Eazzzy Topper kokemuksia

Eazzzy Topper kokemuksia voi löytää muun muassa Saksasta ja Espanjasta, jossa kyseistä patjaa on myyty paljon.

Kyseessä on siis normaalia paksumpi sijauspatja, jonka tarkoitus on parantaa nykyisen sänkysi mukavuutta. Tuote konepestävä ja sopii myyjän mukaan allergikoille.

Tuotteen omalla kotisivulla on vain muutama kommentti, joten niistä on vaikea vetää johtopäätöksiä. Jos menemme Amazoniin, jossa patjaa on myyty tuhansia kappaleita, alkaa kokemuksia löytyä.

Kokemuksia Amazonin käyttäjiltä

Verkkokaupan kautta löysin, tätä artikkelia kirjoittaessa, 395 kokemusta. Keskiarvo on 4,4 tähteä 5:stä. Joka on hyvä arvosana tuotteelle. Kuten aina, on positiivisia ja negatiivisia kommentteja.

Videoita patjasta

Löysin myös muutaman videon aiheesta:

TVINS Scandinavia

Tuotetta myy TVINS Scandinavia, jolla on Googlessa 3,2 tähteä viidestä. Se on hieman heikohko arvosana. Toisaalta jos ottaa huomioon että kommentteja on vain 13, on se ihan ok. Alla kartta ja linkki kommentteihin Googlessa. Huomioithan että nämä kokemukset liittyvät yritykseen, ei Eazzzy Topper tuotteeseen.

Onko sinulla kokemusta tuotteesta? Arvostele se alla olevilla tähdillä.

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 47 Keskiarvo: 3.4

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Eazzzy topper kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Eazzzy topper kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Eazzzy topper. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Eazzzy topper asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Eazzzy topper kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Eazzzy topper kokemuksesi

Eazzzy topper herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Eazzzy topper asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Eazzzy topper sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Eazzzy topper aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

14 vastausta artikkeliin “Eazzzy Topper kokemuksia”

 1. Lonkat kipeänä sanoo:

  Minulla kipeytyi lonkat ja selkä, kun aloin käyttämään tuota Eazzy-Topperia.

 2. Nimetön sanoo:

  Kyllä minullakin vastaavia kokemuksia. Muutaman kerran käyttäessäsi patjaa, niin huomasin ihme muhkuroita kulkiessani. Sitä muutaman yön kärsin, sitten käänsin patjan. Sitten kuitenkin yritin, välillä mökillä yötä ja pystyin nukkumaan.
  Kuitenkin jouduin taas kääntämään, kun vasemman reiden ja lonkkaluu kipeytyi. Kaipasin ainakin pehmeämpää. Olen ajatellut, että ne muhkuroita tulleet, kun tiiviisti pakattuna, useamman päivän kuljetus. Nyt nukkuessa vältettävä niitä kohtia, ei patja ole voinut lakkautus ”kolmiolle”, missä pystyn jalkaani pitämään.
  Olisikin tuo patja pehmeämpi, näin alle 55 kokoiselle naiselle.

 3. Nimetön sanoo:

  Olen ostanut oheisen patjan. Välillä olin vanhassa osoitteessa, joten en heti huomannut patjassa olevia muhkuroita. Oletan niiden syntyneen, kun pakattu liian tiukkaan. Vaikea nukkua, kun joutuu jalalla etsimään tasaista kohtaa.
  Keskellä yötä jouduin kääntämään patjaa. Jonkin aikaa nukuin, nyt uudelleen käänsin. Hyvät kohdat ei voi olla painuneita, painan alle 55. Tuntuu ne möykyt olevan ”kovaksi keitettyjä munia” Ei olisi oikein varaa ostaa uutta patjaa. Plussaa, pysyy hyvin paikallaan.KK

 4. K sanoo:

  Ei voi olla!? Olenko jo aijemmin kirjoitellut tänne!? Ainakin ovat kuin minun kokemuksia. Tuo kolmio, olisi kuitenkin koloa tarkoittava. Ei mielestäni ole tullut painaumaa, on ne muhkurat! Lonkka tuli myös kipeäksi, nukuin unilääkkeiden avulla samalla kyljellä pisempään. Olisipa patja niin hyvä, kuin kehutaan!!

 5. Reijo sanoo:

  Patja olisi ihan hyvä ilman kuhmuja ja että se palautuisi normaali paksuuteen muutamassa tunnissa, kun on purettu paketista.

 6. Sanna sanoo:

  Minulta ottivat 300e, kun yritin patjaa tilata. Tilaus ei koskaan mennyt perille, mutta rahat kyllä ottivat. En ole saanut takaisin rahojani enkä myöskään patjaa!! Inhottavia kameleita koko asiakaspalvelukin täynnä..

 7. Mökkeilijä sanoo:

  Minulla erittäin hyvä kokemus ko. patjasta. Pitkäaikaiset yölliset selkävaivat helpottaneet.

 8. Reijo sanoo:

  Toimiiko tämä, kokeillaan.

 9. hilja sanoo:

  PATJAA OSTAMASSA ONKO TÄLLÄ KYSEISELLÄ PATJALLA ESIMERKIKSI KÄYTTÄJÄ TAKUU JA ONKO TÄMÄ PATJA OIKEASTI MUHKURAINEN KÄRSIN SELKÄ KIVUISTA JA ON TODELLA VAIKEAA NUKKUA KUN KOKO AJAN KÄNTYÄ PITÄÄ KUN SELKÄÄ KOSKEE

 10. pettynyt sanoo:

  Patja otettiin käyttöön 9kk sitten eukko 70kg ja itse 80 kg ja patja painoksissa pahemmin kuin edellinen mikä oli käytössä yli 3vuotta.

 11. Pettynyt täälläkin sanoo:

  HALVALLA EI SAA HYVÄÄ!!! Kamala ja muhkurainen! Ei voi suositella millään tasolla. Paino on 60kg ja joka paikkaan sattui 🙁 Vaihtoon män. Upeet on mainokset mut totuus floppi!!! Eazzy Topper ei jatkoon vaan roskiin!!! oppirahat menivät tässäkin

 12. Iris sanoo:

  Kadun ostostani ja sitä että lankesin mainoksen uhrina ostamaan Topperit. Ei tukenut rankaa ja oli liian pehmeä, aluksi oli hyvä mutta jo muutaman kuukauden päästä sijauspatja oli vetelä eikä pysynyt paikoillaan. Ostin Tempurin sängyn patjoineen. Nyt voi jo puhua hyvästä patjasta. Eezzy topperit saa viedä roskiin. Harmi, sillä tuntuu samalta kuin heittäisi satoja euroja roskiin!!

 13. Arto Turunen sanoo:

  Kun luin nämä kommentit, valinta on Tempur, vaikka 2.5 kertainen hinta. Sekä on koti kaupungin liikkeestä.
  Eli jos tulee valttamista, siellä on ainakin ihminen vastassa.

 14. Eija sanoo:

  Vuoden käytön jälkeen edelleen pakkauksen jäljiltä vahvat taitokset (2kpl) koko patjan pituudelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • T.K.A. Pajala artikkeliin Stayforlong kokemuksia: “ÄLKÄÄ LUOTTAKO TÄHÄN FIRMAAN!!!!! Minulta peruivat matkan ja maksu jonka tein pankkisiirrolla on vieläkin palauttamatta. Olen pyytänyt apua Euroopan Kuluttajasuoja-…marras 18, 14:51
 • Tero L artikkeliin Kannattajat.fi kokemuksia: “Pelipaita tilattu, ei toimitusta, asiakaspalvelu ei vastaa jne. Surkeaa toimintaa enkä suosittele ostamaan täältä mitään. Saanen rahat takaisin luottokorttiyhtiön kautta.marras 14, 10:29
 • armi artikkeliin Koti- ja hyvinvointipalvelut Selise Oy kokemuksia: “Ei ollut luotettavaa, ei alunalkaen tehnyt minkäänlaista sopimusta, jota henkilökohtaisen avun keskus edellyttää asiakaskäynti ei toteunut sovitusti. Jos oli sovittu…marras 6, 14:53
 • merja artikkeliin Isarvo kokemuksia: “Eivät kykene ohjeistamaan tumpeloa hallitusta toimimaan. Ei kykyä toimia johtajana. En voi suositella.loka 31, 14:38
 • Ismo artikkeliin Sisuste peltoniemi kokemuksia: “Kilpailijoilta löytyy saman Virolaisen tehtaan tuotteita. Vähänkin kun tutustuu paremmin tuotteeseen: jalat samoja, petauspatjat samoja, verhoilutapa samaa. Ihmettelen suuresti, että…loka 24, 11:20

Jaa Eazzzy topper kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Eazzzy topper kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Eazzzy topper kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Eazzzy Topper kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Eazzzy topper kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Eazzzy topper aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Eazzzy topper kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Eazzzy topper kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Eazzzy Topper kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Eazzzy Topper kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Eazzzy topper aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

14 vastausta artikkeliin “Eazzzy Topper kokemuksia”

 1. Lonkat kipeänä sanoo:

  Minulla kipeytyi lonkat ja selkä, kun aloin käyttämään tuota Eazzy-Topperia.

