Sisuste peltoniemi kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 464 Keskiarvo: 3.1

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Sisuste peltoniemi kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Sisuste peltoniemi kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Sisuste peltoniemi. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Sisuste peltoniemi asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Sisuste peltoniemi kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Sisuste peltoniemi kokemuksesi

Sisuste peltoniemi herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Sisuste peltoniemi asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Sisuste peltoniemi sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Sisuste peltoniemi aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

149 vastausta artikkeliin “Sisuste peltoniemi kokemuksia”

 1. Hanna sanoo:

  TIlaamamme sähky ei saapunut luvatussa 45 vrk toimitusajassa. Liikkeestä ei oltu meihin missään yhteydessä viivästykseen liittyen. Otimme itse yhteyttä liikkeeseen meilitse vastaamalla tilausvahvistuksen tehneen myyjän sähköpostiin. Meileihimme ei vastattu ja puhelimitsekaan asia ei tahtonut lupauksista huolimatta edetä, mieheni joutui keskustelemaan useamman henkilön kanssa. Muutaman puhelun jälkeen mieheni puheluihin ei enää vastattu, mutta kun soitin eri numerosta, puhelimeen vastattiin heti. Sänky sitten toimitettiin noin 2 kk tilauksesta. Toimituksessa oli väärät jalat ja osa tilaamistamme tuotteista puuttui. Lähetin heti samana päivänä sähköpostitse viestin, jossa ilmoitin puutteista. Koska osasin odottaa, että meiliin ei tule vastausta, soitin lisäksi toiselle henkilölle (ei myyjämme), jonka olimme aiemmin tavoittaneet toimitusaikaa selvittäessämme. Jalat luvattiin tulla vaihtamaan pikimmiten, ja meihin luvattiin olla yhteydessä ja sopia aika. Mitään ei kuulunut. Muutaman viikon odoteltuani lähetin vielä 2 meiliä myjällemme. Ei vastausta. Soittamalla tavoitin myyjän, joka ei puhelunkaan jälkeen palannut asiaan sovitusti seuraavan viikon alkupuolella, vaikka lupasi niin tehdä. Olimme tyhmiä ja maksoimme tilauksen etukäteen, olen aika skeptinen saammeko koskaan tilaamiamme tuotteita tai rahojamme takaisin.

 2. Ari.K sanoo:

  Omalla kohdallani erittäin positiivinen kokemus. Päädyimme kaikkien eri vertailujen jälkeen tilaamaan sängyn myymälästä viime vuoden lopulla. Ostopäätöksemme syntyi toki tuotteen perusteella, mutta kyllä täytyy sanoa kaikki kehän liikkeet kiertäneenä, että asiakaspalvelu täysin omaa luokkaansa kun muualla. Aikataulu arvio ylittyi viikolla, mutta tammikuun lopussa sänky saapui kotiimme. Ilokseni myös huomasin, ettei ollut postin kaverit jotka toimitti vaan ammattitaitoinen kuljetusyhtiö.

 3. Battis sanoo:

  Sängyn toimitusaikaa ei kerrottu tilatessa ja lopputuloksena sänkyä odotettu turhien lupausten kera 2 kuukautta.

 4. Kimmo Savinen sanoo:

  Höpöhöpö! Tuusulan asuntomessuilta tilasimme vaimon kanssa sängyn 2020 elokuussa.
  Paikalla nuori herra antoi asiantuntevaa palvelua ja auttoi sängyn valinnassa, eihän sitä voinut jättää messutarjousta hyödyntämättä. Koko asiointi sujui täysin mutkitta meidän kohdalla.
  Ensimmäisen viikon jälkeen selkäsäryt saivat jo kyytiä uudella sängyllä.

 5. Marjo sanoo:

  En voi allekirjoittaa näitä negatiivisia kokemuksia! Viimeiset 10 vuotta olemme ostaneet kaikki kalusteet Peltoniemeltä ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmaa. Viime kesänä 60v lahjaksi isännälle pihakeinu tilattiin ja Peltoniemi järjesti keinun vaikka koko Suomen maalta ne olivat loppuunmyyty joka paikasta!

 6. Peetu sanoo:

  Kannattaa googlettaa niin löytyy lisää ”iloisia” asiakkaita..

 7. Riitta sanoo:

  Olen soittanut Peltoniemen liikkeeseen ja sain ystävällisen rouvan keskustelemaan kanssani. Kerroin minkälaista sänkyä ollaan etsimässä. Niinpä tilasin mieheni kanssa 180 cm leveän moottorisängyn.
  Ilman liikkeessä käyntiä ja sänkyjen kokeilua. Minä uskoin myyjän sanoihin, että saamme hyvän sängyn ja me saimme todella hyvän sängyn. Hiukan jännitti, koska emme ole liikkeessä käyneet emmekä tunteneet sieltä ketään. Myyjä soitti n. puolitoista viikkoa ennen sängyn toimitusta minä päivinä se olisi tulossa. Aamupäivällä myyjä soitti, että tulossa on. Meille on matkaa monta sataa kilometriä, joten osattiin suurinpiirtein aikaa haarukoida. Kuljettaja soitti myös ja hän otti kaverin mukaansa kantamaan sänkypaketteja. Minulla piti olla kantoapua, mutta eipä ollutkaan, joten sanoin että nyt on naishenkilö kaverina. Myyjä hoiti tämänkin asian ja sain katsella valmista. Ottakaa ihmiset huomioon se, että sänky lähtee tuotantoon sitten kun se on ostettu ja siellä edellä on muitakin tilauksia. Joten ei pie hättäillä! Esim saunan laudelaudat on tilattu 3 viikkoa sitten ja kahdesti soitettu. Eivät ole tulleet ja matkaa on alle 30 km. Puusepän liikkeessä kapeat portaat parvelle ja kaide näiden valmistuminen kesti kolmatta kuukautta. Opiskelija pojallemme ostimme Kuopion huonekaluliikkeestä sängyn liikkeen valikoimista valmiina. Tämän saivat tuotua 2 viikon päästä. Ostipa mitä hyvänsä aikaa menee. Lopuksi suuret kiitokset myyjällemme ja hyviä aurinkoisia kevätpäiviä!

 8. Teemu sanoo:

  Mahtava asiakaslähtöinen palvelu ja markkinoiden paras tarjonta sänkyihin hinta-laatu suhteeltansa.
  Kyllä sitä hyvää kannattaa odottaakkin, välillä jopa vähän pidemmän aikaa! Meille saapui 2kk odottelun jälkeen semmoinen sänky, että alkoi kokonaan uusi elämä paremmilla unilla.
  Taitaa olla vain nykypäivän ihmisissä ongelma kun kaikki halutaan heti,tässä ja nyt.
  Näille henkilöille suosittelen kehänlaidan liikkeitä, joista tavarat annetaan Aasian kontista.

 9. Pettynyt sanoo:

  Toimitukset kestävät ja asioista ei juuri informoida asiakasta.

 10. Pettynyt/ petetty sanoo:

  Joulukuussa 2020 tilattu sänky. Toimitus luvattu tammi-helmikuun vaihteessa. Toimituspäivä siirtynyt, eikä vielä tietoa milloin saadaan. Toivossa on hyvä elää. Vanhasta sängystä pohja putosi, vielä sain viriteltyä.🙄 En voi suositella.

 11. MKV sanoo:

  Olemme odottaneet sänkyä 4 kk, ja harmittaa kun maksoimme ennakkoon. Surullista toimintaa, kun ajattelimme ostaa kotimaiselta perheyritykseltä. Ymmärrän, että voi olla myöhässä, mutta ilmoittaisivat missä mennään.

 12. Ei koskaan enää sanoo:

  Saimme etukäteen maksamamme tuolit vasta korttireklamaation jälkeen! Tuoleja ei kuulunut ja myyjä ei vastannut viesteihin, joten otin yhteyttä valmistajaan. Peltoniemi ei ollut maksanut tuoleja heille lainkaan, joten niitä ei voinut lähettää myöskään minulle. Googlen-arvosteluissa useita samansuuntaisia kokemuksia yrityksestä!

 13. Kaarina Salonen sanoo:

  Odotus palkittiin pitkän odotuksen jälkeen kun viime viikolla saapui tammikuussa tilattu jenkkisänky. Näin viikon käytön jälkeen täytyy sanoa, että kyllä kannatti odottaa. Itselläni meinasi hieman usko jo loppua pitkässä odotuksessa ja lukiessani näitä kommentteja liian mustavalkoisesti. Ehdottomasti oli odotuksen arvoinen, toimitusaikaan oisi ollut hyvä varautua.

 14. Ville Nieminen sanoo:

  Hieman epäuskoisena luen näitä negatiivisia kommentteja kun kirjoittaja on pelkän nimimerkin takana ? 😀 Joulukuussa tilasin sängyn joka luvattiin toimittaa maaliskuussa, mutta tulikin jo helmikuussa. Siinä teille esimerkkiä.

 15. Teemu sanoo:

  Haiskahtaa nimettömät kommentit kilpailija yrityksien mustamaalaamiselta 😀
  Ihan vastaavia kommentteja löytyy monen yrityksen kokemuksista.

 16. Salla Lehtinen sanoo:

  Useampaan otteeseen tilattu Sisuste-Peltoniemeltä niin myymälästä kuin verkosta. Ikinä ei olet ollut mitään ongelmaa tilauksissa. En voi muuta kuin suositella!

 17. En voi suositella sanoo:

  Tilasin joulukuussa 2020 sängyn, se tuli vasta toukokuussa 2021. Sänky on kyllä hyvä, ainakin näin pienen käyttökokemuksen jälkeen. Odotusaika oli mielestäni liian pitkä ja sänkyä luvattiin moneen kertaan toimittaa tässä välillä – aina toimitus siirtyi. Lupasivat Sisuste Peltoniemestä lahjakortin viivästyksen takia. Lahjakorttia en ole vielä saanut, eikä viestiini enää vastata.

 18. Jari Heikkinen sanoo:

  Tilasimme vaimon kanssa sängyn tammikuussa, sänky tuli maaliskuun puolessa välissä. Ystävällinen sekä ammattitaitoinen palvelu ja ennen kaikkea hyvä sänky. Vahva suositus

 19. Jarkko sanoo:

  Minäpä kerron Teille nyt oman kokemuksemme. Olimme pitkään miettineet moottorisängyn ostoa ja käyneet vuoden verran satunnaisesti testaamassa eri liikkeissä eri malleja. Kuitenkaan mikään testattu malli ei ollut herättänyt suoraa ostopäätöstämme. Projekti menikin sitten pitkäksi aikaa jäihin kunnes taas se palasi mieleen ja aktivoiduimme uudestaan sängyn metsästämisessä. Törmäsin facebookissa Sisuste-Peltoniemen mainokseen ja aloin tutkimaan tarkemmin mistä tuotteesta ja yrityksestä on kysymys. Tuote vaikutti priimalta ja kiinnosti, mutta Olimme hieman epäileväisiä pitkistä toimitusaika kirjoituksista johtuen, mutta toisaalta olihan tämä projekti jo käynnissä ollut meidän toimesta pitkään. Päätin soittaa asiakaspalveluun ja siellä oli vastaamassa ystävällinen myyjä. Poiketen muista firmoista hän oli aidosti kiinnostunut miksi olemme vaihtamassa sänkyä ja mikä on meidän toive sekä tarve uudelle sängylle. Sain vastauksen kaikkiin tuotekysymyksiin sekä päätin kertoa avoimesti epäiröintimme pitkistä toimitusajoista. Päätimme kuitenkin tilata tuotteen ja varauduimme valmiiksi, että alkuperäinen arvio saattaa viivästyä. Sänky tuli 3kk odottelun jälkeen, alkuperäinen arvio 8-10 viikkoa (eli 2 viikkoa arviosta myöhässä) mutta täytyy sanoa kolmen viikon käytön jälkeen, että tätä sänkyä olisin itse odottanut vaikka vuoden. Sänky on todella hyvän tuntuinen, erittäin laadukkaan oloinen ja yöllinen heräily on loppunut kun seinään. Ehdottomasti suosittelemme!

 20. Jyrki Pohjolainen sanoo:

  Sama juttu täälläkin, maksoin etukäteen puolet tilauksesta, kaksi moottorisänkyä, yhteishinta 2400€.
  Toukokuun pullessa välissä tilattu, luvattiin heinäkuun puoleen väliin toimittaa.
  Nyt eletään kohta syyskuun alkua.
  .itään ei heidän puolelta informoida tilaustilanteesta, viesteihin ei vasta, ei puhelinsoittoihin.
  Saat heidät kiinni tosiaankin välittömästi soittamalla vain jonkun ystäväs numerosta.
  Lupailtiin jotain pientä hyvitystä ja selvittävät tilannetta sekä aikoivat soittaa ja ilmoitella ens viikon tiistaina 31.8.
  Tein selväksi et jos ei sänkyä näy meillä 15.9 mennessä niin silloin täytyy ollaennakkomaksu 1200€ tilitettynä tililleni.
  Itse kaupankäynti kyll sujuu heidän kanssa jouhevasti, mut sit asiakas ja palvelu unohdetaankin täysin.
  Ilmineeraan tänne miten tilanne kohdaltani sit päättyy, et luvataanko sängyt ennen 15.9 vaiko jouluksi toimittaa vai saammeko rahat takaisin, mahdolliset hyvitykset ja meriselvitykset.

 21. Pauli sanoo:

  Sänkyä tässäkin odotellaan, toivoisi vaan, että jotain väliaikatietoja ilmoiteltaisiin, plussana tilauksessa kotimaisuus, katsotaan nyt kuinka käy…..

 22. Tomppa sanoo:

  Top3ssa – eikä ihme.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/naista-huonekalukaupoista-valitetaan-eniten-kuluttajaviranomaisille-ykkosena-topi-sukarin-masku/b41131bf-812a-4b89-97e4-c2f401f85912 /Talouselämä 30.8.2021

 23. Koivisto sanoo:

  Olen odottanut nyt sänkyä 5kk ja mitään yhteyttä ei ole otettu meihin. Jatkuvasti mainostetaan et 9kpl, 11kpl ja jn. edelleen. On liianpitkä aika odottaa.

 24. Anni Väisänen sanoo:

  Täysin oli uusi tuttavuus tämä uutukainen materiaali täysin luonnonmateriaalista valmistettu. Tykästyin siihen kovin, kun on niin hengittävä ja mieheni hikoilee kovin. Ja saimmekin sängyn kotiin tuotuna, asennuttuna ja vanhakin vietiin pois. Reilu kaksi kuukautta ja kolme viikkoa oli odotus ja se palkittiin. Uskoisin, että tämmöisen tilauksesta valmistettavan tuotteen kohdalle melko normaali. Eli en näkisi mitenkään ongelmana, kun kuitenkin vuosia kestävä tuote. Nyt ei enää mieheni hikoile. Ihana uusi sänky!

 25. Pettynyt sanoo:

  Neljä kuutautta odotennut nyt maksettua sänkyä 19/9, ei mitään ilmoituksia ole toimituksesta saanut. En voi suositella kellekään tätä peltoniemeä.

 26. Masa Ventelä sanoo:

  4kk odoteltu moottorisänkyä, eka luvattiin että kestää pari kk, sitten viivästy kk vielä.. ja tässä sitä odotellaa vielä.

 27. Iitu sanoo:

  Tilausta tehdessä kerrottiin, että valitettavasti toimitusaika on 2kk. Siihen sitouduimme ja olimme valmistuneet. No sehän ei edes riittänyt. Toimitusaika venyy. 2kk jälkeen sänky ei ole vielä edes valmistumassa ja uusi arvio on 1-2kk vielä eteenpäin.

 28. Todella pettynyt sanoo:

  En voi suositella kenellekään. Tilasin sängyn maaliskuussa ja se toimitettiin syyskuun alussa, vaikka toimitus oli sovittu viimeistään toukokuulle.
  sähköposteihin ei vastailtu ja puhelimeenkin vain harvoin. yleensä jos vastasivat niin sanottiin että soittaa takaisin heti kun kerkeää eikä sitten ikinä soittanut. Vaikka joskus saikin yhteyden niin mitää tietoa ei saanut, perinteinen ”joo pahoittelut viivästyksestä, ilmoitamme sitten kun tiedämme tarkemmin” yms.
  Myöhästymisestä sovittiin korvaukseksi tyynyt ja peitot.. niiden piti tulla samalla kuljetuksella sängyn kanssa. ei tullut. nyt 3vko myöhemmin tuli viesti että matkahuollosta on paketti noudettavissa.. huono puoli on se että korvaavat tuotteet ovat 3vko myöhässä ja ne ovat kauempana kotoa kuin itse peltoniemen myymälä. ei mitään järkeä.. sanoin jo puhelimessa että en mielellään lähtisi liikkeestä hakemaan kun liikun julkisilla ja sitten ratkaisu on postittaa ne vielä kauemmas.
  Ainiin ja sängyssä oli tahra sen saapuessa.. sitäkin luvattiin ruveta hoitamaan, kolme viikkoa sitten.
  Sänky itsessään on hyvä, mutta kaikki stressi ja pahamieli ei ole sen arvoista että uudelleen odottaisin ja taistelisin asiasta.
  Olisi pitänyt älytä heti alussa kun kaikilta sivuilta on poistettu kommentit käytöstä eikä etsimällä meinaa löytää asiakas kokemuksia.. jotain silloin on pielessä.

 29. Brida sanoo:

  Sängyn toimitus venyy kuukausilla sovitusta. Sänkyjen nimet ovat muuttuneet verkkokaupan sivuilla. Jostain syystä herättää kysymysmerkkejä. Odotellaan ja toivotaan että sänky on kaiken arvoinen.

 30. mikael sanoo:

  3 kk tuli odoteltua, lopulta ku pyys rahoja takasi ei näkynyt.

 31. Jupe sanoo:

  Sängyt tilattiin. Erittäin aktiivisia myyjiä. Sänkyjä vaan ei saatu koskaan eikä puheluihin ja maileihin vastattu koskaan😂Käsittämätön firma. Ei voi kuin suuresti ihmetellä että tällainen laitos on vielä pystyssä. En todellakaan suosittele jos ei halua odotella ja hätäillä. Alle arvostelu asteikon koko homma. Tulipahan tämäkin elämässä koettua

 32. Leena sanoo:

  Minulla myös huono kokemus sänky tilauksesta. Tilasin moottorivuoteet 18.3.2021 ja sänky luvattiin toimittaa 4-8 viikossa. Tilaus eli koko kauppahinta tuli maksettavaksi samana päivänä kuin tilauskin.
  Jouduin kyselemään sänkyjen perään lukemattomia kertoja, koska heiltä päin ei informoitu mitään, vaikka toimitus aina vain venyi ja venyi ja sain kuulla milloin mitäkin selityksiä mistä viivästys johtui. Milloin korona, milloin patjamateriaalin tai kankaan saatavuus ongelmat ym ym. Ehdotin jo välillä kaupan purkua, mutta minulle vakuutettiin, että kyllä sänky tulee, muttei koskaan osattu kertoa, että milloin ! Viimeisessä puhelussa vaadin jotakin hyvitystä, koska olin odottanut sänkyä 5 kk ja sellainen minulle luvattiin. Yli 5 kuukauden odottelun jälkeen kuljetusliike otti yhteyttä ja kysyi milloin voivat tuoda sängyn. Se tuotiin ja kasattiin niinkuin oli luvattu, mutta mitään hyvitystä en ole saanut eikä yhteydenottoihin sitä koskien ole vastattu.
  Kommentoin heidän Facebook-sivuilla olevaa mainosta ja kerroin pitkästä odotteluajasta ja siitä, ettei yhteydenottoihin vastata, niin hetken päästä kommentit poistettu ja nyt en pääse enää kommentoimaan mitään heidän sivuilleen…muutenkin niistä on aina poistettu kaikki vähänkään negatiivissävytteiset kommentit, johon normaalisti yritys vastaisi tai ottaisi yhteyttä asiakkaaseen, joka on tyytymätön, mutta tämän yrityksen kohdalla niin ei käy.
  Jäi sellainen maku, että kauppa oli kiire saada aikaiseksi ja tilaus maksetuksi heti ja sen jälkeen asiakas voitiinkin jo unohtaa. Nyt jos harkitsisin kauppaa heidän kanssaan ja minulla olisi tämä tietämys ja kokemus heidän toiminnastaan, niin kyllä jäisi kaupat tekemättä !

