Rekisteri- ja tietosuojaseloste sekä käyttöehdot

Päivitetty 18.2.2021

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

[email protected]

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti käyttäjän kommenttien julkaisemista varten. Niitä voidaan käyttää myös asiakasviestintään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Mikäli et halua saada meiltä viestejä, tai haluat poistaa julkaisemasi kommentit, voit milloin tahansa ilmoittaa asiasta sähköpostiin [email protected] Julkaistun kommentin muokkaamista tai poistamista varten sinun tulee ilmoittaa kommentin yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Tällä varotoimenpiteellä varmistamme, että olet kommentin luoja.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri sisältää seuraavat tiedot kaikista käyttäjistä, jotka ovat jättäneet kommentin lomakkeella:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Käyttäjän antama kommentti

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka olet itse toimittanut jaakokemuksia.fi sivuston kommenttilomakkeella tai lähettämällä sähköpostia. Tiedot rekisteröidään kotisivujen tietokantaan.

Sopimaton sisältö kommenteissa

Pidätämme oikeuden olla julkaisematta sopimattomia kommentteja tai poistaa niistä sopimattoman sisällön, kuten yksittäiset sanat tai lauseet. Esimerkiksi kirosanat tai yrityksen syyttäminen huijariksi katsotaan sopimattomaksi.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterin henkilötiedot koostetaan henkilöltä itseltään verkkosivuston avulla kerätyistä tiedoista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Emme luovuta henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietoja säilytetään tietojärjestelmissä, jotka ovat teknisin keinoin suojattuja. Henkilöillä joilla on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin sitoo salassapito- ja vaitiolovelvollisuus.

Tarkastus- ja korjausoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröity voi pyytää tietojensa tarkastusta ja/tai korjausta ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöön rekisteriä koskevissa asioissa ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse ([email protected]).

Kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ottamalla yhteyttä yhteyshenkilöömme ja toimittamalla kirjallisen ja allekirjoitetun pyynnön kirjeitse tai sähköpostitse.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti, joten pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta toimintamme tai lainsäädännön muutoksen niin vaatiessa ilmoittamalla siitä verkkosivuillamme. Tämä tietosuojalauseke on voimassa toistaiseksi 26.6.2020 lukien.

Evästeet ja niiden käyttö

Eväste (eli cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla voidaan kerätä tietoa esimerkiksi selaintyypistä, IP-osoitteesta, liikenteen lähteestä jne. Käytämme sivustolla evästeitä luodaksemme paremman käyttökokemuksen tarjoamalla käyttäjää kiinnostavaa sisältöä. Evästeiden avulla sivusto myös muistaa siellä aiemmin vierailleen käyttäjän tämän palatessa sivustolle.

Lisätietoja evästeistä löydät täältä: https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html.

Sivustomme käyttämät evästeet

Käytämme sivustollamme Ezoic palvelua. Löydät lisätietoa tästä palvelusta ja listan kaikista sivustollamme olevista evästeistä alla olevan linkin kautta:

https://g.ezoic.net/privacy/jaakokemuksia.fi

Evästeilmoitus

Evästeiden käytön hyväksymistä seurataan evästeilmoituksen käyttämien evästeiden avulla.

Miten evästeitä hallitaan ja miten ne poistetaan

Voit hallita evästeitä alla olevan linkin kautta:

Muokkaa evästeiden asetuksia >>

Voit myös muokata evästeiden hallintaa internetselaimen asetuksista. Voit estää uusien evästeiden tallennuksen, poistaa olemassa olevat evästeet käytöstä tai pyytää ilmoitusta ennen uusien evästeiden tallentamista.

Lisää tietoa evästeiden hallinnasta: http://www.aboutcookies.org/