 2. Nimetön sanoo:

  Kyllä minullakin vastaavia kokemuksia. Muutaman kerran käyttäessäsi patjaa, niin huomasin ihme muhkuroita kulkiessani. Sitä muutaman yön kärsin, sitten käänsin patjan. Sitten kuitenkin yritin, välillä mökillä yötä ja pystyin nukkumaan.
  Kuitenkin jouduin taas kääntämään, kun vasemman reiden ja lonkkaluu kipeytyi. Kaipasin ainakin pehmeämpää. Olen ajatellut, että ne muhkuroita tulleet, kun tiiviisti pakattuna, useamman päivän kuljetus. Nyt nukkuessa vältettävä niitä kohtia, ei patja ole voinut lakkautus ”kolmiolle”, missä pystyn jalkaani pitämään.
  Olisikin tuo patja pehmeämpi, näin alle 55 kokoiselle naiselle.

 3. Nimetön sanoo:

  Olen ostanut oheisen patjan. Välillä olin vanhassa osoitteessa, joten en heti huomannut patjassa olevia muhkuroita. Oletan niiden syntyneen, kun pakattu liian tiukkaan. Vaikea nukkua, kun joutuu jalalla etsimään tasaista kohtaa.
  Keskellä yötä jouduin kääntämään patjaa. Jonkin aikaa nukuin, nyt uudelleen käänsin. Hyvät kohdat ei voi olla painuneita, painan alle 55. Tuntuu ne möykyt olevan ”kovaksi keitettyjä munia” Ei olisi oikein varaa ostaa uutta patjaa. Plussaa, pysyy hyvin paikallaan.KK

 4. K sanoo:

  Ei voi olla!? Olenko jo aijemmin kirjoitellut tänne!? Ainakin ovat kuin minun kokemuksia. Tuo kolmio, olisi kuitenkin koloa tarkoittava. Ei mielestäni ole tullut painaumaa, on ne muhkurat! Lonkka tuli myös kipeäksi, nukuin unilääkkeiden avulla samalla kyljellä pisempään. Olisipa patja niin hyvä, kuin kehutaan!!

 5. Reijo sanoo:

  Patja olisi ihan hyvä ilman kuhmuja ja että se palautuisi normaali paksuuteen muutamassa tunnissa, kun on purettu paketista.

 6. Sanna sanoo:

  Minulta ottivat 300e, kun yritin patjaa tilata. Tilaus ei koskaan mennyt perille, mutta rahat kyllä ottivat. En ole saanut takaisin rahojani enkä myöskään patjaa!! Inhottavia kameleita koko asiakaspalvelukin täynnä..

 7. Mökkeilijä sanoo:

  Minulla erittäin hyvä kokemus ko. patjasta. Pitkäaikaiset yölliset selkävaivat helpottaneet.

 8. Reijo sanoo:

  Toimiiko tämä, kokeillaan.

 9. hilja sanoo:

  PATJAA OSTAMASSA ONKO TÄLLÄ KYSEISELLÄ PATJALLA ESIMERKIKSI KÄYTTÄJÄ TAKUU JA ONKO TÄMÄ PATJA OIKEASTI MUHKURAINEN KÄRSIN SELKÄ KIVUISTA JA ON TODELLA VAIKEAA NUKKUA KUN KOKO AJAN KÄNTYÄ PITÄÄ KUN SELKÄÄ KOSKEE

 10. pettynyt sanoo:

  Patja otettiin käyttöön 9kk sitten eukko 70kg ja itse 80 kg ja patja painoksissa pahemmin kuin edellinen mikä oli käytössä yli 3vuotta.

 11. Pettynyt täälläkin sanoo:

  HALVALLA EI SAA HYVÄÄ!!! Kamala ja muhkurainen! Ei voi suositella millään tasolla. Paino on 60kg ja joka paikkaan sattui 🙁 Vaihtoon män. Upeet on mainokset mut totuus floppi!!! Eazzy Topper ei jatkoon vaan roskiin!!! oppirahat menivät tässäkin

 12. Iris sanoo:

  Kadun ostostani ja sitä että lankesin mainoksen uhrina ostamaan Topperit. Ei tukenut rankaa ja oli liian pehmeä, aluksi oli hyvä mutta jo muutaman kuukauden päästä sijauspatja oli vetelä eikä pysynyt paikoillaan. Ostin Tempurin sängyn patjoineen. Nyt voi jo puhua hyvästä patjasta. Eezzy topperit saa viedä roskiin. Harmi, sillä tuntuu samalta kuin heittäisi satoja euroja roskiin!!

 13. Arto Turunen sanoo:

  Kun luin nämä kommentit, valinta on Tempur, vaikka 2.5 kertainen hinta. Sekä on koti kaupungin liikkeestä.
  Eli jos tulee valttamista, siellä on ainakin ihminen vastassa.

 14. Eija sanoo:

  Vuoden käytön jälkeen edelleen pakkauksen jäljiltä vahvat taitokset (2kpl) koko patjan pituudelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *