa kolmessa tunnissa.

 11. Väinö sanoo:

  Viemärihuuhtelu, 1 pv 1 mies. Hinta yli 2 500 €, ja kuulemma 90 % hinnasta on työn osuus, eli näin laskettuna tuntiveloitus noin 290 €/h. Sanoisin, että ainakin 3-kertainen ylihinta työstä, jota voi tehdä putkimiestäkin vähemmän koulutettu henkilö.
  Huomasin, että työn perusteellisuudessakin oiottiin, silloin kun en itse ollut vieressä. Eikä dokumentointikaan ollut parasta mahdollista, kun videokuvan kameraa riuhdottiin ulos, ja kuva sen mukaisesti epäselvä suurimmalta osin. Huono maku jäi myös henkilöstä itsestään taukokeskustelun perusteella. Suosittelen vain suurella varauksella, jos todella on tarvetta tällaiseen palveluun, ja hyväksyy sen.

 12. jaska sanoo:

  Tilasin kaksi kuvausta viemäreihin akvatekin tulos että putki tukossa ja täynnä vettä avaus 950€, toinen firma kävi seuraavana päivänä kuvaamassa samat putket eikä löytänyt mitään vikaa. Asiaa tutkitaan.

 13. saara sanoo:

  Kuvaus oli hienosti toteutettu, vesi makasi viemärissä ja on tukossa. Kuvautin putket uudestaan toisella firmalla heti perään niin mitään vikaa ei löytynyt.
  Väliaikainen tukos vähän ihmetyttää että miten onnistui sen tekemään huomaamatta. Hieno yritys pisteet siitä, mutta valitettavasti voi mennä joillekin läpi.

 14. LVI-asiantuntija sanoo:

  Asiakkaalleni 90v rouvalle tarjottiin ilmaista käyniä koskien vierämärien kartoitusta. Hänellä on omakotitalo ja ei olisi tarvetta viemärin tarkistukseen. Onneksi hän kertoi naapurilleen, joka pyysi heti peruuttamaan käynnin. Rouva yritti soittaa Akvatekille, mutta ei saanut ketään. ” Numero ei ole käytössä ” jne selityksiä tuli puhelimeen. Lopulta peruutti netissä ajan. Olen itsekin LVI-alan asiantuntija ja lupasin mennä paikalle, jos Akvatekin tarkastaja tulee kaikesta huolimatta. Kokemuksesta tiedän, että Akvatekin kaveri läytää viemäristä jotain vikaa ja ehdottaa vähintään putsusta. Tiedän käyvät hinnat viemärien puhdistuksille ja sukituksille, joten olen sitten asiakkaan tukena, jos peruutus ei ole mennyt läpi. No- huomenna nähdään miten asia on.

 15. H. Laakso sanoo:

  Akvatek kävi meillä. Aivan ylihinnoiteltu. Antavat vain urakkahintoja ja kun laskee työn tuntihinnan, tulee 500 € paikkeille. Lisäksi ylihinnoitellut tarvikkeet. Kannattaa pyytää tarjous joltakin toiselta myös.

 16. Hanna sanoo:

  Varokaa Akvatek firmaa. Vaikka työ olisi OK, kuten meille tekivät, mutta se oli aivan ylihintainen. Näyttää siltä että aina pyydetään päälle 2000€. Työ kesti 3 tuntia. Hinta 500€/tunti. Tein reklamaation ja tulivat vastaan, mutta silti jäi aivan liian kalliiksi. Todella pettynyt. Sopimus piti tehdä heti. Eikä työn sisältöä sen paremmin avattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *