Capehill Oy kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 45 Keskiarvo: 3.7

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Capehill Oy kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Capehill Oy kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Capehill Oy. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Capehill Oy asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Capehill Oy kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Capehill Oy kokemuksesi

Capehill Oy herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Capehill Oy asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Capehill Oy sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Capehill Oy aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

12 vastausta artikkeliin “Capehill Oy kokemuksia”

 1. Miika sanoo:

  Ostin lakimiespalveluita Capehill oyltä. Aluksi vaikutti hyvältä palvelulta. Lakimies kertoo toimeksiannon aikana useaan otteeseen että vastapuolen saa maksamaan omavastuuosuuden. Reilu kuukausi asian jälkeen minulle tulee heiltä yli tonnin lasku omavastuu osuudesta.

 2. Pettynyt sanoo:

  Otin Capehill:n yhteyttä josta mieshenkilö kertoi heidän laskutuksensa olevan samanlainen, kun oikeusaputoimistossa eli tulojen mukaan.
  Meidän asialle avustaja ei tehnyt yhtään mitään. Meidän piti itse selvittää kaikki asiat ja ottaa yhteyttä tarvittaviin tahoihin.
  Eräästä asiasta kysyimme jolloin avustaja kysyi: onko teillä varaa maksaa.
  Tämän turhuuden jälkeen sieltä saapui useiden satojen lasku.

 3. Tj sanoo:

  En todellakaan suosittele. Ei pidä mitään yhteyttä, mutta laskuttaa osaa todella reilulla kädellä. On tosi kiinnostunut heti ensi lauseesta vakuutuksista yms. Kuten omaisuutemme määrästä omistusoikeudestamme yms. Ei jatkoon.

 4. Heidi Luoto sanoo:

  Halusin asiananajan cape hillin kautta auttamaan minua ,mutta KAIKKI tulikin vääräksi. Asiananaja EI ollutkaan asiananaja, eikä edes luvan saanut minkäänlaisiin oikeudellisiin toimintoihin eikä avustajaksi. Nuori nainen joka otti minuun yhteyden jatkoi ikäänkuin hänet olisi hyväksytty Käräjäoikeuteen minulle auttajaksi.
  Hän antoi myös kuvan että minun Oikeusturvatukeni maksaisi (kotivakuutus), mutta kaiken rasituksen ja surun jälkeen sain vain laskun 6 747,25 euroa. Ehdin maksaa 2249,08 euroa enenkuin epäilykseni vahvistettiin. Naisella, joka hoiti asiaani EI OLLUT minkäänlasita lupaa toimia oikeusavustajana, eikä hän ollut asiananaja ollenkaan. Vakuutus firmani EI maksanut mitään. Tein riittauttamisen laskun suhteen. Asia on vielä kesken. Capehill yrittää vielä saada minulta tuhansia euroja. Nyt 2 minulle tuntematonta miestä kirjoittavat lakipykälistä. En voi kirjoittaa kaikkea, koska tulisi muuten liian pitkä asia.

 5. Nimetön sanoo:

  Kysyin kannattaako ryhtyä asiassa,oikeudellisiin toimenpiteisiin.Kysymys maksoi 600e. Tiedustelin tältä nuorelta neidiltä,että onko hän se ihminen joksi itsensä esitteli ja jonka nimellä lasku tuli,niin hän sanoi asian menevän epäasialliseksi ja löi luurin korvaan. Epäilen,että kovinkaan monen lakifirman asiakaspalvelukoulutuksessa kerrotaan työntekijälle,että jos kysymykset koskevat ko. yritystä,niin silloin lyödään luuri korvaan.

 6. Nimetön sanoo:

  Minä kysyin asunnon lainhuudatuksesta, piti katsoa ammatti juristi se hoitamaan.
  No en sitten koskaan laittanutkaan papereita asunnosta kun selvisi että ei minun tarvitse lainhuudattaa osakkeita joita siis ostin kun on paritalo kysessä. Myöhemmin sitten tuli 500€ lasku, soitin ja kysyin että miksi lasku, kuulemma asiantuntija juristi oli alkanut jo töihin.. no ei ollut alkanut eikä ollut aisantuntija koska olsi pitänyt tietää etä ei huudateta minun toimesta ja vielä oudompaa oli että työ oli alkanut vaikka ei he edes tiennyt minne olin muuttanut ja milloin koska en mitään papereita ole koskaan heille toimittanut, kysynyt löytyykö asiaan juristi ja siihen jäi.

 7. Ilpo Väisänen sanoo:

  On kokemuksia Capehill Oy:stä,olivat minun vastapuolen asianhoitaja,mutta molemmat naiset antoivat periksi vuorollaan,kun pystyin lisäämään omalta puoleltani lisää faktoja omalta puoleltani.. Pitkiä kirjeitä he kyllä kirjoittivat minulle ja yrittivät pelotella ja lannistaa minua,mutta huomasivat,että ei tätä ukkoa näköjään pysty lannistamaan ja antoivat periksi. Ei kannata soitella lakimiehille,vaan täytyy mennä heidän toimistoonsa juttelemaan,niin kyllä silloin ihmisestä osaa luonnehtia kannattaako omaa juttua antaa kenelle tahansa, Tällaista.,

 8. Leena sanoo:

  Capehillistä alettiin lähettämään sähköpostia minulle, vaikka en ollut ottanut heihin mitään yhteyttä.
  Ensimmäiseen vastasin heille sähköpostilla ja kerroin, että en tarvitse mitään apua heiltä. Nyt sain laskun heidän lähettämistään sähköposteista, joissa muistaakseni vain pyydettiin ottamaan yhteyttä tiettyyn asianajajaan. Näistä ilmoituksista laskutetaan nyt yht. 197,01 euroa. Törkeää toimintaa!

 9. Minna sanoo:

  Kannattaa varoa tätä firmaa. Lasku 700 eur vaikka kerrottu ettei tarvetta ole palveluille eikä niitä edes käytetty.

 10. En suosittele sanoo:

  Capehillsta otti meihin yhteyttä asiastamme sitten piti asian asiakirjat 10 kuukautta tekemättä mitään yhtäkkiä ilmoitteli että Capehill OY pääti luopuoa toimeksiannosta

 11. Nimetön sanoo:

  En suosittele! Aluksi palvelu vaikutti hyvältä ja useaan otteeseen vakuutettiin, että juttu on ihan selkeä ja helposti voitettavissa ja vasta puoli saadaan maksamaan kaikki kulut.
  Yhteyttä ei pidetty useaan kuukauteen lakitoimiston puolelta. itse joutui kyselemään asian tilaa. Jokainen vastattu sähköposti maksoi 57,50€.
  Vasta kun ilmoitin, ettei itselläni ole varaa kuluja maksaa, asianajaja kääntikin kelkan ja kertoi ettei ole järkevää jatkaa juttua, että oikeus voi päättää mitä vaan ja kaikki kulut tulee kantajan maksettavaksi. Lopulta 1400€ lasku muutamasta sähköpostista ja yhdestä lähetetystä kirjeestä

 12. Nimetön sanoo:

  Aluksi hyvin tietoa. Kerrottiin toisesta mahdollisuudesta hoitaa asia. Totesivat kuitenkin, että se ei sovellu tapaukseemme. Asia jäi hoitamatta. Kohtuuton lasku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Tero L artikkeliin Kannattajat.fi kokemuksia: “Pelipaita tilattu, ei toimitusta, asiakaspalvelu ei vastaa jne. Surkeaa toimintaa enkä suosittele ostamaan täältä mitään. Saanen rahat takaisin luottokorttiyhtiön kautta.marras 14, 10:29
 • armi artikkeliin Koti- ja hyvinvointipalvelut Selise Oy kokemuksia: “Ei ollut luotettavaa, ei alunalkaen tehnyt minkäänlaista sopimusta, jota henkilökohtaisen avun keskus edellyttää asiakaskäynti ei toteunut sovitusti. Jos oli sovittu…marras 6, 14:53
 • merja artikkeliin Isarvo kokemuksia: “Eivät kykene ohjeistamaan tumpeloa hallitusta toimimaan. Ei kykyä toimia johtajana. En voi suositella.loka 31, 14:38
 • Ismo artikkeliin Sisuste peltoniemi kokemuksia: “Kilpailijoilta löytyy saman Virolaisen tehtaan tuotteita. Vähänkin kun tutustuu paremmin tuotteeseen: jalat samoja, petauspatjat samoja, verhoilutapa samaa. Ihmettelen suuresti, että…loka 24, 11:20
 • LVI-asiantuntija artikkeliin Akvatek kokemuksia: “Asiakkaalleni 90v rouvalle tarjottiin ilmaista käyniä koskien vierämärien kartoitusta. Hänellä on omakotitalo ja ei olisi tarvetta viemärin tarkistukseen. Onneksi hän…loka 24, 09:34

Jaa Capehill Oy kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Capehill Oy kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Capehill Oy kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Capehill Oy kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Capehill Oy kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Capehill Oy aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Capehill Oy kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Capehill Oy kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Capehill Oy kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Capehill Oy kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Capehill Oy aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

12 vastausta artikkeliin “Capehill Oy kokemuksia”

 1. Miika sanoo:

  Ostin lakimiespalveluita Capehill oyltä. Aluksi vaikutti hyvältä palvelulta. Lakimies kertoo toimeksiannon aikana useaan otteeseen että vastapuolen saa maksamaan omavastuuosuuden. Reilu kuukausi asian jälkeen minulle tulee heiltä yli tonnin lasku omavastuu osuudesta.

 2. Pettynyt sanoo:

  Otin Capehill:n yhteyttä josta mieshenkilö kertoi heidän laskutuksensa olevan samanlainen, kun oikeusaputoimistossa eli tulojen mukaan.
  Meidän asialle avustaja ei tehnyt yhtään mitään. Meidän piti itse selvittää kaikki asiat ja ottaa yhteyttä tarvittaviin tahoihin.
  Eräästä asiasta kysyimme jolloin avustaja kysyi: onko teillä varaa maksaa.
  Tämän turhuuden jälkeen sieltä saapui useiden satojen lasku.

 3. Tj sanoo:

  En todellakaan suosittele. Ei pidä mitään yhteyttä, mutta laskuttaa osaa todella reilulla kädellä. On tosi kiinnostunut heti ensi lauseesta vakuutuksista yms. Kuten omaisuutemme määrästä omistusoikeudestamme yms. Ei jatkoon.

 4. Heidi Luoto sanoo:

  Halusin asiananajan cape hillin kautta auttamaan minua ,mutta KAIKKI tulikin vääräksi. Asiananaja EI ollutkaan asiananaja, eikä edes luvan saanut minkäänlaisiin oikeudellisiin toimintoihin eikä avustajaksi. Nuori nainen joka otti minuun yhteyden jatkoi ikäänkuin hänet olisi hyväksytty Käräjäoikeuteen minulle auttajaksi.
  Hän antoi myös kuvan että minun Oikeusturvatukeni maksaisi (kotivakuutus), mutta kaiken rasituksen ja surun jälkeen sain vain laskun 6 747,25 euroa. Ehdin maksaa 2249,08 euroa enenkuin epäilykseni vahvistettiin. Naisella, joka hoiti asiaani EI OLLUT minkäänlasita lupaa toimia oikeusavustajana, eikä hän ollut asiananaja ollenkaan. Vakuutus firmani EI maksanut mitään. Tein riittauttamisen laskun suhteen. Asia on vielä kesken. Capehill yrittää vielä saada minulta tuhansia euroja. Nyt 2 minulle tuntematonta miestä kirjoittavat lakipykälistä. En voi kirjoittaa kaikkea, koska tulisi muuten liian pitkä asia.

 5. Nimetön sanoo:

  Kysyin kannattaako ryhtyä asiassa,oikeudellisiin toimenpiteisiin.Kysymys maksoi 600e. Tiedustelin tältä nuorelta neidiltä,että onko hän se ihminen joksi itsensä esitteli ja jonka nimellä lasku tuli,niin hän sanoi asian menevän epäasialliseksi ja löi luurin korvaan. Epäilen,että kovinkaan monen lakifirman asiakaspalvelukoulutuksessa kerrotaan työntekijälle,että jos kysymykset koskevat ko. yritystä,niin silloin lyödään luuri korvaan.

 6. Nimetön sanoo:

  Minä kysyin asunnon lainhuudatuksesta, piti katsoa ammatti juristi se hoitamaan.
  No en sitten koskaan laittanutkaan papereita asunnosta kun selvisi että ei minun tarvitse lainhuudattaa osakkeita joita siis ostin kun on paritalo kysessä. Myöhemmin sitten tuli 500€ lasku, soitin ja kysyin että miksi lasku, kuulemma asiantuntija juristi oli alkanut jo töihin.. no ei ollut alkanut eikä ollut aisantuntija koska olsi pitänyt tietää etä ei huudateta minun toimesta ja vielä oudompaa oli että työ oli alkanut vaikka ei he edes tiennyt minne olin muuttanut ja milloin koska en mitään papereita ole koskaan heille toimittanut, kysynyt löytyykö asiaan juristi ja siihen jäi.

 7. Ilpo Väisänen sanoo:

  On kokemuksia Capehill Oy:stä,olivat minun vastapuolen asianhoitaja,mutta molemmat naiset antoivat periksi vuorollaan,kun pystyin lisäämään omalta puoleltani lisää faktoja omalta puoleltani.. Pitkiä kirjeitä he kyllä kirjoittivat minulle ja yrittivät pelotella ja lannistaa minua,mutta huomasivat,että ei tätä ukkoa näköjään pysty lannistamaan ja antoivat periksi. Ei kannata soitella lakimiehille,vaan täytyy mennä heidän toimistoonsa juttelemaan,niin kyllä silloin ihmisestä osaa luonnehtia kannattaako omaa juttua antaa kenelle tahansa, Tällaista.,

 8. Leena sanoo:

  Capehillistä alettiin lähettämään sähköpostia minulle, vaikka en ollut ottanut heihin mitään yhteyttä.
  Ensimmäiseen vastasin heille sähköpostilla ja kerroin, että en tarvitse mitään apua heiltä. Nyt sain laskun heidän lähettämistään sähköposteista, joissa muistaakseni vain pyydettiin ottamaan yhteyttä tiettyyn asianajajaan. Näistä ilmoituksista laskutetaan nyt yht. 197,01 euroa. Törkeää toimintaa!

 9. Minna sanoo:

  Kannattaa varoa tätä firmaa. Lasku 700 eur vaikka kerrottu ettei tarvetta ole palveluille eikä niitä edes käytetty.

 10. En suosittele sanoo:

  Capehillsta otti meihin yhteyttä asiastamme sitten piti asian asiakirjat 10 kuukautta tekemättä mitään yhtäkkiä ilmoitteli että Capehill OY pääti luopuoa toimeksiannosta

 11. Nimetön sanoo:

  En suosittele! Aluksi palvelu vaikutti hyvältä ja useaan otteeseen vakuutettiin, että juttu on ihan selkeä ja helposti voitettavissa ja vasta puoli saadaan maksamaan kaikki kulut.
  Yhteyttä ei pidetty useaan kuukauteen lakitoimiston puolelta. itse joutui kyselemään asian tilaa. Jokainen vastattu sähköposti maksoi 57,50€.
  Vasta kun ilmoitin, ettei itselläni ole varaa kuluja maksaa, asianajaja kääntikin kelkan ja kertoi ettei ole järkevää jatkaa juttua, että oikeus voi päättää mitä vaan ja kaikki kulut tulee kantajan maksettavaksi. Lopulta 1400€ lasku muutamasta sähköpostista ja yhdestä lähetetystä kirjeestä

 12. Nimetön sanoo:

  Aluksi hyvin tietoa. Kerrottiin toisesta mahdollisuudesta hoitaa asia. Totesivat kuitenkin, että se ei sovellu tapaukseemme. Asia jäi hoitamatta. Kohtuuton lasku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *