4 helppoa tapaa varmistaa yrityksen luotettavuus

Haluatko varmistaa että yritys on luotettava? Keräsimme tälle sivulle 4 yksinkertaista keinoa, joilla varmistat yrityksen luotettavuuden. Paras tapa on käyttää mahdollisimman montaa tällä sivulla mainittua menetelmää.

Kokemuksia keräävät sivustot

Suomessa on muutama laaja sivusto, joihin kuka tahansa voi lisätä oman mielipiteensä ja kokemuksensa yrityksestä tai tuotteesta. Vertaamalla eri sivustoilla annettua tietoa, saat hyvän käsityksen yrityksestä. Joskus yritykset saattavat kirjoitella itse positiivisia kommentteja, siksi eri sivustojen käyttäminen on paras tapa. Alla muutama sivusto mihin sinun kannattaa tutustua:

Jaakokemuksia.fi

Tottakai meidän pitää ensin mainita oma sivustomme. =)

Voit tehdä haun haluamallasi hakusanalla täällä.

Luekokemuksia.com

Toinen samantyyppinen sivusto on luekokemuksia.com. Suomen laajimpia sivustoja, joten kannattaa ilman muuta käväistä myös siellä.

Luekokemuksia.com sivusto >>

Google Business

Iso G pitää myös ilman muuta lisätä listaan. Lähes kaikilla yrityksillä on Google Business profiili, josta löydät myös asiakkaiden antamia kommentteja.

Protestilista.com

Protestilista.com sisältää yrityksien protestit ja velkomustuomiot. Palvelun käyttö on ilmaista ja sieltä löydät nopeasti tiedot yritykselle tehdyistä protesteista.