Rekisteri-ja-tietosuojaseloste

Päivitetty 26.6.2020

Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Jarkko Ilomäki
Postiosoite Suomessa:
Opiskelijankatu 22 B 21
33720 Tampere, Suomi
[email protected]

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti käyttäjän kommenttien julkaisemista varten. Jarkko Ilomäki voi käyttää yhteystietoja myös asiakasviestintään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Mikäli et halua saada meiltä viestejä, tai haluat poistaa julkaisemasi kommentit, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta Jarkolle. Julkaistun kommentin muokkaamista tai poistamista varten sinun tulee ilmoittaa kommentin yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Tällä varotoimenpiteellä varmistamme, että olet kommentin luoja.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot kaikista käyttäjistä, jotka ovat jättäneet kommentin lomakkeella:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjän antama kommentti

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut jaakokemuksia.fi sivuston kommenttilomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Tiedot rekisteröidään kotisivujen tietokantaan.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Ainoastaan Jarkolla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin ja häntä sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse ([email protected]).

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 26.6.2020 lukien.

Evästeet ja niiden käyttö

Sivustollamme on käytössä kaksi evästettä. __cfduid, joka on välttämätön, jotta kävijä voi nähdä sivuston ja IDE, jota tarvitaan mainoksien näyttämiseen. Alla tarkemmat tiedot evästeistä:

Nimi: __cfduid
Selitys: CloudFlare-sivustoihin liittyvä eväste, jota käytetään sivun latausaikojen nopeuttamiseen. CloudFlaren mukaan sitä käytetään ohittamaan kaikki turvallisuusrajoitukset sen vierailijan tulevan IP-osoitteen perusteella. Se ei sisällä käyttäjän tunnistetietoja. 
Tyyppi: HTTPS
Kesto: 4 viikkoa

Nimi: IDE
Selitys: Google DoubleClickin käyttämä. Tallentaa tietoja siitä, kuinka käyttäjä käyttää verkkosivustoa ja mitä tahansa muuta mainosta ennen verkkosivustolle tuloa. Evästettä käytetään esittämään käyttäjille mainoksia, jotka ovat heille osuvia käyttäjän profiilin mukaan.
Tyyppi: Mainosten hallinta
Kesto: 1 vuosi

Lisätietoja evästeistä: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit poistaa evästeitä ja muokata niiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/