 33. Sanna Manninen sanoo:

  Sänkyä ei kuulu ei näy, sähköpostiin, viesteihin ja puheluihin ei vastata. Kaikki yhtydenottotavat on taltioitu.

 34. Rauno sanoo:

  Tilasin sängyn huhtikuussa 21, eikä ole vielä tullut lokakuussa 21. Olen useasti ottanut yhteyttä ja lisäaikaa on annettu toimittamiselle kuukausi kerrallaan pariinkin otteeseen, aina luvataan toimittaa, mutta sänkyä ei näy.

 35. Eki sanoo:

  Tein kaupat sängystä heinäkuussa -21. Toimitusajaksi myyjä arvioi syyskuun lopun tai lokakuun alkupuolen (2-3kk). Nyt lokakuun lopulla olen soittanut liikkeeseen jo kolmeen kertaan ja tiedustellut päivitystä toimitusaikaan. Lupaavat aina selvittää tuotannolta aikataulua, mutta eivät koskaan palaa asiaan. Selitykset viivästyksen syistä vaihtelevat kerrasta toiseen.

 36. Anonyymi sanoo:

  Erehdyin tilaamaan tuolta eikä tavaraa kuulu. Toimitusaika ylittynyt reilusti, toimituksesta ei mitään tietoa. Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä kaupan tekoon asti, tämän jälkeen asiakaspalvelu luokatonta. Olen nyt turvautunut juristin apuun jotta saan purettua kaupan.

 37. Jaana L. sanoo:

  Onko joku oikeasti saanut täältä tilaamaansa sängyn? Poistavat facebook sivuiltaan kaikki negatiiviset kommentit. Mainostavat myös jatkuvasti sänkyjä suoraan varastolta toimitettavaksi??! Miten viranomaiset ei puutu tällaiseen toimintaan.

 38. Kaitsu sanoo:

  Tilasin vaimon kanssa sängyn toukokuun loppupuolella. Tiesimme jo tilatessa että toimitusaika käsityönä tehdylle sängylle tulee olemaan pitkä. Tosin en osannut aavistaa että se menee marraskuulle. No sitten itse sänkyyn pakko myöntää että ehkä paras sänky jossa olen ikinä nukkunut. Eli tuote itsessään on erittäin hyvä, mutta iso miinus todella pitkästä toimitusajasta. Vahva suositus itse sängylle ja jos olet hyvää valmis odottamaan niin kelpo ostos.

 39. Nimetön sanoo:

  Tilaamaamme ja maksamaamme tuotetta ei ole koskaan toimitettu, eikä kyselyihin vastata.

 40. Heinonen Marianne sanoo:

  Outoa kauppaa sisustus peltoniemeltä sänky ostettu 12.6.2021 piti maksaa tilatessa toimitus luvattiin 6vko ei otettu liikkeestä mitään yhteyttä itse piti kysellä kun tuli syysk -21 ei vieläkään mitään tapahtunut otin yhteyttä kuluttaja virastoon sieltä kerrottiin että on oikeus purkaa kauppa lokakuun lopulla menin ilmoittamaan kaupan purusta ilmoitti myyjä että marraskuussa tulee mutta en enää suostunut odottamaan halusin kaupan purkua myyjä pyysi tilinumeron jonka laitoin, raha 4000e piti palautua 8.11-12.11 viikolla ei ole näkynyt. Nyt aijon kysyä poliisin mielipidettä miten voi kukaan myyjä toimia näin.

 41. Juho sanoo:

  Tilattiin moottorisänky. Muuten kaikki meni hyvin, mutta toimitusaika oli puoli vuotta. Kysyttäessä meidät kuitenkin pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Loppujen lopuksi olen kuitenkin tyytyväinen, koska sänky on hyvä ja hinta oli edullinen. Kompensaationa luvatut petarin suojatkin tulivat postissa hieman sängyn jälkeen. 8 pistettä kymmenestä Peltoniemelle, eli aika hyvin. Ja kysyn heiltä varmasti myös jatkossa mikäli jotain tarvitsen ja otan mahdollisen pitkän toimitusajan vaan huomioon.

 42. M. P sanoo:

  Flamingon myymälässä myy luvaten kaikkea hyvää. Lopulta mikään ei pitänyt paikkaansa, ei toimitusaika eikä se että yhteydenoton jälkeen lupasi toimituksen seuraavalle viikolle. Kuulema meidän tilaus näkyi koneella ja oli valmistumassa. Tänään kun soitin, ystävällinen nainen katsoi tilaustamme ja sanoi että ei ole edes tuotantolinjalla!! Älkää ihmiset ostako tästä firmasta mitään!!

 43. Täysin pettynyt asiakas sanoo:

  Jouduin ostamaan muualta uuden sängyn alle vuosi siitä kun ostin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä (Freya beds). Todella iso raha meni täysin hukkaan. Suosittelen ostamaan muualta, jossa sängyn voi palauttaa jos siihen ei ole tyytyväinen. Toimitusaika venyi sovitusta, sängyssä ei löytänyt hyvää asentoa, sänky ei joustanut eikä muotoutunut kropan mukaan, ergonomia huono aiheuttaen selkäkipuja, ei ollenkaan mitä luvattu. Yhteydenottoihin ei vastattu ja sovittuja asioita ei hoidettu, käsittämätöntä välinpitämättömyyttä asiakkaista ja asiakastyytyväisyydestä. Järkyttävää että Suomessa ei voi luottaa myyjän sanaan ja että asiat hoidetaan.

 44. Merja K. sanoo:

  Älkää ikinä tilaatko tältä yritykseltä yhtään mitään. Itse tilasin sängyn ja se oli virhe, sänkyä ei näkynyt ei kuulunut luvattuun aikaan. Peruin kaupan ja vasta, kun tein kirjallisen reklamaation missä vaadin rahat takaisin, ne tililleni maksettiin. En käsitä miten tämän liikkeen toimintaan ei puututa!!!

 45. Jarmo H sanoo:

  Tilattiin moottorisänky maaliskuussa, maksuun asti oli maailman parasta asiakaspalvelua, sitten ei mitään kontaktia, ei ilmoituksen ilmoitusta missä mennään, vaikka ensimmäinen toimituspäivä oli kesäkuun lopulla.. Sänkyä ei näy eikä kuulu, aina vaan selitetään milloin mitäkin jos nyt onnistut jonkun sieltä kiinni saamaan. En ole koskaan ajatellut että tällainen toiminta on mahdollista Suomessa.. Hiljaiseksi vetää.. No lakimieheen yhteyttä jne..

 46. PeteO sanoo:

  Olisinpa lukenu näitä kokemuksia ennenkuin täältä aloin sänkyä ostaa. On nimittäin juuri samanlaisia negatiivisia kokemuksia. Ensin asiakaspalvelu todella asiallista, sain kuvia ja tietoja materiaaleista ja päädyin ostaa lähes 3000€ sängyn ja tarvikkeet. Toimitusajankohdaksi luvattiin 3kuukautta. Aika kului ja meni kuukaudella yli eikä mitään kuulunut joten päätin alkaa ottaa yhteyttä liikkeeseen. Noh siihenpä se sitten jäi. ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin ja monta sähköpostia kaupan tehneelle myyjälle ja suoraan asiakaspalveluun, soittoja maileja ja ei kukaan vastaa! Vihdoin usean päivän soittelujen jälkeen sain jonku kiinni ja hänellä ei ollut edes tiedossa toimitusaikaa! Sanoin että odotan viikon että saan uuden ajankohdan ja sanoin että alan ajaa kaupan purkua jos ei mitään kuulu. Arvaatte varmasti kuuluiko mitään? ei. Kolmen viikon päästä tuli soitto että olin jättäny soittopyynnön 😀 Tässä välissä olin jo ottanu yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka käski tehdä reklamaation ja kaupanpurkuvatimuksen.. Näin tein. ONNEKSI MAKSOIN VISALLA! Koska sieltä tuli rahat takaisin. Kohta kuukausi eikä kukaan ole vaivautunu vastaamaan edes reklamaatioon eikä kaupan purkulomakkeeseen. Että semmonen.

 47. Anonyymi sanoo:

  Älkää ihmeessä ostako!! Rahat kun saavat, palvelu loppuu täysin! Lupaa kaikkea, mutta… Tämä kokemus 12/2021

 48. Anonyymi sanoo:

  Täältä ei saa ostettua tuoteta. Välttäkää tätä firmaa, niin säästytte monelta harmilta. Sängyn tilauksesta kulunut 6kk ja ei tietoa milloin menee edes valmistukseen.

 49. Kirsi & Timo.S sanoo:

  Me miehen kanssa tilasimme verkkokaupasta sängyn. Toimitusaika hieman yllättävä 2.5kk mutta muuten omalta kohdaltamme täytyy sanoa, että asiakaspalveluun olemme tyytyväisiä sekä sänkyyn, joka vihdoin saapui ennen joulua. Sänkynä paras mitä meillä on koskaan ollut, eikä sitä mistään olisi näin edullisesti saanut. Suositus meiltä. Kirsi & Timo

 50. Tomi Puumalainen sanoo:

  7/21 tilasin sängyn ja tyhmänä maksoin ennakkoon.Toimitusajaksi 2vkoa. En saanut sänkyä. 3kk päästä pyysin kaupan purkua ja rahan palauttamista @ 2kertaa,ei vastausta. Kuluttaja-asiamies pyysi myös maksun palauttamista 11/21 ei ole palautunut. Huomenna taas kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä asian tiimoilta.
  Soittoihin tai sähköposteihin ei vastata. Mikäli ei asia huomenna selviä niin aion ottaa selvää Kauppakamarin lakimiehiltä, että voiko yksityishenkilö tehdä konkurssihakemuksen saatavistaan. Kirjoituspäivä 04.01.2022

 51. Arto sanoo:

  Laatua kannattaa odottaa
  Nyt pandemian aikana tavaroiden toimitukset ovat kaikkialla pahoin myöhässä jopa toimitus ajat puoli
  vuotta komponetti pula maailman laajuinen. Olen pienestä toimitus viiveestä huolimatta tyytyväinen tuotteeseen, laatuun, hintaan. ja tietysti rauhalliset unet

 52. anna sanoo:

  Voi varautua toimitusaikaan, kun käsin tehdään. Mutta hintalaatusuhteeltansa markkinoiden paras. Vertailtiin monia liikkeita ja päädyttiin Freya Bedsin sänkyyn. Kolmen kuukauden odottelun jälkeen saatiin viime syksynä 2021 ja nyt on nukuttanut erinomaisesti. Huippumateriaalit heillä valittu vuosien kokomusten jälkeen. Samaan aikaan sekä tukeva, että antaa tilaa olkapäälle.

 53. Laura sanoo:

  Minullakin oli aika pitkä toimitusaika, mutta voin sanoa, että on kaiken sen odottamisen arvoinen. Ja nyt jälkikäteen ymmärrän hyvin kokonaisuutta. Puhutaan todella laadukkaista käsin valmistettavista tuotteista. Itsekin pienyrittäjänä ymmärrän tämän ajan haasteet liittyen maailman tilanteeseen. Todella hyvä ja laadukas sänky ja paras mahdollinen hintalaatusuhde. Kannattaa ehdottamasti valita täysin 100 % luonnonmateriaalista valmistettu petauspatja. Se on taivaallinen. Nukuttaa erinomaisesti. Tsemppiä yrittäjille!

 54. Nukkumatti sanoo:

  Upeita sänkyjä!

 55. tomi heinonen sanoo:

  noniin me ollaa nyt odoteltu 2kk yli luvatun toimitus ajan sänkyä.
  ei o noteerata mitenkään sähköposteihin ja nyt lähetinkin viestiä että harkitsemme kaupanpurkua koska ei vaivauduta edes ilmoittelemaan mitään.

 56. Pettynyt sanoo:

  Ei voi suositella, sänky tilattua ja maksettu kesäkuussa -21 (~4800€), piti tulla elokuussa, tuli joulukuun alussa, paitsi tilatut ja maksetut lakanat petauspatjan suojukset, joita odotellaan edelleen nyt tammikuun -22 lopussa. Sanomattakin on selvää että puheluihin tai sähköposteihin eivät vastaa. Kantakaa rahanne muualle, niin minäkin teen.

 57. Sanna Lehtinen sanoo:

  Vahva suositus! Hämmästyttävä hinta-laatusuhde sekä hyvät sängyt. Päädyimme pitkistä toimitusaika kirjoituksista huolimatta tilaamaan sängyn Freya Beds sängyn mainoksen uhreina. Olimme käyneet viikkoa aiemmin katsomassa moottorisänkyä Maskussa hieman korkeampaan hintaluokkaan. 2.5 kk jälkeen tuote saapui kotiimme ja ylitti odotuksemme täysin! Ilman testaamista ja ilman näkemistä täydellinen valinta.

 58. Lasse sanoo:

  Emännän kanssa vaihdoimme 20 vuotta palvelleen Hästensin Fryea moottorisänkyyn. Laatua arvostavana täytyy itse sanoa, että tuotteet ovat erinomaisia ja materiaalit kohdillaan. Pitkistä toimitusajoista valitteleville voin suoraan todeta, että kyllä sitä Hästensiäkin aikanaan puoli vuotta odotettiin. 3 kk odottelu ei mielestäni ollenkaan paha.

 59. Seppo sanoo:

  Loppuen lopuksi erittäin positiivinen tunne jäi. Sänkyä joutui hieman odottamaan, mutta sänky on juuri sellainen kun luvattiin ja hyvin tulee nukuttua. Hinta-laatu todellakin kohdallaan heidän sängyissä.

 60. Pirjo sanoo:

  Me vaihdoimme Tempur sängyn Freya sänkyyn missä paksut luonnonkumipatjat. Parempi tuki kun vanhalla tempurilla ja hikoilu loppu seinään. Tuotetta sai kyllä odottaa, mutta meille se etukäteen kerrottiin.

 61. Jarno sanoo:

  Minä tilasin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä odotusaika 1.5kk

 62. Erkki sanoo:

  Ihmeellisiä kommentteja täällä. Itselläni pelkästään positiivista sanomista ko yrityksestä. Asiakaspalvelu 10, toimitusaika 9+, tuotteet 10

 63. Lelo sanoo:

  En voi suositella omista kokemuksista. Koronan aiheuttamat viivästykset ei ole selitys. Myyjä tietää tasan mikä on realistinen toimitusaika asiakkaalle. Korona on jo toista vuotta päällä joten ei voi tulla yllätyksenä viivästymiset. Olisivat olleet alkujaankin rehellisiä toimitusajoista. Lisäksi myydään jatkuvalla syötöllä pientä viimeistä erää jota todellisuudessa ei edes ole olemassa. Sovittu toimitusaika oli alkuunkin pitkä ja se venyi ja venyi. Mitään ei ilmoiteta viivästymisestä, eikä reklamaatioon vastata. En enää ole lainkaan niin varma pitikö myyjän puheet paikkansa ”maailman parhaasta sängystä”

 64. KK sanoo:

  7 kuukautta sitten tilattu ja maksettu sänky. 19.1.2022 luvattu, että tulee maahan ja siitä 2 VK toimitusaika. Kyllä nyt jänskättää…

 65. Mummo vaan sanoo:

  Minun mieheni sai apua tästä luonnonmateriaalista. Aikaisemmat syntteettiset patjat ovat olleet tosi hiostavia. Innolla odottelen ihan kesää, kun kuumat yöt tulevat, että auttaako silloinkin. Mies kova hikoilemaan, mutta tässä uudessa sängyssä ei mitään ongelmia. Molemmilla sopiva länpötila, kun valitsee vielä luonnonmateriaalista valmistetun peiton. Kyllä tällein eläkeläisenä on nyt ihana nukkua pitkään aamupäivään. Aurinkoa Flamingoon!

 66. Anonyymi sanoo:

  Tilasin 9/21. Piti tulla marras-joulukuun vaihteessa. Eivät vastaa sähköpostiin. Eivätkä puhelimeen. Estivät kommentoinnin facebookkiin. Rahat kyllä kelpaa.

 67. Pettynyt asiakas sanoo:

  Nämä puolestapuhujat ovat varmasti Peltoniemen henkilökuntaa ja yrittävät vähän kaunistella tilannetta. No jokatapauksessa olen odottanut 8kuukautta sänkyä ja pelkkiä tyhjiä lupauksia. Varmaan myyneet sen jo eteenpäin.

  Helmikuu -22

 68. M&T sanoo:

  Tässä meidän kokemus.
  Tilattiin sänky syyskuun 2 päivä2021 piti tulla marraskuun lopussa. ei tullut ,sitten käytiin kyselemässä niin luvattiin joulukuun lopulla ei tullut . Taas käytiin kyselemässä niin piti tammikuun alkupuolella ja seuraavaksi että lähtee tehtaalta tammikuun puolessa välissä.Sitten käytiin taas kyselemässä . niin sanottiin että se on ’Turussa että ne soittaa alkuviikostaviikko 4 ei tullut soittoa taas meni viikko mies soitti ja taas sanottiin että soittavat varmasti alkuviikosta ,että sitä täällä odotetaan tuleeko ollenkaan nyt on kestänyt 5 1/2kuukautta että silleen. Nyt12.02.2022.

 69. Aino sanoo:

  Samat kokemukset menossa kun monella valittajalla. Itse en sänkyä maksanut etukäteen mutta pari maksumuistutusta tullut jo. Ensimmäinen ennen maksun eräpäivää. Sen pankki perui . Toinen tuli eilen. Nyt odottelen kuluttaja neuvonnan ohjeita jatkosta. Sänky tilattu marraskuun alussa ja luvattiin toimittaa tammikuussa. Eka kerran vastattiin puheluun ja luvattiin selvittää . Mitään ei kuulunut. Turhan maksumuistutuksen jälkeen tosin joku mies soitti matkapuhelimesta ja lupasi pistää jonkun hoitamaan maksun siirtoa. Sovittuhan oli ,ettei laskua makseta ennen kun sänky on saapunut. Eipä pariin viikkoon kuulunut mitään. Joten eilen Lähetin numeroon tekstiviestin missä mennään. Pyysin vastauksen sähköpostiini. Ei ole kuulunut sähköpostia ei tekstiviestiä ei soittoa. Fonegtasta tarkistin numeron olevan Peltoniemen käytössä. Illalla sitten tuli pankilta maksumuistutus. Nyt kerään aineistoa kasaan ja yritän saada ohjeita/apua asiantijalta. Voiko tilauksen perua vai täytyykö ruveta maksamaan.

 70. Matti Hämäläinen Itä-Suomesta sanoo:

  Kärsivällisesti odotin 4 kk. Ja kertoivatkin syyn miksi kesti näin pitkään. On vaikuttanut pandemia aika. Itseäkin rupesin hieman mietityttämään, kun luki näitä kirjoituksia, mutta luotin perheyritykseen ja niin kuin he vannottivat, että kaikki jotka oikeasti haluavat heiltä sängyn tulevat sen myös samaan. Eli odotus palkittiin ja nyt nukun paremmin kuin ikinä!

 71. Pekka Espoo sanoo:

  Sänkyä ostaessa kävin pitkät keskustelut toimitusajasta nuoremman yrittäjän kanssa. Meillä ei sinänsä mikään kiire sängylle ole, mutta ihan mukava tietää mitä odottaa. He sanoivat suoraan, että meidän valitsemallamme kokoonpanolla (erikoisväri + erikoiskovuus) on hyvä varautua noin 3-4 kk. Lisäksi he sanoivat, että aikataulu on arvio, koska he eivät pienempänä toimijana pysty vaikuttamaan kaikkiin pandemian vaikutuksiin, jotka näkyvät hieman viiveellä tässä heidän toiminnassaan. Hyvä niin, että asia on. Toisaalta kun ajattelee asiaa siltä kannalta, että sänky sitten kestää yli 20 vuotta, niin muutaman kuukauden tai puolen vuoden ajan odotus, ei ole hirmuinen. Tuntuu vain, että nykyajan ihmisillä on niin kova tarve saada kaikki nyt ja heti.

  Sänkyä odotimme kovasti. Sänky tilattiin lopulta syykuun alussa. Lopulta meille oltiin yhteydessä, että jouluksi on mahdollista saada, mikäli meillä kova tarve. Olimme kuitenkin joulun ajan reissussa ja otimme sängyn vastaan loppiaisen tienoilla, eli se odotti meitä varastossa. Joustava palvelu sinänsä. Asennettiin paikoillensa, roskat vietiin ja vanha kierrätettiin. Nyt 15.2. olemme siinä reilun kuukauden nukkuneet ja jousisto on kyllä erinomainen. Tuntui aluksi pehmeältä, mutta kuten nuorempi yrittäjä kertoi, niin on tärkeää kyljellään nukkuessa olla myös pintapehmeyttä sängyssä. Silloin ääreisverenkierto toimii ja kädet eivät puudu. Aikaisemmin minulla ja puolisolla oli käsien puutumisessa ongelmaa. Nyt ei enää ja huomaan Ourankin mukaan nukkuvani huomattavasti rauhallisemmin.

  Rahoitus otettiin Resursin kautta. Se on sinänsä riskitöntä ja helppoa. Kun isompi investointi tuo kuitenkin oli tavallisille työssäkäyville duunareille. Nyt voi omaan tahtiin sitä maksella pois miten lystää. Aika joustava on se maksuaika.

  t- Pekka, Espoo

 72. Niina sanoo:

  Sänky tilattu 12.8-21, toimitus luvattu loka-marraskuu/-21. Nyt 15.2-22 sänky on 4kk myöhässä. Vakuutellaan että sänky on tullut Suomeen 2,5 vkoa sitten, eipä vain kuljetusta kuulu. TJ lupasi itse toimittaa sängyn 2vkon kuluessa jos logistiikka ei ota yhteyttä kuljetuksesta. No, odotellaan vielä viikko…sitten lähtee kauppa purkuun. Saa nähdä saako rahoja takaisin.

 73. Heikki Mustonen sanoo:

  Näyttää olevan monella samanlaisella kaavalla toteutuneita osto-/toimitusprosesseja kuin minulla eli en valitettavasti voi suositella ko. kauppaa.
  Tilaus moottorisängystä tehtiin elokuussa ja maksoin sen heti (paha virhe, en käyttänyt edes visaa). Toimitus sovittiin syyskuun loppuun / lokakuulle. Lokakuussa otin yhteyttä puhelimitse ja he aikoivat olla yhteydessä minuun, jos toimitus ei tule kuun loppuun mennessä – yhteyttä ei otettu. Puhelimitse ei kukaan vastannut joten tein kuluttajaneuvonnan ohjeiden mukaisen reklamaation – ei vastausta. Sain vihdoin puhelimitse kiinni yhden myyjän ja kävi ilmi ettei asiakaspalvelun sähköpostiin lähetettyä reklamaatiota oltu edes luettu!
  Tästä eteenpäin asia näytti etenevän kuitenkin ja saimme sorvattua sopimuksen (14.12.2021) hyvityksistä (pieni rahallinenkin, heti maksuun) ja uudesta toimituspäivästä (tammikuun loppuun mennessä).
  Tammikuussa lopussa lähetin asiakaspalveluun kyselyn toimituspäivästä – ei vastausta. 1.2.2022 lähetin sopimuksen purkuilmoituksen Johannekselle ja heidän asiakaspalvelun sähköpostiinsa ja halusin rahani välittömästi takaisin – ei vastausta. Puheluihin ei vastattu.
  3.2 sain yhden myyjistä yllättäen kiinni ja hän lupasi rahojen olevan tillilläni seuraavalla viikolla – ei tullut rahoja.
  Kuluttajaneuvoja opasti tekemään joko ratkaisupyynnön kuluttajariitalautakuntaan tai etenemään käräjäoikeuden kautta, valitsin ensimmäisen. Tämä on ajallisesti pitkä polku, jopa 12kk ja suunnittelin jo pientä henkilökohtaista informaatiokampanjaa liikkeen eteen sisään meneville asiakkaille kun viime hetkellä (15.2) rahat yllättäen tulivat tilille.
  Eli kaiken kaikkiaan ikävä prosessi. Joku on varmaankin valmis odottamaan tilaustaan puoli vuotta, mutta myyjän pitää kyllä kauppaa tehdessään ilmoittaa oikea toimitusaikataulu eikä vedättää asiakastaan. Toinen asia on luokaton asiakaspalvelu, se on kyllä valitettavasti firman johdon hyväksymää / ylläpitämää.
  Tuotteen laatu vaikutti esittelysängyssä olevan kohdallaan, olisiko se sitten ollut samanlaista toimitetuissa sängyissä, sitä emme saane koskaan tietää.

 74. M.T sanoo:

  Tilattiin sänky heinäkuussa 2021. Toimitus luvattu syys-lokakuun vaihteessa. Helmikuussa 2022 ei ole vieläkään sänkyä toimitettu. En suosittele.

 75. V.p sanoo:

  Facebookissa poistetaan kaikki negatiiviset kommentit ja pelkkiä tyhjiä lupauksia toimituksesta. Täytyy lähteä liikkeeseen selvittämään asiaa kun tässä kohta 9kk odotettu sängyn valmistumista. Lapsikin tulee nopeammin maailmaan kun näiden sängyt. Syyskuussa piti olla valmista ja nyt 21.2.2022. Saatiin joku aivan ***** sänky sijaissängyksi. Tämä varmaan lopulta oli se maksamamme sänky jossa jalkakin oli ”viritetty” kiinni. Selkäkivut vielä paheni entisestään. Tosiaan maksoin sängyn kokonaan oston yhteydessä.

 76. Henna Virtanen sanoo:

  Sänky tilattu elokuussa 2021. Nyt helmikuun 2022 lopussa ei ole näkynyt eikä kuulunut sänkyä. Yksi selittely soitto tullut asiasta. Maaliskuussa alan selvittämään tosissani asiaa ja lupaan, että asia ei jää tähän.

 77. Jaana sanoo:

  Piiiitkä toimitusaika, maaliskuussa -21 tilaus ja toimitus pari puhelun jälkeen elokuun lopussa -21, tosin tuli 20 senttiä liian kapea kokonaisuus.
  Soitin ja saatiin lupa käyttää tuota liian kapeaa, vanha sänky oli aamulla kannettu pihalle. Pyysin tämän luvan myös sähköpostiin todisteeksi.
  Oikea toimitus tuli lopulta lokakuussa -21, hyvituksenä petarinsuoja ja bambulakana.
  Sänky on laadukas ja just niin jämäkkä (erikseen pyydetyt kovuudet) kuin luvattiin mutta sähläystä oli ja itse sai perään kysellä.
  Yksilölliset toimitukset kestää, kyllä sen ymmärrän mutta ei tästä ihan hybä makukaan jäänyt.

 78. Matti sanoo:

  Syyskuussa 21 tilattu moottorisänky, luvattu marraskuun loppuun mennessä. Joulukuussa kyselin, eivät osanneet sanoa toimituksesta mitään, palaavat heti asiaan kun sänky tulee varastoon.
  Helmikuun 22 puoleenväliin mennessä ei tullut mitään yhteydenottoa. Peruutin kaupan, tietty ei siihenkään reagoitu. Tein korttireklamaation luottokorttiyhtiölle, sieltä sain rahat takaisin. Kannattaa olla kuluttajaneuvontaan yhteydessä ja toimia heidän ohjeen mukaan, tuttu firma heillekin, maksavat vasta pakon edessä.

 79. Aulikki sanoo:

  Ihan samat kokemukset kuin monella muulla täällä.
  Positiiviset kommentit kirjoitettu samalla tyylillä, selvästi liikkeenomistajan omaa käsialaa..

 80. Jk sanoo:

  Sänky maksettu Marraskuussa ja nyt odoteltu 4kk. Selityksiä selityksen perään, mutta sänkyä ei näy eikä kuulu.

 81. Kati Puhakka sanoo:

  Minä jaksoin odotella 4 kk ja 2 viikkoa. Ja sängyn sain. Hyvä sänky onkin.

 82. Raimo Jyväskylästä. sanoo:

  Täältä saa myös nopeammalla toimituksella. Itse oli pakko saada sänky eron takia. Kysyin myyjältä, että nyt tilanne. Niin he järjestivät toiselta toimittajalta nopealla aikataululla. Saa siis muitakin sänkyjä. Kahdessa viikossa.

 83. Pettynyt sanoo:

  Jos olisin tiennyt mikä henkinen piina tästä sänky kaupasta seuraa ni kyllä olisi jäänyt sisuste Peltoniemeen menemättä.
  25.01.21 tilasin ja maksoin samalla sängyn vita talalay patjalla ja petarilla. Tuote piti tulla maaliskk alussa ja kauppa perustui lyhyeen toimitusaikaan kun muilla oli 4-5kk. Ei tullu ei. (täs vaihees ehdotin jo kauan purkua) Myyjä haihtu ku aave. Ei vastannu puh, ei viesteihin. Jos hän tai joku vastasi aina ihme selityksiä ja toimitus venyi venymistään. Lukuisten soittelen jälkeen sänky vihdoin tuli 4.6.21. Olis saanut jäädä tulematta.
  Sänky haisi tod. Pahalle ja näytti oudolle, pannukakulle. Patja ei palautunut kun sitä paineli ja oli pumpulin pehmeä. Soitin ja ihmettelin sänkyä ja kysyin onko minulle toimitettu väärä sänky etten ole tuollaista tilannut. Myyjän mielestä kaikki ok. Sänky ei tod. Ole tarkoitettu nukkumiseen. Yöt meni pyörimiseen, asennon ettimiseen ja keskellä sänkyä olevan montun välttelyyn. Sänky oli liian lyhyt ja ilman jousia/rikki heti tullessaan. Patja ja petari näytti eri parille ja patja muutenkin ihan ryhditön. Kropan ja pään sai kipeex siinä. Ihan ku ois kännis ollu ja sporan alle jäänyt. Ehdotin vaihtoa, purkua, ihan kaikkea mitä voi sovitteluun ehdottaa heti sängyn saavuttua. Välttelyä, tahallista pitkittelyä ja tyhjiä lupauksia tähän pvään asti. Joulu kk sain vihdoin myyjän kiinni ja hän lupasi laittaa uudet tuotteet tilaukseen kun takuu 25v ja minä tyhmä uskoin. Ei laittanu ei. Satoja soittoja ja jos joku erehtyi vastaamaan aina sama laulu. Kukaan ei tiennyt mistään mitään ja lupasivat heti selvitettyään palata asiaan. Ei palanneet ei. Fb estetään ja puh ja viesteihin ei reagoida kun ihan vahingossa ja kiire lopettaa. Olisin jopa vienyt itse heille sängyn takaisin mutta osoite kyselyyn ei koskaan vastattu. 10kk olen pyytänyt ja rukoillut heitä hakemaan sänkyä pois ja palauttamaan rahoja. Tossahan tuo vielä tönöttää eli varastoin heidän viallista sänkyä jota ei voi nukkumiseen kukaan käyttää. Kirjan voisin kirjoittaa näistä käänteistä. Nämä nukkumisen ammattilaiset ei vie kun yöunet, rahat ja mielenrauhan. Kauhee tressi ja piina jolle ei loppua näy. Kuluttajasuoja mahdollistaa vaikka ovat hyvin tietoisia liikkeen toiminnasta. Ehdotin ryhmäkannetta kun petettyjä niin paljon, ei ollut kuulemma mahdollinen. rikosilmoitus tehty, petoksena kirjattiin.
  Ihmettelen kovasti miten tämän liikkeen toimintaan ei puutu kukaan /mikään virallinen taho ja kyse isoista summista. samaa kaavaa noudattaen.

 84. anneli järvikylä sanoo:

  Anneli – tässä olen 9kk.odotellut eikä vielä kuulu sänkyä.18pv. helmikuuta lupasivat että sänky tulee heille ja sitä tietä lähtee logistiikkaa eikä vielä tuotu.PETTYMYS SUURI.Vastaisivat edes puheluihin.

 85. Hartsa sanoo:

  On kyllä todella omituinen kauppa. Mainostavat koko ajan sänkyjä nopealla toimituksella. Milloin on hotelli projekti siirtynyt tai muuten vaan materiaalit vapautunut jostain syystä ja nyt saa edullisesti hyvän sängyn. Ainoa asia mikä tapahtuu nopeasti on laskun kirjoitus. Rahat pitää saada samantien tai tehdä vaihtoehtoisesti rahoitus sopimus. Sen jälkeen ei sitten enään mikään menekään niin kuin on sovittu. Kukaan ei tiedä koska sänky valmistuu tai koska se toimitetaan. Kun kyselin sänkyjä niin tuli kaikki selitykset koronasta materiaali ongelmiin. Pian ei vastattu enään sähköposti kyselyihin ja lopulta myös puhelimitse ei saanut yhteyttä. Soitin eri numerosta niin heti vastattiin. Lopulta sanoin hakevani heidän myymälästä parhaan löytämäni sängyn ja kantavani sen autoon. Kun sitten sanoin että soitan poliisin paikalle ja hän sen sängyn niin yhtäkkiä heillä olikin antaa minulle tarkka pvm koska sänky tulee minulle kotiin. Ja ihme ja kumma se myös tuli silloin. Kaikki tämä härdelli kesti 6kk ja voin sanoa että en ikinä osta mitään tuosta liikkeestä enään.

 86. Sami.K sanoo:

  Ajattelin että tarvisi perustaa oikein facebook ryhmä tätä varten missä ihmiset kertovat nämä kokemukset.
  Sama homma täälläkin puolivuotta odotettu selityksiä vaan.

 87. Pettyneet sanoo:

  Samalla kokemuksella täällä mennään.
  Sänky + muita huonekaluja tilattu 12/21, luvattu saapuvaksi 2/22.
  Nyt 4/22, eikä mitään olla toimitettu.
  Kukaan ei oikein vastaa puheluihin..Kun joku on pari kertaa vastannut monen kymmenen soittokerran jälkeen, niin aina sama selitys..komponentteja odotetaan…kankaissa toimitusvaikeuksia pandemian vuoksi. Lupaavat ottaa selvää milloin toimitus on ja lupaavat laittaa viestiä/soittaa, mutta ei kuulu mitään!
  Kysyin miten voivat mainostaa nopeaa toimitusta Facebookissa, vastaus oli, että meille on tulossa parempi sänky ja sillä on eri tuotantolinja…ihan sama sänky näyttää kuitenkin olevan, minkä olemme tilanneet. Lisäksi lupasivat hyvittää myöhästymistä patjansuojusilla, tyynyillä ja bambulakanoilla.
  Olemme jo vanhan sängyn antaneet tyhminä eteenpäin, kun teimme uudelle tilaa ja ajattelimme nukkua ilmapatjalla sen aikaa. Kyllä alkaa olemaan jo paikat puuduksissa. Samoin uusille sohville olemme tehneet tilaa, joten aikamoiset kuukaudet olleet..
  Jokatapauksessa viikon vielä odotellaan ja sen jälkeen tehdään kaupan purku. Olin yhteydessä Resurs Bankiin ja he lupasivat olla yhteydessä liikkeeseen, että ilmoittavat meille huonekalujen saapumis päivämäärän, mutta ei ketään ole ollut yhteydessä, saati vastannut puheluihin. Resurs Bankin ihminen kyllä myönsi, ettemme ole ainoita, jotka ovat yhteydessä Sisuste Peltoniemen asiakkaina. Sitäpaitsi taitaa tuo heidän numero olla maksullinen. Ala-arvoista sanon minä! Älkää missään nimessä ostako kyseisestä firmasta mitään!
  Kyllä asiakaspalvelijan pitäisi rehellisesti kertoa, että kauanko toimituksessa kestää. Harmittaa, kun ei tutkittu näitä kommentteja ennen tilausta.

 88. Kaikesta jää jälki sanoo:

  On kaksi eri liikettä: Lammin vanhemman polven liike joka lopetettu – ja josta vain hyvää sanottavaa, ja sitten uuden polven liike joka keksii mainoksiin ufo-juttuja:
  1. Joku sänky on mukamas sertifioitu ja fysioterapeutin suosittelema – julkaiskaa sertifikaatin antaja ja kuka fysioterapian ammattilainen suosittelee? Hänkö antaa ”sertifikaatteja”? Itse keksittyjä.
  2. Mukamas sängyn hinta 7350 ja nyt -65%, mutta onko koskaan myyty väitetyllä hinnalla? Jos ei ole myyty niin oikea hinta on se -65% eikä mitään alennusta ole. Näinhän toimii alalla harmi kyllä moni muukin että keksii halvalle sängylle korkean hinnan ja väittää antavansa ison alennuksen.
  3. ”Urheilijoille suunniteltu sänky” – miten niin eli mikä siinä on erillaista kuin muissa? Kuka suunnitteli ? Etrkä urheilijat käyttävät sitä? Itse keksittyjä.
  4. Mainostettiin että ”hotelli projekti ei toteutunut niin sänkykauppa peruuntui ja nyt kaikki hotelliin varatut sängyt olisi alennuksessa”, mutta selvisi että sänkyjä ei ollutkaan olemassa vaan tilattiin vasta jos joku osti. Eli ei ollut jäänyt käsiin mitään sänkyerää. Alennus perustui tuohon korkeaan hintaan.
  – Valitettavasti ihmiset seuraavat alennusprosentin suuruutta eikä kysy neuvoa luotettavilta tahoilta. Vertailu on vaikeaa, ja siksi minäkin kirjoitan tänne näitä kysymyksiä ja kommentteja.

 89. Olli H. sanoo:

  Erittäin huono kokemus Sisuste Peltoniemestä.
  Tilasin sängyn 4.12.2021, jolloin kerrottiin että toimitus viivästyy koronan ja komponenttipulan takia ja toimitusajankohdaksi annettiin helmikuu. Muutamaan otteeseen kysellyt perään ja aina sama vastaus. Tilauksia tullut niin paljon, että toimitukset viivästyy. Sanoin viimeksi että kannattaisiko ensin hoitaa vanhat tilaukset kuntoon ennen kuin haalii uusia. Nyt eletään 23.4. ja sängyn toimituksesta ei ole vielä mitään tietoa. En todellakaan suosittele kyseistä puljua.

 90. Petetty asiakas sanoo:

  Ihan järkyttävä puoti. Ei puhettakaan lupausten pitämisestä saati viesteihin ja puheluihin vastaamisesta. Oman keissini annoin tänään Kuluttaja-ja kilpailuviraston hoidettavaksi.
  Olen kyllä läksyni oppinut, en ikinä enää osta muualta huonekaluja kuin Askosta!

 91. selkävaivainen espoosta arvaatte varmaan kuka ja se on hyvvä sanoo:

  EI näy tammikuussa tilattuja. kyselyihin vain selityksiä. vaikka mainoksessa oli että peruuntuneen ison tilauksen vuoksi nopea toimitus. korkoja maksetaan rahoitusfirmaan. tuoteesta mitä ei ole saanut. mukava mennää kaupaan pitämään välillä kun näkee siellä asiakkaita. isoon ääneen et ei tilauksia toimiteta. takaan että eivät hymyile kun tavataan

 92. selkävaivainen espoosta arvaatte kyllä kuka sanoo:

  Luvatiin ilmoittaa viimeviikolla toimituspäivä. ei ilmoitettu.

 93. sanoo:

  Oman tilaukseni tein elokuussa -21. Tänään 1.5.22 ei sänky vieläkään ole saapunut. Tilauksen yhteydessä luvattiin toimitus joulukuussa- 21, eipä näkynyt. Tällä hetkellä asiakaspalvelun mukaan sänky ollut valmiina varastolla jo helmikuussa ja odottaa vain kuljetusta minulle. Ei ole sänkyä vielä minulla näkynyt. Kestää, kestää… Kaupan purku käynyt jo mielessä.
  En voi suositella tätä firmaa.

 94. Kärsivällinen. sanoo:

  Tilasin kalliin moottorisängyn lokakuussa -21, ja toimitus luvattiin vuodenvaihteen aikoihin.
  Helmikuussa sänky oli ”viimeistelyä vaille valmis”, ja Maaliskuussa sänky oli jo valmis ja odotti kuljetusta. Tänään 13.5 sänky oli edelleen tehtaalla. Samaan aikaan firman mainokset sanovat että varastot ovat pullollaan tavaraa ja tarvitsevat lisää tilaa. Ilmeisesti se iso valmis sänky siellä jossain ei tilaa vie kun eivät vaivaudu toimittamaan perille asti. Odottelen vielä hetken. Kaupan purku on jo hyvin lähellä.

 95. Teemu Siika sanoo:

  Suosittelen pysymään mahdollisimman kaukana yrityksestä. Tilasin sohvan ja nojatuolin helmikuussa -22. Toimitusajan luvattiin olevan 6-7 vk. Kahdeksannella viikolla sain yhteyden asiakaspalvelijaan, joka lupasi selvittää asiaa. Tämä olikin ainoa kerta, kun onnistuin saamaan yhteyttä puhelimen, tekstiviestien, sähköpostin tai chatin kautta. Kymmenennellä viikolla menin käymään paikan päällä heidän Flamingon myymäläänsä. Asiaa luvattiin selvittää ja palata minulle heti seuraavan viikon alussa. Kuten odottaa saattoi mitään yhteydenottoa ei kuulunut ja puheluihin tai viesteihin ei vastattu. Yhdennentoista viikon lauantaina kävin perumassa tilauksen olemattoman asiakaspalvelun vuoksi ja vaadin saada siitä vahvistussähköpostin vielä liikkeessä ollessani. Jos olisin jossain vaiheessa saanut edes jonkin vastauksen tilaukseni tilaan olisin voinut odottaa tuotteita. Kruunaus tapaukselle oli se, että kahdennentoista viikon lopussa sain kaikesta huolimatta laskun Resurs Bankista jo perutusta tilauksesta. Valitettavasti joudun ensimmäistä kertaa elämässäni olemaan yhteydessä kuluttajaviranomaisiin.

  Epäilen vahvasti, että kaikki yrityksestä annetut positiiviset arviot ovat yrityksen itsensä antamia.

 96. X sanoo:

  3.2-22 sänky ja pääty tilattu,13.4 kyselty, koska saapui lasku jossa eräpäivä kuun loppuun. Koronaa ja mitälie pukkaa, tulee kun tulee ? Maksoin pienen osamaksuerän koska kaupanpurun lisäksi muuta mahdollisuutta ei ole. Kyselyä laitoin taas tänään .

 97. Tullakko vai eikö sanoo:

  Tilatessani sängyn heinäkuussa 2021 varauduin pitkään toimitusaikaan. Mutta en ihan näin pitkään, nyt siis odotettu 10 kuukautta. En ole kysellyt kuin vasta 2 kertaa niin vielä ainakin olen saanut kiinni ja vastattu että komponetteja puuttuu. Saa nähdä tuleeko vuosipäivät sängyn vastaanotolle. Ei voi kuin toivoa että on niin hyvä kuin on luvattu.

 98. Sallu sanoo:

  Joulukuussa 21 tilattu. Ei ole sänkyä tyullut. Luvattiin maaliskuulla 22 olevan valmis. Ei ole.

 99. Pettynyt kuluttaja sanoo:

  5.5 kk odottelun, soittelun ja lopulta sain rahani takaisin. Onneksi pääsin eroon ja sain rahani, en kylläkään penninjeniä korkoa!

 100. Vanha myyjä sanoo:

  Hei kaikille.
  Miten on mahdollista, että Virossa tehdyt sängyt väitetään tulevan Ruotsista????!!!!
  Kyseisen tehtaan toimitus aika on 3 viikkoa!!!!!!!!!!
  Hei ja muuten 100% luonnonkumia ei voida muuten valmistaa ja jos voidaan, niin äkkiä
  vastauksia tänne.

 101. Jore sanoo:

  Joulukuun alussa tilasin sängyn Sisute Peltoniemeltä. Oli muistaakseni viiden kappaleen erä varastosta. Ensimmäisen kerran kyselin tammikuussa sängyn toimitustilaa ja vastaus oli, että sänky on tuotannossa. Kun kysyin miten varastosta myytävä sänky voi olla tuotannossa vastaus oli: ”Ei meillä ole sänkyjä varastossa, vain osat ovat myyntihetkellä varastossa”. Maaliskuun lopulla kun taas kärsimättömänä kyselin toimituksen perään, vastattiin että maailmanlaajuisen komponenttipulan takia tuotannossa on viivettä. Nyt, 24.5.2022 tilauksesta on kulunut lähes 6 kuukautta. Enää ei vastata puheluihin eikä soittopyyntöihin sähköpostista puhumattakaan. Käsittämätöntä että tällainen toiminta on Suomessa mahdollista. Tuskin tulee valmiiksi minun elinaikanani ja rahatkin pitänee periä itse.

 102. Seppo sanoo:

  Älkää ikinä ostako tästä kaupasta mitään. Välttäkää kuin ruttoa!!!

 103. Erja sanoo:

  Lokakuussa -21 tilattu sänky ja edelleen odotetaan. Luvattiin tammikuulle -22. Soitettu kerran kuussa ja kysytty asiasta. Aina joku uusi selitys, nyt ollut 2kk ”viimeistelyssä”. Tarkkaa työtä ilmeisesti tekevät. Nyt mennään kesäkuuta -22. En missään nimessä suosittele kyseistä liikettä!

 104. Anonyymi sanoo:

  Tilattu sänky 9/21. Ei vieläkään ole näkynyt.

 105. Kai Aalto sanoo:

  Tilasin sängyn 5.5.2001 luvattu toimitus lokakuussa mutta ei tullut joten halusin joulukuussa perua kaupat ei suostunut purkuun kun olin maksanut sängyn etukäteen lopuksi sänky tuli 15.4.2002 ja se peti kasata paikalle mutta kuljettaja jätti sen eteiseen ja toimituksesta puutui lakanat jotka piti tulla mutta ei ole vieläkään tullut olen ottanut yhteyttä jo kuluttaja suojaan saa nähdä saako tilattuja tuotteita koskaan. Eivät vastaa enään minun puheluihin joten antaa lakimiehen hoitaa loput. ( 10.6.2002 ) tehty kommentti. Vävypoika tilasi myös samoihin aikoihin sängyn sieltä eikä ole vieläkään saanut sänkyä.

 106. Pettynyt asiakas sanoo:

  Puoli vuotta meni kaupanpurkuun ja vielä pitäisi saada maksetut rahat takaisin.

 107. Kaija Mattila sanoo:

  Tilattiin sänky lokakuussa 2021, toimitusaika vuoden vaihde. Maksettiin heti. Lukuisia yhteydenottoja, komponentteja puutuu. Aika siirtyi maaliskuulle. Ei vastata puheluihin ei sähköposteihin. Viimeinen lupaus oli että tarkkatoimitusaiks ilmoitetaan 30.6. mennessä ei ole kuulunut mitään. 2.7. Fasebookissa taas ilmoitus. Jätin kommenttikenttään kysymyksen. Kommentti poistui muutaman minuutin kuluttua ja sain eston.
  Perustetaanko fb ryhmä asian tiimoilta?

 108. Teemu Mattila sanoo:

  Sama tarina kuin monella muuallakin täällä. Tilattu 24.11.2021, nyt mennään 5.7.2022, eli rontti 8kk odoteltu. Tiedusteluihin ei vastata tai jos jonkun saa kiinni niin mistään ei osata kertoa mitään. kiva kuulla, että joku on saanut sänkynsä ja että tuote laadukas.

  kuukausi annettiin aikaa ja sitten tilaus peruuntuu osaltamme.
  katsotaan kuinka paljon saa peruuttamisen kanssa taistella, sängyn saapumiseen en todellakaan enään usko.

 109. Laitan nimeni, jos sängyn joskus saan. sanoo:

  Sänky tilattu helmikuussa 2022 arvioitu toimitusaika huhtikuu, ei vielä tullut ja nyt on 07.07.2022.

  Olen useamman kerran kysellyt. Soitin mutta ei auta mitään. Liikkeessä asiakaspalvelu vahvisti toimitusajan ennen juhannusta sähköpostilla, mutta tuosta vahvistuksesta puuttui vuosi eli mikähän vuosi ennen juhannusta. Tehkää asiaa julkiseksi.

  Vauva.fi keskustelu poistettu???

 110. Ei enää koskaan! sanoo:

  Olipahan karmea 7kk ostokokemus.

  Joulukuussa 2021 ostettiin sänky ja otettiin Resurs Bankin rahoitus. Toimitus luvattiin helmikuussa 2022. Ei tullut sänkyä eikä ilmoitusta uudesta toimitusajasta. Lopulta sain myyjän kiinni ja lupasivat toimittaa huhtikuun loppuun mennessä.

  Resurs Bankin maksut alkoivat maaliskuussa.

  Sänkyä ei tullut huhtikuussa. Ja tein toukokuussa reklamaation Peltoniemelle, jossa vaadin sängyn pikaista toimittamista tai kaupanpurkua ja maksamieni rahojen palautusta. Ei tullut rahoja eikä sänkyä, vaikka sanoivat sängyn olevan jo Lahdessa varastossa.

  Otin kuluttajansuojaan yhteyttä ja he kehoittivat Peltoniemeä hoitamaan homman. Ei auttanut.

  Tein reklamaation Resurs Bankille kuluttajan suojan ohjeesta ja vaadin luottotilin purkua ja maksamieni rahojen palautusta. Pyysivät kirjallisena kopion Peltoniemelle tekemästäni reklamaatiosta ja saatuaan sen purkivat luottotilini ja palauttivat rahani.

  Sänky jäi saamatta, mutta sainpahan lopulta rahat takaisin.

  En todellakaan voi suositella liikettä kenellekään. Pitää vielä mainita, että yhteydenpito liikkeen kanssa on ala-arvoista ja vaikeaa. Puhelimella on vaikea päästä läpi ja sähköpostiin ei vastata. Silloinkin, kun saa jonkun puhelimella kiinni, niin asia ei etene ja saa kuulla mitä ihmeellisimpiä selityksiä siitä miksi sänkyä ei voi toimittaa. Katteettomia lupauksia tuli useita tämän matkan varrella, mutta eipähän tarvitse enää niitä kuunnella.

 111. Erica.J sanoo:

  Tuote kotiin kolmessa kuukaudessa. Palvelusta antaisin kolme tähteä, mutta tuotteesta täydet viisi.

 112. EI ENÄÄ KOSKAAN sanoo:

  ÄLÄ OSTA TÄÄLTÄ MITÄÄN. Tilasin sängyn 17.12.2021, toimituksen piti tulla maaliskuussa. Tein virallisen reklaamaation vasta 2.7., ei vastausta, uudelleen olin yhteydessä 18.07, ei vastausta, tänään viranomaiseen yhteydessä.

  Sen pari kertaa kun olen saanut jonkun vastauksen tässä 7kk aikana paljon uskomattomia selityksiä. Käytännössä ainoa tapa saada yhteyttä asioida liikkeessä. Olen maksanut sängystä osan resursbankin kautta, nyt sitten koitetaan saada rahat takaisin.

  0/5 tähteä palvelusta – huonoa palvelua ja tympivä kokemus kaiken kaikkiaan.

 113. pitkä odotus sanoo:

  Nyt odotettu sänkyä vuosi ja 1 kuukausi. Komponentit ne aina vaan puuttuu.

 114. Sofia Virtanen sanoo:

  Minun kokemus on erittäinkin positiivinen. Päädyimme ostamaan sängyn Sisuste-Peltoniemeltä, sillä vanhempani tuntevat tämän yrityksen jo vuosikymmenien takaa. Luotin heidän sanaan enemmän kuin mainoksiin tai kirjoituksiin. Joka myös kannatti! Asumme kaukana, joten sängyn kokeilu ei ollut mahdollista, myyjä ”nuorempi polvi” kuitenkin puhelimessa auttoi meitä vähintäänkin kiitettävästi. Valitsimme melko arvokkaan moottorisängyn, onhan se pitkän aikavälin sijoitus. Meidän sänky tuli nopeammin kun alkujaan oli sovittuna. Moottorin käyttöä en osaa vielä hyödyntää täysin. Iltaisin kirjaa lukiessa kyllä hyvä kapistus. Pienille tuntuu olevan suurta hupia! Iltasatu luetaan kuulemma jatkossa vaan mamman sängyssä (lue: säädellään säätöjä)! Toimitus oli ajallaan ja palvelu todella hyvää, joten minä voin suositella nyt muille myös.

 115. Alex sanoo:

  Me olemme tyytyväisiä sänkyymme. Kaikki meni lopulta niin kuin sovittu olikin.

  Hinta-laatusuhde oli ylivoimaisesti paras! Odotimme oletettua arviota pidempään. Tosin tämä ei ollut meille kynnyskysymys. Olimme tietoisia tästäkin, myyjän niin meille ostotilanteessa jo kertoessa. Osaa kampanjatuotteita joutuisi mahdollisesti odottamaan. Mentiin hinta edellä, joten 2 kk viive ei ongelmana meille. Erinomainen sänky.

 116. Arvi Mäkelä sanoo:

  En todellakaan voi suositella ko. liikettä. Sänky tilattu Tammikuussa 2022 vielä elokuun lopussa ei tietoa toimitusajata ja sänkyjä piti olla 8kpl. erä. Facessa liikkellä jatkuvasti ko.liikkeen mainoksia ”eristä” ja ”varaston” tyhjennyksestä vaikka sänkyjä ei ole olemassa. Olen lähettänyt viestiä kaupan purusta mutta niihin ei vastata.

 117. Karoliina Kemiläinen sanoo:

  Pitkän odotuksen jälkeen sänky saatu perille. Sänky on oikeesti ihan hyvä, mutta olis voinut toimitusajasta kyllä tarkemmin kertoa. Jos ei ole kiire voit tilata täältä. Ilmeisesti näillä myös tämä uusi sänkyjen tuotanto tulee tällä hetkellä lähes ajallaan. Voi olla että kysyntä ylitti viime vuonna tarjonnan ja myivät enemmän kuin kapasiteettia. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. 8kk jälkeenkin vielä oli toivoa…

 118. Hannu Korhonen sanoo:

  Sisuste Peltoniemi! Se on paras huonekaluliike jossa olen asioinut. Siksi että täällä kysytään asiakkaan todellinen tilanne ja tarve. Menin sen sänkymainoksen sängyn perässä. Liikkeessä alettiin käymään läpi miten meillä oikeestaan nukutaan ja ketäs sängyssä nukkuu. Oltais otettu aivan väärä sänky itselle ilman ammattilaisen vinkkejä. Parasta on se että lähdin halvempi sänky tilattuna kun aluksi menin. Arvostan sitä tapaa millä nuori mies sängyn myi ja asiaa kartoitti. Huonoja kokemuksia on ihmisillä ilmeisesti siitä ettei tavoita tai että ei sänky tule ajallaan. Vanhan liiton ukkona menin suoraan myymälään. Silti uskon että puhelimessakin osaavat kyllä hommansa. Sänky se toimitettiin 4kk aikana ja oli mielestäni aivan kohtuullinen aika kun siihen ominaisuuksia meille tehtiin. Varmasti on osalla mennyt mettään nämä hommat mutta meillä täysi napakymppi! Sänky on niin mukava nukkua että hunajata tosiaan.

 119. Kalle Silvan sanoo:

  Tammikuussa -22 sänky tilattu 8kpl ”erästä” toimitus piti olla Helmi-Maaliskuussa. Toukokuun alussa laitoin eka kyselyn enkä mitään vastausta saanut. Nyt elokuussa-22 olen tehnyt kuluttajasiamiehen neuvosta reklamaation, kaupanpurkuilmoituksen sekä resurs bankiin luotonperumisilmoituksen.
  Miksei tähän puututa koska firma mainostaa facebookissa koko ajan 8kpl eriä tai varaston tyhjennystä jne. Ei niitä sänkyjä ole valmiina.

 120. Tomppa sanoo:

  Moro! ostopäätöstä harkitessa ja näitä lukiessa mä mietin uskaltaako ees tilata? Soitin suoraan myyjälle ja siitä selvis että nää ”haasteet” on isolta osin aiemmissa erissä. No puhua vois kuka vaan mitä vaan. Hiukan riskillä sitte tilasin sängyn ja sain sen varaston tuotteena nopeasti perille. hyvä sänky tää ja edullinen myös! kuljetus oli ilmainen!!!

 121. Alalla työskentelevä sanoo:

  Heippa!
  Niille ketkä ovat ostaneet sängyn tästä liikkeestä tiedoksi,että tuote tehdään Virossa.
  Oikea toimitusaika tällä tehtaalla on 3-4 viikkoa.
  Heidän mainosatama vitatalalay luonnonkumi ei ole 100%, koska luonnonkumi sijauspatjaa ei
  voida valmistaa sataprosenttiseksi!!!!!!!!!!!!!

 122. Liidia sanoo:

  Hei,

  Kyllä Virosta ja Ruotsista tulee todella hyviä sänkyjä. Meidän sänky on Vita Talalay. Se on hengittävä ja ei allergisoi. Aiemmin oli Tempur. Siitäkin pidimme kovasti.

  Ihmettelen miksi joku alalla toimija tänne kirjoittelee? Itse Virosta kotoisin olevana Ihmettelen kommenttia. Ihan kuin olisi huonompi, jos siellä valmistetaan? En tiedä tätäkään väitettä, koska ymmärsin, että yritys tilaa tuotantoaan useista eri tehtaista valikoiman perusteella. Ei tämä tieto muuta sängyn laatua suuntaan tai toiseen. Kaikki pohjoismaat ovat erittäin korkeita laatustandardeissa, minkä tahansa huonekalun valmistuksessa.

  Toimituksessa oli ongelmia meillä myös. Sänky kuitenkin on hintansa arvoinen ja ollaan siinä nukuttu kolmisen viikkoa.

  T. Liidia

 123. Äitee sanoo:

  Poika tarvitsi kiireellä opiskelijan boxiinsa sänkyä. Sänky saatiin Peltoniemeltä parissa viikossa. Ihan perus sänky. Hyvä nukkua! Hinta oli kohtuullinen ja kuljetus saatiin maksutta. Poika oli itse kuskin kanssa kantoapuna ja hyvin olivat saaneet perille.

 124. Freya Beds, I'm still loving it sanoo:

  Palautetta pyydettiin, joten palautetta annetaan.
  Sänky saapui viime viikolla. Sisuste-Peltoniemen, Freya Beds mallistosta.

  PLUSSAT
  -moderni myymälä, jossa paljon malleja mitä voit kokeilla
  -ystävällinen ja reipas henkilökunta
  -hinta&laatu suhde
  -yksilölliset muutoksien mahdollisuudet

  MIINUKSET
  -hankalaa yhteydenpito
  -toimituksen ajasta ei varmuutta, kohdallani todella pitkä
  -yleinen epävarmuus, mitä tapahtuu ja milloin

  Yhteenvetona sanoisin, että mikäli yritys korjaisi nämä puutteet, heillä olisi varmasti aivan valtava määrä asiakkaita ja sänkymarkkinat mullistettavana. Toimivat nytkin omalla tyylillään ja asiakaspalvelutilanne on huumorilla höystetty ja ammattitaidolla viimeistelty.

  Laatu ensiluokkainen, mutta hoitakaa nykyinen tilanne niin, että hyvin mielin voi sänkyjä taas myydä. Tottakai maailman tilanne on vaikuttanut moniin yrityksiin, sekä sota ja tästäkään ei olla palaamassa normaaliin vielä hetkeen. Tämän ymmärrän. Silti avoin tiedottaminen on avain kaikkeen. Usein asiakas ei hermostu, kunhan hän on tietoinen tilanteesta. Sen verran hyvä resilienssi on itsellä, ettei yhteen sänkyyn maailmani kaadu, ymmärrän silti, että monen mieltä epävarmuus jää painamaan isommin. Ymmärrystä löytyy, jos tieto kulkee ja siihen voi luottaa. Freyan sänky itsessään on laadukas ja miellyttävä nukkua. Ulkonäkö valkoisella sängynpäädyllä ylellinen ja moderni.Todellakin hyvä ostos.

 125. Tuleekohan koskaan. sanoo:

  En vaan jaksa uskoa näitä kirjoituksia lyhyistä toimitusajoista. Omaa sänkyä on odotettu jo 8kk ja ei mitään tietoa milloin saadaan.

 126. Sami sanoo:

  Sänky tilattu joulukuussa ja piti tulla huhtikuussa. Kaupat peruttu toukokuussa eikä myyjä ole reagoinut millään lailla.
  Ihmettelen miten voi suomessa toimia tällainen liike.

  ÄLKÄÄ OSTAKO TÄÄLTÄ!!

  Itse tilasin kesäkuun alussa Jenkkoisängyt nimisestä liikkeestä vastaavan/paremman sängyn joka maksoi paljon vähemmän ja Liikkeestä soitettiin ja varoitettiin että lomien takia voi viivästyä toimitus, mutta yritetään heinäkuun loppuun. Sänky saapui heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

  Toiset kauppiaat vaan on parempia kuin toiset.

  Näyttää Peltoniemi itse alkanut kommentoida tänne että edes jostain saisi positiivista kommenttia.

 127. EI KOSKAAN ENÄÄ TÄHÄN PULJUUN sanoo:

  Nämä nimimerkit mm. Pettyneet, Jore ja Teemu Siika kertoivatkin suurimmalta osin mitä jouduin kokemaan. Kaikki mahdolliset selitykset kuultu toimituksen viivästymisestä. Varmaan ainoa mitä en kuullut oli ilmaston muutos. Jossakin tulvii eikä tuotteita saada toimitukseen tms…

  Jos haluat säilyttää mielenrauhasi ja verenpaineesi alhaalla, niin kannattaa pysyä kaukana koko puljusta. Näitä liikkeitä on onneksi kuitenkin muitakin.

  Hienoa kuitenkin huomata, että itse keksityt nimimerkit, mahdolliset sukulaiset ja tuttavat yrittävät antaa positiivisen kuvan yrityksestä. Jollei sinulla ole ylimääräistä rahaa 100€ – 4000€, niin kannattaa pysyä kaukana kyseisestä yrityksestä. Niin kuin osikkokin kertoo, ei koskaan…

 128. Viljaset sanoo:

  Sisuste-Peltoniemi on jo yli 40 vuotta toiminut pieni perheyritys. On selvää, että näin pitkään ei voi toimia mikään yritys, mikäli virheitä ei korjattaisi.

  On varmasti totta, että näiden negatiivisten kommenttien takana on aidosti pettyneitäkin ihmisiä. Olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että jos joku kommentoi hyvää nämä henkilöt ovat kärppänä paikalla antamassa negatiivista palautetta, moneen kertaan. Näissä viesteissä suositellaan usein ”yritystä josta kannattaa ostaa”. Jää kysymys, onko nämä kilpailijan leivissä vaikos vain harmissaan?

  Alalla on kova kilpailu, eikä niin ruusuinen tilanne kaikille. Sen voin kuitenkin kertoa, että meille ei ole yksikään tuote ikinä jäänyt toimittamatta. Aina on saatu kaikki ja kyllä on palveltu hyvin. Jopa tänne maalle saakka, kun ei kaupunkilaisia olla. Eikä kaupunkiin tulla. Kyllä maalla vaan on mukavampaa. 😊

 129. Sari sanoo:

  Ei voi suositella. Kuukausi sitten verkkokaupasta tilattu kolme valaisinta, joita piti olla varastossa ja toimitusaika 4-5 päivää.
  Valaisimet eivät ole tulleet. Sähköposteihin ei vastata. Verkkosivuilla olevaan palautelomakkeeseen ei vastata. Puheluihin ei vastata, asiakaspalvelun automaatti vain sulkee puhelimen. Varasin viikko sitten lopulta sisustussuunnitteluajan asian hoitamista varten ja minulle yllätyksekseni soitettiin, luvattiin selvittää asiaa ja palata samana päivänä – no, ei ole viikkoon kuulunut taaskaan mitään ja sama meno jatkuu. Olen soittanut asiakaspalvelun numeroon lukuisia kertoja päivittäin ja aina joko automaatti sulkee puhelimen tai ilmoittaa, että asiakaspalvelu on suljettu useita päiviä eteenpäin…

 130. Mirka sanoo:

  Kallis moottorisänky tilattu tammikuussa -22. Maksettu huhtikuussa kokonaan. Ensin viivästytti komponenttipula, seuraavaksi huoltotauko ruotsissa, sitten kuljetusliikkeen muutosprosessi. Nyt ei enää vastata sähköposteihin eikä puhelimeen. Nyt on jo syyskuu -22, eikä tietoakaan, milloin sängyn saamme. Ei riitä enää kärsivällisyys 😥 Kohta kaupan purku edessä.
  En todellakaan suosittele .

 131. Pettynyt sanoo:

  Tilattu ja typeryyksissämme maksoimmekin 12.12.2021. Luvattu alunperin helmikuuksi. Nyt 16.09.2022. Eipä ole sänkyä näkynyt. Ja asiakaspalvelussa ”ruuhkaa”. Ei niin hyvä kokemus. Ja jotkut vielä kehuvat ko. liikettä.

 132. Jarppi sanoo:

  Kovin harvoilla on mitään positiivista sanottavaa tästä peltoniemen putiikista. Näitä vaan tulee valitettavasti vastaan, turhankin usein. Kannattaa aina Googlettaa firman tulostiedot, ennen kuin erehtyy ostamaan mitään. Säästyy monelta harmilta.

 133. On tätä odotettukin sanoo:

  KULUTTAJANEUVONTA on vastaanottanut tänä vuonna Sisuste Peltoniemestä lähes 300 kuluttajavalitusta, joka on poikkeuksellisen suuri määrä huonekalualan toimijalle, Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) kertoo tiedotteessaan.

  Kuluttajien ilmoitusten mukaan yrityksen toimitukset viivästyvät säännönmukaisesti, sovittuja hyvityksiä ei makseta ja asiakaspalvelun toiminnassa on puutteita. Kuluttajaneuvonta kehottaa kuluttajia ottamaan pulmat huomioon ja harkitsemaan ostoksiaan.

  Kuluttajaneuvonta kertoo saaneensa yhteydenottoja lisäksi Sisuste Peltoniemeen läheisesti liittyvästä Vita Talalay Finlandista, jonka Freya Beds -sänkyjä Sisuste Peltoniemi markkinoi ja myy. KKV luonnehtii sänkyjä kalliiksi.

  Alla KKV:n toimintaohjeet, jos Sisuste Peltoniemestä tilatun huonekalun toimitus on viivästynyt:

  Tee asiasta ensin kirjallinen reklamaatio myyjälle ja/tai luotonantajalle esimerkiksi KKV:n verkkosivuilta löytyvällä reklamaatioapurilla.
  Anna myyjälle kohtuullinen lisäaika tuotteen toimittamiseksi. Voit ilmoittaa myyjälle päivämäärän, johon mennessä tuote pitää viimeistään sinulle toimittaa.
  Tuotteen hintaa ei tarvitse maksaa ennen kuin olet saanut tilaamasi tuotteen.
  Jos olet sopinut tuotteen maksamisesta luotolla useassa erässä, voit vaatia luotonantajalta maksujen jäädyttämistä siihen saakka, kunnes olet saanut tuotteen.
  Jos et edelleenkään saa tuotetta, voit vaatia kaupan purkua ja rahoja takaisin.
  Voit vaatia vahingonkorvausta, jos viivästyksestä aiheutui sinulle taloudellista vahinkoa.

 134. Tero Heinonen sanoo:

  Kuka nyt niitä positiivisia kommentteja Peltoniemen suunnasta kirjoitteleekin niin seuraava vain vinkkinä – ’että’-sanan eteen tulee pilkku!

  Nämä samat selitykset pandemiasta ja siitä johtuvista toimitusvaikeuksista kuulimme jo vuoden 2021 alussa joten mikään ei ole näköjään muuttunut. Sänkyjä odoteltiin tässä perheessä seitsemän kuukautta vaikka olimme sopineet 3kk toimitusajasta joka osuisi muuttoomme uuteen asuntoon – ei pitänyt olla mikään ongelma. Se, että kuluttajaviranomainen varoittaa asiakkaita yrityksestä on merkki siitä, että kohta menee Peltoniemellä lappu luukulle – toivottavasti saatte sitä ennen omanne pois.

 135. Petra sanoo:

  Tältä yritykseltä tuli vuode sovittuna ajankohtana perille. Vuoteen laatu on erinomainen. Ei ilmennyt ongelmia varastotuotteen kanssa. Positiivinen kokemus miulle. 🥰

 136. Pekka Pouta sanoo:

  Sänky maksettu kesäkuussa. Luvattiin heinäkuussa. Kuittiin oli kirjoitettu kuitenkin elokuussa. Nyt marraskuu ja viimeksi luvattiin joulukuussa. Älkää missään tapauksessa ostako täältä. Usko mennyt saanko sänkyä tai rahojani koskaan takaisin.

 137. Surkein asiakaskokemus ever sanoo:

  Sänky tilattu 4.12.2021, eli reilu vuosi sitten. Edelleenkään ei minkäänlaista arviota siitä milloin sänky vamistuu saati milloin se toimitetaan minulle. Luvattuja hyvitystuotteita ei ole myöskään kuulunut. Taisi reilu 3000 euroa mennä kuin kankkulan kaivoon.

 138. Pettynyt ex-asiakas sanoo:

  Täällä sama tilanne! Sänky tilattu tasan vuosi sitten ( joulukuu 2021) eikä ole kuulunut vieläkään. Yhteydenottoihin ei vastata ja jos satut saamaan jonkun kiinni niin selityksiä riittää milloin komponenttipula milloin sänky saapuu seuraavassa kuormassa jne… Pahinta mielestäni on, että asiakkaalle luvataan palata asiaan esim loppu viikosta, mutta koskaan yhteydenottoa ei kuulu. Juuri minulta kysyttiin kyseisestä firmasta enkä todellakaan voinut suositella heitä. Menettivät siinä useamman tuhannen kaupat, mutta sitä ilmeisesti toivovatkin. Sänkyä en ole onneksi maksanut enkä enää sitä haluakaan. Ostin sängyn muualta ja on aivan mahtava ja toimitus onnistui sovitusti. Muut firmat eivät kärsi komponenttipulasta tai mistä lie!! Teen asiasta myös rikosilmoituksen sekä vinkkaan hyvästä jutun aiheesta tutulle toimittajalle!

 139. Pate sanoo:

  Lupaillaan vaikka ja mitä, mutta mitään ei saa. Olen odottanut omia tuotteita jo 10 kuukautta. Aina luvataan että toimitus on ensikuussa. Alet kyllä jatkuu ja prosentit nousee. Nyt mainostetaan taas 60, 70 ja jopa 80 % alennuksia. Ja vielä nyt jouluksi kotiin…. Onhan tässä vielä viikko aikaa. Ei taida onnistua koska ei edes yhtä sänkyä saa toimitettu 10 kk.

 140. Sarita sanoo:

  Yli vuosi odotettu sänkyä. Luvattu toimittaa maaliskuussa -22, toukokuussa -22, varmasti tulossa elokuun alussa -22, marraskuussa -22 ja nyt ennen joulua tulee. Tuskin tulee.

 141. Pasi sanoo:

  Sänkyjen laadussa uskon varsin pitkälti omaan tuntumaan, mutta moottorillisessa mallissa elektroniikan suhteen onkin vähän niin ja näin, sillä laadussa ja hinnassa on suuria heittoja, eikä aina kannata ottaa mittausten perusteella parhaaksi osoittautunutta merkkiä. Sänkyni Peltoniemeltä on lunastanut lupaukset. Selvästi moottorisänkyjen kysyntä on kasvanut, niitä mainostettaessa verrattain paljon.
  Kohdallani joko hyvää tuuria tai muuten onnea, sillä 1,5 kuukauden toimitusaika todella piti. Voin suositella moottorisänkyä tuotteena.

 142. Ex-asiakas sanoo:

  Kannattaa liittyä FB ryhmään jossa monta pettynyttä asiakasta. Löytyy FB haulla.

 143. Typerä sanoo:

  Tilasin ja maksoinkin tyhmyyttäni sängyn 12.12.2021. Tuli luotettua taas sokeasti kotimaiseen yritykseen. Kuitissakin lukee että toimitus helmikuussa. Kaupantekohetkellä lupasin että vielä maaliskuussakin hyvin ehtii kun myyjä hieman epäili itsekin että ehkä ei ihan helmikuuksi valmistu. Monien turhien yhteydenottojen ja myös turhien lupausten ja myyjäliikkeen puolelta jopa ilkeiden kommenttien jälkeen sänky saapui 21.12.2022. Siis luvattu noin kahden kuukauden toimitusaika oli todellisuudessa 375 vuorokautta. Epäluotettava ja epämiellyttäväkin liike.

 144. Pete sanoo:

  Moottorisänky on erinomainen ja hyvät patjat (talallayn). Patjat jämäkkä ja pitää muotonsa (ei ole liian pehmeä). Huippusänky painavammalle nukkujalle (125 KG!!!). Toimitus oli nopea.

 145. Hartsa sanoo:

  ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN TÄSTÄ FIRMASTA

 146. Elina Hiltunen sanoo:

  Tilasimme Freya Beds sängyn joulukuussa, joka toimitettiin eilen. Sänky on ihan loistava. KIITOS!

 147. Tiina sanoo:

  Ostin sängyn Freya Bedsistä ja vaikka toimitus kestikin niin kyllä kannatti odottaa. Unenlaatuni on parantunut huomattavasti ja kuorsaus kuulemma vähentynyt. Kärsin aikaisemmin yöpäänsäryistä, mutta nyt niitä ei ole ollut. Nostin moottorisängyn päätyä noin 10 cm ja uskon että sillä on merkitystä. Illalla on ihana mennä sänkyyn, sänky tuntuu pehmeältä, mutta tukevalta.

 148. Ismo sanoo:

  Kilpailijoilta löytyy saman Virolaisen tehtaan tuotteita. Vähänkin kun tutustuu paremmin tuotteeseen: jalat samoja, petauspatjat samoja, verhoilutapa samaa. Ihmettelen suuresti, että sängyt valmistetaan Ruotsissa ja välillä Suomessa, mutta kilpailijoille ne tulevat Virosta. Miten on peltoniemellä pokkaa sanoa hesarin sivuillakin, että sängyt valmistetaan käsityönä ruotsissa.

 149. Naumanen sanoo:

  Tuote maksettu, ei toimitettu. Ei edes yritystä toimittaa. Nyt yli vuosi jo siitä kun tilasin, eivät tee yhteistyötä. Asiakaspalvelu ei ole aktiivinen. Epäystävällisyyttä. En suosittele kokemukseni perusteella kenellekään tämän yrityksen kanssa asioimista. Varoittihan tästä jo kuluttaja-asiamieskin julkisesti lehdessä syksyllä 2022. En ole ainoa tapaus, yrityksestä valitettu poikkeuksellisen monta kertaa. Kannattaa kiertää tämä yritys kaukaa, säästytte paljolta murheelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Matti artikkeliin Maalämpöpumppu kokemuksia: “Maalämpö hyvä ,mutta ei ole asiantuntijaa kun tulee häiriö Kyllä niitä myydään mutt ei ole häiriökorjaajaa joka olisi perillä koneesta…tammi 2, 14:49
 • väinö artikkeliin Kaisanet kokemuksia: “Täysin mielivaltaista ja erittäin ylimielistä toimintaa!! Kysyin s-postilla asiakaspalvelusta sopimuksen jatkokautta, ei mitään vastausta! Irtisanoin liittymän. Kuukautta myöhemmin tein uuden…joulu 27, 08:04
 • Nimetön artikkeliin Oulunkylän kuntoutussairaala kokemuksia: “Ei koskaan enää tähän ”kuntoutus” laitokseen.joulu 25, 09:55
 • Marianne artikkeliin Vapaakauppa.net kokemuksia: “No hups onneksi en tilannut kallista vajaa 20 mutta tavalliselle raha sekinjoulu 12, 20:40
 • Timppa artikkeliin Lämpöykkönen kokemuksia: “Vältä Lämpöykkösiä. Kauko-ohjain vilpiin saatiin puolentoista vuoden kuluttua. Kertoo kaiken firmasta.joulu 6, 16:56

Jaa Sisuste peltoniemi kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Sisuste peltoniemi kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Sisuste peltoniemi kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Sisuste peltoniemi kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Sisuste peltoniemi kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Sisuste peltoniemi aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Sisuste peltoniemi kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Sisuste peltoniemi kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Sisuste peltoniemi kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Sisuste peltoniemi kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Sisuste peltoniemi aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

149 vastausta artikkeliin “Sisuste peltoniemi kokemuksia”

 1. Hanna sanoo:

  TIlaamamme sähky ei saapunut luvatussa 45 vrk toimitusajassa. Liikkeestä ei oltu meihin missään yhteydessä viivästykseen liittyen. Otimme itse yhteyttä liikkeeseen meilitse vastaamalla tilausvahvistuksen tehneen myyjän sähköpostiin. Meileihimme ei vastattu ja puhelimitsekaan asia ei tahtonut lupauksista huolimatta edetä, mieheni joutui keskustelemaan useamman henkilön kanssa. Muutaman puhelun jälkeen mieheni puheluihin ei enää vastattu, mutta kun soitin eri numerosta, puhelimeen vastattiin heti. Sänky sitten toimitettiin noin 2 kk tilauksesta. Toimituksessa oli väärät jalat ja osa tilaamistamme tuotteista puuttui. Lähetin heti samana päivänä sähköpostitse viestin, jossa ilmoitin puutteista. Koska osasin odottaa, että meiliin ei tule vastausta, soitin lisäksi toiselle henkilölle (ei myyjämme), jonka olimme aiemmin tavoittaneet toimitusaikaa selvittäessämme. Jalat luvattiin tulla vaihtamaan pikimmiten, ja meihin luvattiin olla yhteydessä ja sopia aika. Mitään ei kuulunut. Muutaman viikon odoteltuani lähetin vielä 2 meiliä myjällemme. Ei vastausta. Soittamalla tavoitin myyjän, joka ei puhelunkaan jälkeen palannut asiaan sovitusti seuraavan viikon alkupuolella, vaikka lupasi niin tehdä. Olimme tyhmiä ja maksoimme tilauksen etukäteen, olen aika skeptinen saammeko koskaan tilaamiamme tuotteita tai rahojamme takaisin.

 2. Ari.K sanoo:

  Omalla kohdallani erittäin positiivinen kokemus. Päädyimme kaikkien eri vertailujen jälkeen tilaamaan sängyn myymälästä viime vuoden lopulla. Ostopäätöksemme syntyi toki tuotteen perusteella, mutta kyllä täytyy sanoa kaikki kehän liikkeet kiertäneenä, että asiakaspalvelu täysin omaa luokkaansa kun muualla. Aikataulu arvio ylittyi viikolla, mutta tammikuun lopussa sänky saapui kotiimme. Ilokseni myös huomasin, ettei ollut postin kaverit jotka toimitti vaan ammattitaitoinen kuljetusyhtiö.

 3. Battis sanoo:

  Sängyn toimitusaikaa ei kerrottu tilatessa ja lopputuloksena sänkyä odotettu turhien lupausten kera 2 kuukautta.

 4. Kimmo Savinen sanoo:

  Höpöhöpö! Tuusulan asuntomessuilta tilasimme vaimon kanssa sängyn 2020 elokuussa.
  Paikalla nuori herra antoi asiantuntevaa palvelua ja auttoi sängyn valinnassa, eihän sitä voinut jättää messutarjousta hyödyntämättä. Koko asiointi sujui täysin mutkitta meidän kohdalla.
  Ensimmäisen viikon jälkeen selkäsäryt saivat jo kyytiä uudella sängyllä.

 5. Marjo sanoo:

  En voi allekirjoittaa näitä negatiivisia kokemuksia! Viimeiset 10 vuotta olemme ostaneet kaikki kalusteet Peltoniemeltä ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmaa. Viime kesänä 60v lahjaksi isännälle pihakeinu tilattiin ja Peltoniemi järjesti keinun vaikka koko Suomen maalta ne olivat loppuunmyyty joka paikasta!

 6. Peetu sanoo:

  Kannattaa googlettaa niin löytyy lisää ”iloisia” asiakkaita..

 7. Riitta sanoo:

  Olen soittanut Peltoniemen liikkeeseen ja sain ystävällisen rouvan keskustelemaan kanssani. Kerroin minkälaista sänkyä ollaan etsimässä. Niinpä tilasin mieheni kanssa 180 cm leveän moottorisängyn.
  Ilman liikkeessä käyntiä ja sänkyjen kokeilua. Minä uskoin myyjän sanoihin, että saamme hyvän sängyn ja me saimme todella hyvän sängyn. Hiukan jännitti, koska emme ole liikkeessä käyneet emmekä tunteneet sieltä ketään. Myyjä soitti n. puolitoista viikkoa ennen sängyn toimitusta minä päivinä se olisi tulossa. Aamupäivällä myyjä soitti, että tulossa on. Meille on matkaa monta sataa kilometriä, joten osattiin suurinpiirtein aikaa haarukoida. Kuljettaja soitti myös ja hän otti kaverin mukaansa kantamaan sänkypaketteja. Minulla piti olla kantoapua, mutta eipä ollutkaan, joten sanoin että nyt on naishenkilö kaverina. Myyjä hoiti tämänkin asian ja sain katsella valmista. Ottakaa ihmiset huomioon se, että sänky lähtee tuotantoon sitten kun se on ostettu ja siellä edellä on muitakin tilauksia. Joten ei pie hättäillä! Esim saunan laudelaudat on tilattu 3 viikkoa sitten ja kahdesti soitettu. Eivät ole tulleet ja matkaa on alle 30 km. Puusepän liikkeessä kapeat portaat parvelle ja kaide näiden valmistuminen kesti kolmatta kuukautta. Opiskelija pojallemme ostimme Kuopion huonekaluliikkeestä sängyn liikkeen valikoimista valmiina. Tämän saivat tuotua 2 viikon päästä. Ostipa mitä hyvänsä aikaa menee. Lopuksi suuret kiitokset myyjällemme ja hyviä aurinkoisia kevätpäiviä!

 8. Teemu sanoo:

  Mahtava asiakaslähtöinen palvelu ja markkinoiden paras tarjonta sänkyihin hinta-laatu suhteeltansa.
  Kyllä sitä hyvää kannattaa odottaakkin, välillä jopa vähän pidemmän aikaa! Meille saapui 2kk odottelun jälkeen semmoinen sänky, että alkoi kokonaan uusi elämä paremmilla unilla.
  Taitaa olla vain nykypäivän ihmisissä ongelma kun kaikki halutaan heti,tässä ja nyt.
  Näille henkilöille suosittelen kehänlaidan liikkeitä, joista tavarat annetaan Aasian kontista.

 9. Pettynyt sanoo:

  Toimitukset kestävät ja asioista ei juuri informoida asiakasta.

 10. Pettynyt/ petetty sanoo:

  Joulukuussa 2020 tilattu sänky. Toimitus luvattu tammi-helmikuun vaihteessa. Toimituspäivä siirtynyt, eikä vielä tietoa milloin saadaan. Toivossa on hyvä elää. Vanhasta sängystä pohja putosi, vielä sain viriteltyä.🙄 En voi suositella.

 11. MKV sanoo:

  Olemme odottaneet sänkyä 4 kk, ja harmittaa kun maksoimme ennakkoon. Surullista toimintaa, kun ajattelimme ostaa kotimaiselta perheyritykseltä. Ymmärrän, että voi olla myöhässä, mutta ilmoittaisivat missä mennään.

 12. Ei koskaan enää sanoo:

  Saimme etukäteen maksamamme tuolit vasta korttireklamaation jälkeen! Tuoleja ei kuulunut ja myyjä ei vastannut viesteihin, joten otin yhteyttä valmistajaan. Peltoniemi ei ollut maksanut tuoleja heille lainkaan, joten niitä ei voinut lähettää myöskään minulle. Googlen-arvosteluissa useita samansuuntaisia kokemuksia yrityksestä!

 13. Kaarina Salonen sanoo:

  Odotus palkittiin pitkän odotuksen jälkeen kun viime viikolla saapui tammikuussa tilattu jenkkisänky. Näin viikon käytön jälkeen täytyy sanoa, että kyllä kannatti odottaa. Itselläni meinasi hieman usko jo loppua pitkässä odotuksessa ja lukiessani näitä kommentteja liian mustavalkoisesti. Ehdottomasti oli odotuksen arvoinen, toimitusaikaan oisi ollut hyvä varautua.

 14. Ville Nieminen sanoo:

  Hieman epäuskoisena luen näitä negatiivisia kommentteja kun kirjoittaja on pelkän nimimerkin takana ? 😀 Joulukuussa tilasin sängyn joka luvattiin toimittaa maaliskuussa, mutta tulikin jo helmikuussa. Siinä teille esimerkkiä.

 15. Teemu sanoo:

  Haiskahtaa nimettömät kommentit kilpailija yrityksien mustamaalaamiselta 😀
  Ihan vastaavia kommentteja löytyy monen yrityksen kokemuksista.

 16. Salla Lehtinen sanoo:

  Useampaan otteeseen tilattu Sisuste-Peltoniemeltä niin myymälästä kuin verkosta. Ikinä ei olet ollut mitään ongelmaa tilauksissa. En voi muuta kuin suositella!

 17. En voi suositella sanoo:

  Tilasin joulukuussa 2020 sängyn, se tuli vasta toukokuussa 2021. Sänky on kyllä hyvä, ainakin näin pienen käyttökokemuksen jälkeen. Odotusaika oli mielestäni liian pitkä ja sänkyä luvattiin moneen kertaan toimittaa tässä välillä – aina toimitus siirtyi. Lupasivat Sisuste Peltoniemestä lahjakortin viivästyksen takia. Lahjakorttia en ole vielä saanut, eikä viestiini enää vastata.

 18. Jari Heikkinen sanoo:

  Tilasimme vaimon kanssa sängyn tammikuussa, sänky tuli maaliskuun puolessa välissä. Ystävällinen sekä ammattitaitoinen palvelu ja ennen kaikkea hyvä sänky. Vahva suositus

 19. Jarkko sanoo:

  Minäpä kerron Teille nyt oman kokemuksemme. Olimme pitkään miettineet moottorisängyn ostoa ja käyneet vuoden verran satunnaisesti testaamassa eri liikkeissä eri malleja. Kuitenkaan mikään testattu malli ei ollut herättänyt suoraa ostopäätöstämme. Projekti menikin sitten pitkäksi aikaa jäihin kunnes taas se palasi mieleen ja aktivoiduimme uudestaan sängyn metsästämisessä. Törmäsin facebookissa Sisuste-Peltoniemen mainokseen ja aloin tutkimaan tarkemmin mistä tuotteesta ja yrityksestä on kysymys. Tuote vaikutti priimalta ja kiinnosti, mutta Olimme hieman epäileväisiä pitkistä toimitusaika kirjoituksista johtuen, mutta toisaalta olihan tämä projekti jo käynnissä ollut meidän toimesta pitkään. Päätin soittaa asiakaspalveluun ja siellä oli vastaamassa ystävällinen myyjä. Poiketen muista firmoista hän oli aidosti kiinnostunut miksi olemme vaihtamassa sänkyä ja mikä on meidän toive sekä tarve uudelle sängylle. Sain vastauksen kaikkiin tuotekysymyksiin sekä päätin kertoa avoimesti epäiröintimme pitkistä toimitusajoista. Päätimme kuitenkin tilata tuotteen ja varauduimme valmiiksi, että alkuperäinen arvio saattaa viivästyä. Sänky tuli 3kk odottelun jälkeen, alkuperäinen arvio 8-10 viikkoa (eli 2 viikkoa arviosta myöhässä) mutta täytyy sanoa kolmen viikon käytön jälkeen, että tätä sänkyä olisin itse odottanut vaikka vuoden. Sänky on todella hyvän tuntuinen, erittäin laadukkaan oloinen ja yöllinen heräily on loppunut kun seinään. Ehdottomasti suosittelemme!

 20. Jyrki Pohjolainen sanoo:

  Sama juttu täälläkin, maksoin etukäteen puolet tilauksesta, kaksi moottorisänkyä, yhteishinta 2400€.
  Toukokuun pullessa välissä tilattu, luvattiin heinäkuun puoleen väliin toimittaa.
  Nyt eletään kohta syyskuun alkua.
  .itään ei heidän puolelta informoida tilaustilanteesta, viesteihin ei vasta, ei puhelinsoittoihin.
  Saat heidät kiinni tosiaankin välittömästi soittamalla vain jonkun ystäväs numerosta.
  Lupailtiin jotain pientä hyvitystä ja selvittävät tilannetta sekä aikoivat soittaa ja ilmoitella ens viikon tiistaina 31.8.
  Tein selväksi et jos ei sänkyä näy meillä 15.9 mennessä niin silloin täytyy ollaennakkomaksu 1200€ tilitettynä tililleni.
  Itse kaupankäynti kyll sujuu heidän kanssa jouhevasti, mut sit asiakas ja palvelu unohdetaankin täysin.
  Ilmineeraan tänne miten tilanne kohdaltani sit päättyy, et luvataanko sängyt ennen 15.9 vaiko jouluksi toimittaa vai saammeko rahat takaisin, mahdolliset hyvitykset ja meriselvitykset.

 21. Pauli sanoo:

  Sänkyä tässäkin odotellaan, toivoisi vaan, että jotain väliaikatietoja ilmoiteltaisiin, plussana tilauksessa kotimaisuus, katsotaan nyt kuinka käy…..

 22. Tomppa sanoo:

  Top3ssa – eikä ihme.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/naista-huonekalukaupoista-valitetaan-eniten-kuluttajaviranomaisille-ykkosena-topi-sukarin-masku/b41131bf-812a-4b89-97e4-c2f401f85912 /Talouselämä 30.8.2021

 23. Koivisto sanoo:

  Olen odottanut nyt sänkyä 5kk ja mitään yhteyttä ei ole otettu meihin. Jatkuvasti mainostetaan et 9kpl, 11kpl ja jn. edelleen. On liianpitkä aika odottaa.

 24. Anni Väisänen sanoo:

  Täysin oli uusi tuttavuus tämä uutukainen materiaali täysin luonnonmateriaalista valmistettu. Tykästyin siihen kovin, kun on niin hengittävä ja mieheni hikoilee kovin. Ja saimmekin sängyn kotiin tuotuna, asennuttuna ja vanhakin vietiin pois. Reilu kaksi kuukautta ja kolme viikkoa oli odotus ja se palkittiin. Uskoisin, että tämmöisen tilauksesta valmistettavan tuotteen kohdalle melko normaali. Eli en näkisi mitenkään ongelmana, kun kuitenkin vuosia kestävä tuote. Nyt ei enää mieheni hikoile. Ihana uusi sänky!

 25. Pettynyt sanoo:

  Neljä kuutautta odotennut nyt maksettua sänkyä 19/9, ei mitään ilmoituksia ole toimituksesta saanut. En voi suositella kellekään tätä peltoniemeä.

 26. Masa Ventelä sanoo:

  4kk odoteltu moottorisänkyä, eka luvattiin että kestää pari kk, sitten viivästy kk vielä.. ja tässä sitä odotellaa vielä.

 27. Iitu sanoo:

  Tilausta tehdessä kerrottiin, että valitettavasti toimitusaika on 2kk. Siihen sitouduimme ja olimme valmistuneet. No sehän ei edes riittänyt. Toimitusaika venyy. 2kk jälkeen sänky ei ole vielä edes valmistumassa ja uusi arvio on 1-2kk vielä eteenpäin.

 28. Todella pettynyt sanoo:

  En voi suositella kenellekään. Tilasin sängyn maaliskuussa ja se toimitettiin syyskuun alussa, vaikka toimitus oli sovittu viimeistään toukokuulle.
  sähköposteihin ei vastailtu ja puhelimeenkin vain harvoin. yleensä jos vastasivat niin sanottiin että soittaa takaisin heti kun kerkeää eikä sitten ikinä soittanut. Vaikka joskus saikin yhteyden niin mitää tietoa ei saanut, perinteinen ”joo pahoittelut viivästyksestä, ilmoitamme sitten kun tiedämme tarkemmin” yms.
  Myöhästymisestä sovittiin korvaukseksi tyynyt ja peitot.. niiden piti tulla samalla kuljetuksella sängyn kanssa. ei tullut. nyt 3vko myöhemmin tuli viesti että matkahuollosta on paketti noudettavissa.. huono puoli on se että korvaavat tuotteet ovat 3vko myöhässä ja ne ovat kauempana kotoa kuin itse peltoniemen myymälä. ei mitään järkeä.. sanoin jo puhelimessa että en mielellään lähtisi liikkeestä hakemaan kun liikun julkisilla ja sitten ratkaisu on postittaa ne vielä kauemmas.
  Ainiin ja sängyssä oli tahra sen saapuessa.. sitäkin luvattiin ruveta hoitamaan, kolme viikkoa sitten.
  Sänky itsessään on hyvä, mutta kaikki stressi ja pahamieli ei ole sen arvoista että uudelleen odottaisin ja taistelisin asiasta.
  Olisi pitänyt älytä heti alussa kun kaikilta sivuilta on poistettu kommentit käytöstä eikä etsimällä meinaa löytää asiakas kokemuksia.. jotain silloin on pielessä.

 29. Brida sanoo:

  Sängyn toimitus venyy kuukausilla sovitusta. Sänkyjen nimet ovat muuttuneet verkkokaupan sivuilla. Jostain syystä herättää kysymysmerkkejä. Odotellaan ja toivotaan että sänky on kaiken arvoinen.

 30. mikael sanoo:

  3 kk tuli odoteltua, lopulta ku pyys rahoja takasi ei näkynyt.

 31. Jupe sanoo:

  Sängyt tilattiin. Erittäin aktiivisia myyjiä. Sänkyjä vaan ei saatu koskaan eikä puheluihin ja maileihin vastattu koskaan😂Käsittämätön firma. Ei voi kuin suuresti ihmetellä että tällainen laitos on vielä pystyssä. En todellakaan suosittele jos ei halua odotella ja hätäillä. Alle arvostelu asteikon koko homma. Tulipahan tämäkin elämässä koettua

 32. Leena sanoo:

  Minulla myös huono kokemus sänky tilauksesta. Tilasin moottorivuoteet 18.3.2021 ja sänky luvattiin toimittaa 4-8 viikossa. Tilaus eli koko kauppahinta tuli maksettavaksi samana päivänä kuin tilauskin.
  Jouduin kyselemään sänkyjen perään lukemattomia kertoja, koska heiltä päin ei informoitu mitään, vaikka toimitus aina vain venyi ja venyi ja sain kuulla milloin mitäkin selityksiä mistä viivästys johtui. Milloin korona, milloin patjamateriaalin tai kankaan saatavuus ongelmat ym ym. Ehdotin jo välillä kaupan purkua, mutta minulle vakuutettiin, että kyllä sänky tulee, muttei koskaan osattu kertoa, että milloin ! Viimeisessä puhelussa vaadin jotakin hyvitystä, koska olin odottanut sänkyä 5 kk ja sellainen minulle luvattiin. Yli 5 kuukauden odottelun jälkeen kuljetusliike otti yhteyttä ja kysyi milloin voivat tuoda sängyn. Se tuotiin ja kasattiin niinkuin oli luvattu, mutta mitään hyvitystä en ole saanut eikä yhteydenottoihin sitä koskien ole vastattu.
  Kommentoin heidän Facebook-sivuilla olevaa mainosta ja kerroin pitkästä odotteluajasta ja siitä, ettei yhteydenottoihin vastata, niin hetken päästä kommentit poistettu ja nyt en pääse enää kommentoimaan mitään heidän sivuilleen…muutenkin niistä on aina poistettu kaikki vähänkään negatiivissävytteiset kommentit, johon normaalisti yritys vastaisi tai ottaisi yhteyttä asiakkaaseen, joka on tyytymätön, mutta tämän yrityksen kohdalla niin ei käy.
  Jäi sellainen maku, että kauppa oli kiire saada aikaiseksi ja tilaus maksetuksi heti ja sen jälkeen asiakas voitiinkin jo unohtaa. Nyt jos harkitsisin kauppaa heidän kanssaan ja minulla olisi tämä tietämys ja kokemus heidän toiminnastaan, niin kyllä jäisi kaupat tekemättä !

 33. Sanna Manninen sanoo:

  Sänkyä ei kuulu ei näy, sähköpostiin, viesteihin ja puheluihin ei vastata. Kaikki yhtydenottotavat on taltioitu.

 34. Rauno sanoo:

  Tilasin sängyn huhtikuussa 21, eikä ole vielä tullut lokakuussa 21. Olen useasti ottanut yhteyttä ja lisäaikaa on annettu toimittamiselle kuukausi kerrallaan pariinkin otteeseen, aina luvataan toimittaa, mutta sänkyä ei näy.

 35. Eki sanoo:

  Tein kaupat sängystä heinäkuussa -21. Toimitusajaksi myyjä arvioi syyskuun lopun tai lokakuun alkupuolen (2-3kk). Nyt lokakuun lopulla olen soittanut liikkeeseen jo kolmeen kertaan ja tiedustellut päivitystä toimitusaikaan. Lupaavat aina selvittää tuotannolta aikataulua, mutta eivät koskaan palaa asiaan. Selitykset viivästyksen syistä vaihtelevat kerrasta toiseen.

 36. Anonyymi sanoo:

  Erehdyin tilaamaan tuolta eikä tavaraa kuulu. Toimitusaika ylittynyt reilusti, toimituksesta ei mitään tietoa. Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä kaupan tekoon asti, tämän jälkeen asiakaspalvelu luokatonta. Olen nyt turvautunut juristin apuun jotta saan purettua kaupan.

 37. Jaana L. sanoo:

  Onko joku oikeasti saanut täältä tilaamaansa sängyn? Poistavat facebook sivuiltaan kaikki negatiiviset kommentit. Mainostavat myös jatkuvasti sänkyjä suoraan varastolta toimitettavaksi??! Miten viranomaiset ei puutu tällaiseen toimintaan.

 38. Kaitsu sanoo:

  Tilasin vaimon kanssa sängyn toukokuun loppupuolella. Tiesimme jo tilatessa että toimitusaika käsityönä tehdylle sängylle tulee olemaan pitkä. Tosin en osannut aavistaa että se menee marraskuulle. No sitten itse sänkyyn pakko myöntää että ehkä paras sänky jossa olen ikinä nukkunut. Eli tuote itsessään on erittäin hyvä, mutta iso miinus todella pitkästä toimitusajasta. Vahva suositus itse sängylle ja jos olet hyvää valmis odottamaan niin kelpo ostos.

 39. Nimetön sanoo:

  Tilaamaamme ja maksamaamme tuotetta ei ole koskaan toimitettu, eikä kyselyihin vastata.

 40. Heinonen Marianne sanoo:

  Outoa kauppaa sisustus peltoniemeltä sänky ostettu 12.6.2021 piti maksaa tilatessa toimitus luvattiin 6vko ei otettu liikkeestä mitään yhteyttä itse piti kysellä kun tuli syysk -21 ei vieläkään mitään tapahtunut otin yhteyttä kuluttaja virastoon sieltä kerrottiin että on oikeus purkaa kauppa lokakuun lopulla menin ilmoittamaan kaupan purusta ilmoitti myyjä että marraskuussa tulee mutta en enää suostunut odottamaan halusin kaupan purkua myyjä pyysi tilinumeron jonka laitoin, raha 4000e piti palautua 8.11-12.11 viikolla ei ole näkynyt. Nyt aijon kysyä poliisin mielipidettä miten voi kukaan myyjä toimia näin.

 41. Juho sanoo:

  Tilattiin moottorisänky. Muuten kaikki meni hyvin, mutta toimitusaika oli puoli vuotta. Kysyttäessä meidät kuitenkin pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Loppujen lopuksi olen kuitenkin tyytyväinen, koska sänky on hyvä ja hinta oli edullinen. Kompensaationa luvatut petarin suojatkin tulivat postissa hieman sängyn jälkeen. 8 pistettä kymmenestä Peltoniemelle, eli aika hyvin. Ja kysyn heiltä varmasti myös jatkossa mikäli jotain tarvitsen ja otan mahdollisen pitkän toimitusajan vaan huomioon.

 42. M. P sanoo:

  Flamingon myymälässä myy luvaten kaikkea hyvää. Lopulta mikään ei pitänyt paikkaansa, ei toimitusaika eikä se että yhteydenoton jälkeen lupasi toimituksen seuraavalle viikolle. Kuulema meidän tilaus näkyi koneella ja oli valmistumassa. Tänään kun soitin, ystävällinen nainen katsoi tilaustamme ja sanoi että ei ole edes tuotantolinjalla!! Älkää ihmiset ostako tästä firmasta mitään!!

 43. Täysin pettynyt asiakas sanoo:

  Jouduin ostamaan muualta uuden sängyn alle vuosi siitä kun ostin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä (Freya beds). Todella iso raha meni täysin hukkaan. Suosittelen ostamaan muualta, jossa sängyn voi palauttaa jos siihen ei ole tyytyväinen. Toimitusaika venyi sovitusta, sängyssä ei löytänyt hyvää asentoa, sänky ei joustanut eikä muotoutunut kropan mukaan, ergonomia huono aiheuttaen selkäkipuja, ei ollenkaan mitä luvattu. Yhteydenottoihin ei vastattu ja sovittuja asioita ei hoidettu, käsittämätöntä välinpitämättömyyttä asiakkaista ja asiakastyytyväisyydestä. Järkyttävää että Suomessa ei voi luottaa myyjän sanaan ja että asiat hoidetaan.

 44. Merja K. sanoo:

  Älkää ikinä tilaatko tältä yritykseltä yhtään mitään. Itse tilasin sängyn ja se oli virhe, sänkyä ei näkynyt ei kuulunut luvattuun aikaan. Peruin kaupan ja vasta, kun tein kirjallisen reklamaation missä vaadin rahat takaisin, ne tililleni maksettiin. En käsitä miten tämän liikkeen toimintaan ei puututa!!!

 45. Jarmo H sanoo:

  Tilattiin moottorisänky maaliskuussa, maksuun asti oli maailman parasta asiakaspalvelua, sitten ei mitään kontaktia, ei ilmoituksen ilmoitusta missä mennään, vaikka ensimmäinen toimituspäivä oli kesäkuun lopulla.. Sänkyä ei näy eikä kuulu, aina vaan selitetään milloin mitäkin jos nyt onnistut jonkun sieltä kiinni saamaan. En ole koskaan ajatellut että tällainen toiminta on mahdollista Suomessa.. Hiljaiseksi vetää.. No lakimieheen yhteyttä jne..

 46. PeteO sanoo:

  Olisinpa lukenu näitä kokemuksia ennenkuin täältä aloin sänkyä ostaa. On nimittäin juuri samanlaisia negatiivisia kokemuksia. Ensin asiakaspalvelu todella asiallista, sain kuvia ja tietoja materiaaleista ja päädyin ostaa lähes 3000€ sängyn ja tarvikkeet. Toimitusajankohdaksi luvattiin 3kuukautta. Aika kului ja meni kuukaudella yli eikä mitään kuulunut joten päätin alkaa ottaa yhteyttä liikkeeseen. Noh siihenpä se sitten jäi. ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin ja monta sähköpostia kaupan tehneelle myyjälle ja suoraan asiakaspalveluun, soittoja maileja ja ei kukaan vastaa! Vihdoin usean päivän soittelujen jälkeen sain jonku kiinni ja hänellä ei ollut edes tiedossa toimitusaikaa! Sanoin että odotan viikon että saan uuden ajankohdan ja sanoin että alan ajaa kaupan purkua jos ei mitään kuulu. Arvaatte varmasti kuuluiko mitään? ei. Kolmen viikon päästä tuli soitto että olin jättäny soittopyynnön 😀 Tässä välissä olin jo ottanu yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka käski tehdä reklamaation ja kaupanpurkuvatimuksen.. Näin tein. ONNEKSI MAKSOIN VISALLA! Koska sieltä tuli rahat takaisin. Kohta kuukausi eikä kukaan ole vaivautunu vastaamaan edes reklamaatioon eikä kaupan purkulomakkeeseen. Että semmonen.

 47. Anonyymi sanoo:

  Älkää ihmeessä ostako!! Rahat kun saavat, palvelu loppuu täysin! Lupaa kaikkea, mutta… Tämä kokemus 12/2021

 48. Anonyymi sanoo:

  Täältä ei saa ostettua tuoteta. Välttäkää tätä firmaa, niin säästytte monelta harmilta. Sängyn tilauksesta kulunut 6kk ja ei tietoa milloin menee edes valmistukseen.

 49. Kirsi & Timo.S sanoo:

  Me miehen kanssa tilasimme verkkokaupasta sängyn. Toimitusaika hieman yllättävä 2.5kk mutta muuten omalta kohdaltamme täytyy sanoa, että asiakaspalveluun olemme tyytyväisiä sekä sänkyyn, joka vihdoin saapui ennen joulua. Sänkynä paras mitä meillä on koskaan ollut, eikä sitä mistään olisi näin edullisesti saanut. Suositus meiltä. Kirsi & Timo

 50. Tomi Puumalainen sanoo:

  7/21 tilasin sängyn ja tyhmänä maksoin ennakkoon.Toimitusajaksi 2vkoa. En saanut sänkyä. 3kk päästä pyysin kaupan purkua ja rahan palauttamista @ 2kertaa,ei vastausta. Kuluttaja-asiamies pyysi myös maksun palauttamista 11/21 ei ole palautunut. Huomenna taas kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä asian tiimoilta.
  Soittoihin tai sähköposteihin ei vastata. Mikäli ei asia huomenna selviä niin aion ottaa selvää Kauppakamarin lakimiehiltä, että voiko yksityishenkilö tehdä konkurssihakemuksen saatavistaan. Kirjoituspäivä 04.01.2022

 51. Arto sanoo:

  Laatua kannattaa odottaa
  Nyt pandemian aikana tavaroiden toimitukset ovat kaikkialla pahoin myöhässä jopa toimitus ajat puoli
  vuotta komponetti pula maailman laajuinen. Olen pienestä toimitus viiveestä huolimatta tyytyväinen tuotteeseen, laatuun, hintaan. ja tietysti rauhalliset unet

 52. anna sanoo:

  Voi varautua toimitusaikaan, kun käsin tehdään. Mutta hintalaatusuhteeltansa markkinoiden paras. Vertailtiin monia liikkeita ja päädyttiin Freya Bedsin sänkyyn. Kolmen kuukauden odottelun jälkeen saatiin viime syksynä 2021 ja nyt on nukuttanut erinomaisesti. Huippumateriaalit heillä valittu vuosien kokomusten jälkeen. Samaan aikaan sekä tukeva, että antaa tilaa olkapäälle.

 53. Laura sanoo:

  Minullakin oli aika pitkä toimitusaika, mutta voin sanoa, että on kaiken sen odottamisen arvoinen. Ja nyt jälkikäteen ymmärrän hyvin kokonaisuutta. Puhutaan todella laadukkaista käsin valmistettavista tuotteista. Itsekin pienyrittäjänä ymmärrän tämän ajan haasteet liittyen maailman tilanteeseen. Todella hyvä ja laadukas sänky ja paras mahdollinen hintalaatusuhde. Kannattaa ehdottamasti valita täysin 100 % luonnonmateriaalista valmistettu petauspatja. Se on taivaallinen. Nukuttaa erinomaisesti. Tsemppiä yrittäjille!

 54. Nukkumatti sanoo:

  Upeita sänkyjä!

 55. tomi heinonen sanoo:

  noniin me ollaa nyt odoteltu 2kk yli luvatun toimitus ajan sänkyä.
  ei o noteerata mitenkään sähköposteihin ja nyt lähetinkin viestiä että harkitsemme kaupanpurkua koska ei vaivauduta edes ilmoittelemaan mitään.

 56. Pettynyt sanoo:

  Ei voi suositella, sänky tilattua ja maksettu kesäkuussa -21 (~4800€), piti tulla elokuussa, tuli joulukuun alussa, paitsi tilatut ja maksetut lakanat petauspatjan suojukset, joita odotellaan edelleen nyt tammikuun -22 lopussa. Sanomattakin on selvää että puheluihin tai sähköposteihin eivät vastaa. Kantakaa rahanne muualle, niin minäkin teen.

 57. Sanna Lehtinen sanoo:

  Vahva suositus! Hämmästyttävä hinta-laatusuhde sekä hyvät sängyt. Päädyimme pitkistä toimitusaika kirjoituksista huolimatta tilaamaan sängyn Freya Beds sängyn mainoksen uhreina. Olimme käyneet viikkoa aiemmin katsomassa moottorisänkyä Maskussa hieman korkeampaan hintaluokkaan. 2.5 kk jälkeen tuote saapui kotiimme ja ylitti odotuksemme täysin! Ilman testaamista ja ilman näkemistä täydellinen valinta.

 58. Lasse sanoo:

  Emännän kanssa vaihdoimme 20 vuotta palvelleen Hästensin Fryea moottorisänkyyn. Laatua arvostavana täytyy itse sanoa, että tuotteet ovat erinomaisia ja materiaalit kohdillaan. Pitkistä toimitusajoista valitteleville voin suoraan todeta, että kyllä sitä Hästensiäkin aikanaan puoli vuotta odotettiin. 3 kk odottelu ei mielestäni ollenkaan paha.

 59. Seppo sanoo:

  Loppuen lopuksi erittäin positiivinen tunne jäi. Sänkyä joutui hieman odottamaan, mutta sänky on juuri sellainen kun luvattiin ja hyvin tulee nukuttua. Hinta-laatu todellakin kohdallaan heidän sängyissä.

 60. Pirjo sanoo:

  Me vaihdoimme Tempur sängyn Freya sänkyyn missä paksut luonnonkumipatjat. Parempi tuki kun vanhalla tempurilla ja hikoilu loppu seinään. Tuotetta sai kyllä odottaa, mutta meille se etukäteen kerrottiin.

 61. Jarno sanoo:

  Minä tilasin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä odotusaika 1.5kk

 62. Erkki sanoo:

  Ihmeellisiä kommentteja täällä. Itselläni pelkästään positiivista sanomista ko yrityksestä. Asiakaspalvelu 10, toimitusaika 9+, tuotteet 10

 63. Lelo sanoo:

  En voi suositella omista kokemuksista. Koronan aiheuttamat viivästykset ei ole selitys. Myyjä tietää tasan mikä on realistinen toimitusaika asiakkaalle. Korona on jo toista vuotta päällä joten ei voi tulla yllätyksenä viivästymiset. Olisivat olleet alkujaankin rehellisiä toimitusajoista. Lisäksi myydään jatkuvalla syötöllä pientä viimeistä erää jota todellisuudessa ei edes ole olemassa. Sovittu toimitusaika oli alkuunkin pitkä ja se venyi ja venyi. Mitään ei ilmoiteta viivästymisestä, eikä reklamaatioon vastata. En enää ole lainkaan niin varma pitikö myyjän puheet paikkansa ”maailman parhaasta sängystä”

 64. KK sanoo:

  7 kuukautta sitten tilattu ja maksettu sänky. 19.1.2022 luvattu, että tulee maahan ja siitä 2 VK toimitusaika. Kyllä nyt jänskättää…

 65. Mummo vaan sanoo:

  Minun mieheni sai apua tästä luonnonmateriaalista. Aikaisemmat syntteettiset patjat ovat olleet tosi hiostavia. Innolla odottelen ihan kesää, kun kuumat yöt tulevat, että auttaako silloinkin. Mies kova hikoilemaan, mutta tässä uudessa sängyssä ei mitään ongelmia. Molemmilla sopiva länpötila, kun valitsee vielä luonnonmateriaalista valmistetun peiton. Kyllä tällein eläkeläisenä on nyt ihana nukkua pitkään aamupäivään. Aurinkoa Flamingoon!

 66. Anonyymi sanoo:

  Tilasin 9/21. Piti tulla marras-joulukuun vaihteessa. Eivät vastaa sähköpostiin. Eivätkä puhelimeen. Estivät kommentoinnin facebookkiin. Rahat kyllä kelpaa.

 67. Pettynyt asiakas sanoo:

  Nämä puolestapuhujat ovat varmasti Peltoniemen henkilökuntaa ja yrittävät vähän kaunistella tilannetta. No jokatapauksessa olen odottanut 8kuukautta sänkyä ja pelkkiä tyhjiä lupauksia. Varmaan myyneet sen jo eteenpäin.

  Helmikuu -22

 68. M&T sanoo:

  Tässä meidän kokemus.
  Tilattiin sänky syyskuun 2 päivä2021 piti tulla marraskuun lopussa. ei tullut ,sitten käytiin kyselemässä niin luvattiin joulukuun lopulla ei tullut . Taas käytiin kyselemässä niin piti tammikuun alkupuolella ja seuraavaksi että lähtee tehtaalta tammikuun puolessa välissä.Sitten käytiin taas kyselemässä . niin sanottiin että se on ’Turussa että ne soittaa alkuviikostaviikko 4 ei tullut soittoa taas meni viikko mies soitti ja taas sanottiin että soittavat varmasti alkuviikosta ,että sitä täällä odotetaan tuleeko ollenkaan nyt on kestänyt 5 1/2kuukautta että silleen. Nyt12.02.2022.

 69. Aino sanoo:

  Samat kokemukset menossa kun monella valittajalla. Itse en sänkyä maksanut etukäteen mutta pari maksumuistutusta tullut jo. Ensimmäinen ennen maksun eräpäivää. Sen pankki perui . Toinen tuli eilen. Nyt odottelen kuluttaja neuvonnan ohjeita jatkosta. Sänky tilattu marraskuun alussa ja luvattiin toimittaa tammikuussa. Eka kerran vastattiin puheluun ja luvattiin selvittää . Mitään ei kuulunut. Turhan maksumuistutuksen jälkeen tosin joku mies soitti matkapuhelimesta ja lupasi pistää jonkun hoitamaan maksun siirtoa. Sovittuhan oli ,ettei laskua makseta ennen kun sänky on saapunut. Eipä pariin viikkoon kuulunut mitään. Joten eilen Lähetin numeroon tekstiviestin missä mennään. Pyysin vastauksen sähköpostiini. Ei ole kuulunut sähköpostia ei tekstiviestiä ei soittoa. Fonegtasta tarkistin numeron olevan Peltoniemen käytössä. Illalla sitten tuli pankilta maksumuistutus. Nyt kerään aineistoa kasaan ja yritän saada ohjeita/apua asiantijalta. Voiko tilauksen perua vai täytyykö ruveta maksamaan.

 70. Matti Hämäläinen Itä-Suomesta sanoo:

  Kärsivällisesti odotin 4 kk. Ja kertoivatkin syyn miksi kesti näin pitkään. On vaikuttanut pandemia aika. Itseäkin rupesin hieman mietityttämään, kun luki näitä kirjoituksia, mutta luotin perheyritykseen ja niin kuin he vannottivat, että kaikki jotka oikeasti haluavat heiltä sängyn tulevat sen myös samaan. Eli odotus palkittiin ja nyt nukun paremmin kuin ikinä!

 71. Pekka Espoo sanoo:

  Sänkyä ostaessa kävin pitkät keskustelut toimitusajasta nuoremman yrittäjän kanssa. Meillä ei sinänsä mikään kiire sängylle ole, mutta ihan mukava tietää mitä odottaa. He sanoivat suoraan, että meidän valitsemallamme kokoonpanolla (erikoisväri + erikoiskovuus) on hyvä varautua noin 3-4 kk. Lisäksi he sanoivat, että aikataulu on arvio, koska he eivät pienempänä toimijana pysty vaikuttamaan kaikkiin pandemian vaikutuksiin, jotka näkyvät hieman viiveellä tässä heidän toiminnassaan. Hyvä niin, että asia on. Toisaalta kun ajattelee asiaa siltä kannalta, että sänky sitten kestää yli 20 vuotta, niin muutaman kuukauden tai puolen vuoden ajan odotus, ei ole hirmuinen. Tuntuu vain, että nykyajan ihmisillä on niin kova tarve saada kaikki nyt ja heti.

  Sänkyä odotimme kovasti. Sänky tilattiin lopulta syykuun alussa. Lopulta meille oltiin yhteydessä, että jouluksi on mahdollista saada, mikäli meillä kova tarve. Olimme kuitenkin joulun ajan reissussa ja otimme sängyn vastaan loppiaisen tienoilla, eli se odotti meitä varastossa. Joustava palvelu sinänsä. Asennettiin paikoillensa, roskat vietiin ja vanha kierrätettiin. Nyt 15.2. olemme siinä reilun kuukauden nukkuneet ja jousisto on kyllä erinomainen. Tuntui aluksi pehmeältä, mutta kuten nuorempi yrittäjä kertoi, niin on tärkeää kyljellään nukkuessa olla myös pintapehmeyttä sängyssä. Silloin ääreisverenkierto toimii ja kädet eivät puudu. Aikaisemmin minulla ja puolisolla oli käsien puutumisessa ongelmaa. Nyt ei enää ja huomaan Ourankin mukaan nukkuvani huomattavasti rauhallisemmin.

  Rahoitus otettiin Resursin kautta. Se on sinänsä riskitöntä ja helppoa. Kun isompi investointi tuo kuitenkin oli tavallisille työssäkäyville duunareille. Nyt voi omaan tahtiin sitä maksella pois miten lystää. Aika joustava on se maksuaika.

  t- Pekka, Espoo

 72. Niina sanoo:

  Sänky tilattu 12.8-21, toimitus luvattu loka-marraskuu/-21. Nyt 15.2-22 sänky on 4kk myöhässä. Vakuutellaan että sänky on tullut Suomeen 2,5 vkoa sitten, eipä vain kuljetusta kuulu. TJ lupasi itse toimittaa sängyn 2vkon kuluessa jos logistiikka ei ota yhteyttä kuljetuksesta. No, odotellaan vielä viikko…sitten lähtee kauppa purkuun. Saa nähdä saako rahoja takaisin.

 73. Heikki Mustonen sanoo:

  Näyttää olevan monella samanlaisella kaavalla toteutuneita osto-/toimitusprosesseja kuin minulla eli en valitettavasti voi suositella ko. kauppaa.
  Tilaus moottorisängystä tehtiin elokuussa ja maksoin sen heti (paha virhe, en käyttänyt edes visaa). Toimitus sovittiin syyskuun loppuun / lokakuulle. Lokakuussa otin yhteyttä puhelimitse ja he aikoivat olla yhteydessä minuun, jos toimitus ei tule kuun loppuun mennessä – yhteyttä ei otettu. Puhelimitse ei kukaan vastannut joten tein kuluttajaneuvonnan ohjeiden mukaisen reklamaation – ei vastausta. Sain vihdoin puhelimitse kiinni yhden myyjän ja kävi ilmi ettei asiakaspalvelun sähköpostiin lähetettyä reklamaatiota oltu edes luettu!
  Tästä eteenpäin asia näytti etenevän kuitenkin ja saimme sorvattua sopimuksen (14.12.2021) hyvityksistä (pieni rahallinenkin, heti maksuun) ja uudesta toimituspäivästä (tammikuun loppuun mennessä).
  Tammikuussa lopussa lähetin asiakaspalveluun kyselyn toimituspäivästä – ei vastausta. 1.2.2022 lähetin sopimuksen purkuilmoituksen Johannekselle ja heidän asiakaspalvelun sähköpostiinsa ja halusin rahani välittömästi takaisin – ei vastausta. Puheluihin ei vastattu.
  3.2 sain yhden myyjistä yllättäen kiinni ja hän lupasi rahojen olevan tillilläni seuraavalla viikolla – ei tullut rahoja.
  Kuluttajaneuvoja opasti tekemään joko ratkaisupyynnön kuluttajariitalautakuntaan tai etenemään käräjäoikeuden kautta, valitsin ensimmäisen. Tämä on ajallisesti pitkä polku, jopa 12kk ja suunnittelin jo pientä henkilökohtaista informaatiokampanjaa liikkeen eteen sisään meneville asiakkaille kun viime hetkellä (15.2) rahat yllättäen tulivat tilille.
  Eli kaiken kaikkiaan ikävä prosessi. Joku on varmaankin valmis odottamaan tilaustaan puoli vuotta, mutta myyjän pitää kyllä kauppaa tehdessään ilmoittaa oikea toimitusaikataulu eikä vedättää asiakastaan. Toinen asia on luokaton asiakaspalvelu, se on kyllä valitettavasti firman johdon hyväksymää / ylläpitämää.
  Tuotteen laatu vaikutti esittelysängyssä olevan kohdallaan, olisiko se sitten ollut samanlaista toimitetuissa sängyissä, sitä emme saane koskaan tietää.

 74. M.T sanoo:

  Tilattiin sänky heinäkuussa 2021. Toimitus luvattu syys-lokakuun vaihteessa. Helmikuussa 2022 ei ole vieläkään sänkyä toimitettu. En suosittele.

 75. V.p sanoo:

  Facebookissa poistetaan kaikki negatiiviset kommentit ja pelkkiä tyhjiä lupauksia toimituksesta. Täytyy lähteä liikkeeseen selvittämään asiaa kun tässä kohta 9kk odotettu sängyn valmistumista. Lapsikin tulee nopeammin maailmaan kun näiden sängyt. Syyskuussa piti olla valmista ja nyt 21.2.2022. Saatiin joku aivan ***** sänky sijaissängyksi. Tämä varmaan lopulta oli se maksamamme sänky jossa jalkakin oli ”viritetty” kiinni. Selkäkivut vielä paheni entisestään. Tosiaan maksoin sängyn kokonaan oston yhteydessä.

 76. Henna Virtanen sanoo:

  Sänky tilattu elokuussa 2021. Nyt helmikuun 2022 lopussa ei ole näkynyt eikä kuulunut sänkyä. Yksi selittely soitto tullut asiasta. Maaliskuussa alan selvittämään tosissani asiaa ja lupaan, että asia ei jää tähän.

 77. Jaana sanoo:

  Piiiitkä toimitusaika, maaliskuussa -21 tilaus ja toimitus pari puhelun jälkeen elokuun lopussa -21, tosin tuli 20 senttiä liian kapea kokonaisuus.
  Soitin ja saatiin lupa käyttää tuota liian kapeaa, vanha sänky oli aamulla kannettu pihalle. Pyysin tämän luvan myös sähköpostiin todisteeksi.
  Oikea toimitus tuli lopulta lokakuussa -21, hyvituksenä petarinsuoja ja bambulakana.
  Sänky on laadukas ja just niin jämäkkä (erikseen pyydetyt kovuudet) kuin luvattiin mutta sähläystä oli ja itse sai perään kysellä.
  Yksilölliset toimitukset kestää, kyllä sen ymmärrän mutta ei tästä ihan hybä makukaan jäänyt.

 78. Matti sanoo:

  Syyskuussa 21 tilattu moottorisänky, luvattu marraskuun loppuun mennessä. Joulukuussa kyselin, eivät osanneet sanoa toimituksesta mitään, palaavat heti asiaan kun sänky tulee varastoon.
  Helmikuun 22 puoleenväliin mennessä ei tullut mitään yhteydenottoa. Peruutin kaupan, tietty ei siihenkään reagoitu. Tein korttireklamaation luottokorttiyhtiölle, sieltä sain rahat takaisin. Kannattaa olla kuluttajaneuvontaan yhteydessä ja toimia heidän ohjeen mukaan, tuttu firma heillekin, maksavat vasta pakon edessä.

 79. Aulikki sanoo:

  Ihan samat kokemukset kuin monella muulla täällä.
  Positiiviset kommentit kirjoitettu samalla tyylillä, selvästi liikkeenomistajan omaa käsialaa..

 80. Jk sanoo:

  Sänky maksettu Marraskuussa ja nyt odoteltu 4kk. Selityksiä selityksen perään, mutta sänkyä ei näy eikä kuulu.

 81. Kati Puhakka sanoo:

  Minä jaksoin odotella 4 kk ja 2 viikkoa. Ja sängyn sain. Hyvä sänky onkin.

 82. Raimo Jyväskylästä. sanoo:

  Täältä saa myös nopeammalla toimituksella. Itse oli pakko saada sänky eron takia. Kysyin myyjältä, että nyt tilanne. Niin he järjestivät toiselta toimittajalta nopealla aikataululla. Saa siis muitakin sänkyjä. Kahdessa viikossa.

 83. Pettynyt sanoo:

  Jos olisin tiennyt mikä henkinen piina tästä sänky kaupasta seuraa ni kyllä olisi jäänyt sisuste Peltoniemeen menemättä.
  25.01.21 tilasin ja maksoin samalla sängyn vita talalay patjalla ja petarilla. Tuote piti tulla maaliskk alussa ja kauppa perustui lyhyeen toimitusaikaan kun muilla oli 4-5kk. Ei tullu ei. (täs vaihees ehdotin jo kauan purkua) Myyjä haihtu ku aave. Ei vastannu puh, ei viesteihin. Jos hän tai joku vastasi aina ihme selityksiä ja toimitus venyi venymistään. Lukuisten soittelen jälkeen sänky vihdoin tuli 4.6.21. Olis saanut jäädä tulematta.
  Sänky haisi tod. Pahalle ja näytti oudolle, pannukakulle. Patja ei palautunut kun sitä paineli ja oli pumpulin pehmeä. Soitin ja ihmettelin sänkyä ja kysyin onko minulle toimitettu väärä sänky etten ole tuollaista tilannut. Myyjän mielestä kaikki ok. Sänky ei tod. Ole tarkoitettu nukkumiseen. Yöt meni pyörimiseen, asennon ettimiseen ja keskellä sänkyä olevan montun välttelyyn. Sänky oli liian lyhyt ja ilman jousia/rikki heti tullessaan. Patja ja petari näytti eri parille ja patja muutenkin ihan ryhditön. Kropan ja pään sai kipeex siinä. Ihan ku ois kännis ollu ja sporan alle jäänyt. Ehdotin vaihtoa, purkua, ihan kaikkea mitä voi sovitteluun ehdottaa heti sängyn saavuttua. Välttelyä, tahallista pitkittelyä ja tyhjiä lupauksia tähän pvään asti. Joulu kk sain vihdoin myyjän kiinni ja hän lupasi laittaa uudet tuotteet tilaukseen kun takuu 25v ja minä tyhmä uskoin. Ei laittanu ei. Satoja soittoja ja jos joku erehtyi vastaamaan aina sama laulu. Kukaan ei tiennyt mistään mitään ja lupasivat heti selvitettyään palata asiaan. Ei palanneet ei. Fb estetään ja puh ja viesteihin ei reagoida kun ihan vahingossa ja kiire lopettaa. Olisin jopa vienyt itse heille sängyn takaisin mutta osoite kyselyyn ei koskaan vastattu. 10kk olen pyytänyt ja rukoillut heitä hakemaan sänkyä pois ja palauttamaan rahoja. Tossahan tuo vielä tönöttää eli varastoin heidän viallista sänkyä jota ei voi nukkumiseen kukaan käyttää. Kirjan voisin kirjoittaa näistä käänteistä. Nämä nukkumisen ammattilaiset ei vie kun yöunet, rahat ja mielenrauhan. Kauhee tressi ja piina jolle ei loppua näy. Kuluttajasuoja mahdollistaa vaikka ovat hyvin tietoisia liikkeen toiminnasta. Ehdotin ryhmäkannetta kun petettyjä niin paljon, ei ollut kuulemma mahdollinen. rikosilmoitus tehty, petoksena kirjattiin.
  Ihmettelen kovasti miten tämän liikkeen toimintaan ei puutu kukaan /mikään virallinen taho ja kyse isoista summista. samaa kaavaa noudattaen.

 84. anneli järvikylä sanoo:

  Anneli – tässä olen 9kk.odotellut eikä vielä kuulu sänkyä.18pv. helmikuuta lupasivat että sänky tulee heille ja sitä tietä lähtee logistiikkaa eikä vielä tuotu.PETTYMYS SUURI.Vastaisivat edes puheluihin.

 85. Hartsa sanoo:

  On kyllä todella omituinen kauppa. Mainostavat koko ajan sänkyjä nopealla toimituksella. Milloin on hotelli projekti siirtynyt tai muuten vaan materiaalit vapautunut jostain syystä ja nyt saa edullisesti hyvän sängyn. Ainoa asia mikä tapahtuu nopeasti on laskun kirjoitus. Rahat pitää saada samantien tai tehdä vaihtoehtoisesti rahoitus sopimus. Sen jälkeen ei sitten enään mikään menekään niin kuin on sovittu. Kukaan ei tiedä koska sänky valmistuu tai koska se toimitetaan. Kun kyselin sänkyjä niin tuli kaikki selitykset koronasta materiaali ongelmiin. Pian ei vastattu enään sähköposti kyselyihin ja lopulta myös puhelimitse ei saanut yhteyttä. Soitin eri numerosta niin heti vastattiin. Lopulta sanoin hakevani heidän myymälästä parhaan löytämäni sängyn ja kantavani sen autoon. Kun sitten sanoin että soitan poliisin paikalle ja hän sen sängyn niin yhtäkkiä heillä olikin antaa minulle tarkka pvm koska sänky tulee minulle kotiin. Ja ihme ja kumma se myös tuli silloin. Kaikki tämä härdelli kesti 6kk ja voin sanoa että en ikinä osta mitään tuosta liikkeestä enään.

 86. Sami.K sanoo:

  Ajattelin että tarvisi perustaa oikein facebook ryhmä tätä varten missä ihmiset kertovat nämä kokemukset.
  Sama homma täälläkin puolivuotta odotettu selityksiä vaan.

 87. Pettyneet sanoo:

  Samalla kokemuksella täällä mennään.
  Sänky + muita huonekaluja tilattu 12/21, luvattu saapuvaksi 2/22.
  Nyt 4/22, eikä mitään olla toimitettu.
  Kukaan ei oikein vastaa puheluihin..Kun joku on pari kertaa vastannut monen kymmenen soittokerran jälkeen, niin aina sama selitys..komponentteja odotetaan…kankaissa toimitusvaikeuksia pandemian vuoksi. Lupaavat ottaa selvää milloin toimitus on ja lupaavat laittaa viestiä/soittaa, mutta ei kuulu mitään!
  Kysyin miten voivat mainostaa nopeaa toimitusta Facebookissa, vastaus oli, että meille on tulossa parempi sänky ja sillä on eri tuotantolinja…ihan sama sänky näyttää kuitenkin olevan, minkä olemme tilanneet. Lisäksi lupasivat hyvittää myöhästymistä patjansuojusilla, tyynyillä ja bambulakanoilla.
  Olemme jo vanhan sängyn antaneet tyhminä eteenpäin, kun teimme uudelle tilaa ja ajattelimme nukkua ilmapatjalla sen aikaa. Kyllä alkaa olemaan jo paikat puuduksissa. Samoin uusille sohville olemme tehneet tilaa, joten aikamoiset kuukaudet olleet..
  Jokatapauksessa viikon vielä odotellaan ja sen jälkeen tehdään kaupan purku. Olin yhteydessä Resurs Bankiin ja he lupasivat olla yhteydessä liikkeeseen, että ilmoittavat meille huonekalujen saapumis päivämäärän, mutta ei ketään ole ollut yhteydessä, saati vastannut puheluihin. Resurs Bankin ihminen kyllä myönsi, ettemme ole ainoita, jotka ovat yhteydessä Sisuste Peltoniemen asiakkaina. Sitäpaitsi taitaa tuo heidän numero olla maksullinen. Ala-arvoista sanon minä! Älkää missään nimessä ostako kyseisestä firmasta mitään!
  Kyllä asiakaspalvelijan pitäisi rehellisesti kertoa, että kauanko toimituksessa kestää. Harmittaa, kun ei tutkittu näitä kommentteja ennen tilausta.

 88. Kaikesta jää jälki sanoo:

  On kaksi eri liikettä: Lammin vanhemman polven liike joka lopetettu – ja josta vain hyvää sanottavaa, ja sitten uuden polven liike joka keksii mainoksiin ufo-juttuja:
  1. Joku sänky on mukamas sertifioitu ja fysioterapeutin suosittelema – julkaiskaa sertifikaatin antaja ja kuka fysioterapian ammattilainen suosittelee? Hänkö antaa ”sertifikaatteja”? Itse keksittyjä.
  2. Mukamas sängyn hinta 7350 ja nyt -65%, mutta onko koskaan myyty väitetyllä hinnalla? Jos ei ole myyty niin oikea hinta on se -65% eikä mitään alennusta ole. Näinhän toimii alalla harmi kyllä moni muukin että keksii halvalle sängylle korkean hinnan ja väittää antavansa ison alennuksen.
  3. ”Urheilijoille suunniteltu sänky” – miten niin eli mikä siinä on erillaista kuin muissa? Kuka suunnitteli ? Etrkä urheilijat käyttävät sitä? Itse keksittyjä.
  4. Mainostettiin että ”hotelli projekti ei toteutunut niin sänkykauppa peruuntui ja nyt kaikki hotelliin varatut sängyt olisi alennuksessa”, mutta selvisi että sänkyjä ei ollutkaan olemassa vaan tilattiin vasta jos joku osti. Eli ei ollut jäänyt käsiin mitään sänkyerää. Alennus perustui tuohon korkeaan hintaan.
  – Valitettavasti ihmiset seuraavat alennusprosentin suuruutta eikä kysy neuvoa luotettavilta tahoilta. Vertailu on vaikeaa, ja siksi minäkin kirjoitan tänne näitä kysymyksiä ja kommentteja.

 89. Olli H. sanoo:

  Erittäin huono kokemus Sisuste Peltoniemestä.
  Tilasin sängyn 4.12.2021, jolloin kerrottiin että toimitus viivästyy koronan ja komponenttipulan takia ja toimitusajankohdaksi annettiin helmikuu. Muutamaan otteeseen kysellyt perään ja aina sama vastaus. Tilauksia tullut niin paljon, että toimitukset viivästyy. Sanoin viimeksi että kannattaisiko ensin hoitaa vanhat tilaukset kuntoon ennen kuin haalii uusia. Nyt eletään 23.4. ja sängyn toimituksesta ei ole vielä mitään tietoa. En todellakaan suosittele kyseistä puljua.

 90. Petetty asiakas sanoo:

  Ihan järkyttävä puoti. Ei puhettakaan lupausten pitämisestä saati viesteihin ja puheluihin vastaamisesta. Oman keissini annoin tänään Kuluttaja-ja kilpailuviraston hoidettavaksi.
  Olen kyllä läksyni oppinut, en ikinä enää osta muualta huonekaluja kuin Askosta!

 91. selkävaivainen espoosta arvaatte varmaan kuka ja se on hyvvä sanoo:

  EI näy tammikuussa tilattuja. kyselyihin vain selityksiä. vaikka mainoksessa oli että peruuntuneen ison tilauksen vuoksi nopea toimitus. korkoja maksetaan rahoitusfirmaan. tuoteesta mitä ei ole saanut. mukava mennää kaupaan pitämään välillä kun näkee siellä asiakkaita. isoon ääneen et ei tilauksia toimiteta. takaan että eivät hymyile kun tavataan

 92. selkävaivainen espoosta arvaatte kyllä kuka sanoo:

  Luvatiin ilmoittaa viimeviikolla toimituspäivä. ei ilmoitettu.

 93. sanoo:

  Oman tilaukseni tein elokuussa -21. Tänään 1.5.22 ei sänky vieläkään ole saapunut. Tilauksen yhteydessä luvattiin toimitus joulukuussa- 21, eipä näkynyt. Tällä hetkellä asiakaspalvelun mukaan sänky ollut valmiina varastolla jo helmikuussa ja odottaa vain kuljetusta minulle. Ei ole sänkyä vielä minulla näkynyt. Kestää, kestää… Kaupan purku käynyt jo mielessä.
  En voi suositella tätä firmaa.

 94. Kärsivällinen. sanoo:

  Tilasin kalliin moottorisängyn lokakuussa -21, ja toimitus luvattiin vuodenvaihteen aikoihin.
  Helmikuussa sänky oli ”viimeistelyä vaille valmis”, ja Maaliskuussa sänky oli jo valmis ja odotti kuljetusta. Tänään 13.5 sänky oli edelleen tehtaalla. Samaan aikaan firman mainokset sanovat että varastot ovat pullollaan tavaraa ja tarvitsevat lisää tilaa. Ilmeisesti se iso valmis sänky siellä jossain ei tilaa vie kun eivät vaivaudu toimittamaan perille asti. Odottelen vielä hetken. Kaupan purku on jo hyvin lähellä.

 95. Teemu Siika sanoo:

  Suosittelen pysymään mahdollisimman kaukana yrityksestä. Tilasin sohvan ja nojatuolin helmikuussa -22. Toimitusajan luvattiin olevan 6-7 vk. Kahdeksannella viikolla sain yhteyden asiakaspalvelijaan, joka lupasi selvittää asiaa. Tämä olikin ainoa kerta, kun onnistuin saamaan yhteyttä puhelimen, tekstiviestien, sähköpostin tai chatin kautta. Kymmenennellä viikolla menin käymään paikan päällä heidän Flamingon myymäläänsä. Asiaa luvattiin selvittää ja palata minulle heti seuraavan viikon alussa. Kuten odottaa saattoi mitään yhteydenottoa ei kuulunut ja puheluihin tai viesteihin ei vastattu. Yhdennentoista viikon lauantaina kävin perumassa tilauksen olemattoman asiakaspalvelun vuoksi ja vaadin saada siitä vahvistussähköpostin vielä liikkeessä ollessani. Jos olisin jossain vaiheessa saanut edes jonkin vastauksen tilaukseni tilaan olisin voinut odottaa tuotteita. Kruunaus tapaukselle oli se, että kahdennentoista viikon lopussa sain kaikesta huolimatta laskun Resurs Bankista jo perutusta tilauksesta. Valitettavasti joudun ensimmäistä kertaa elämässäni olemaan yhteydessä kuluttajaviranomaisiin.

  Epäilen vahvasti, että kaikki yrityksestä annetut positiiviset arviot ovat yrityksen itsensä antamia.

 96. X sanoo:

  3.2-22 sänky ja pääty tilattu,13.4 kyselty, koska saapui lasku jossa eräpäivä kuun loppuun. Koronaa ja mitälie pukkaa, tulee kun tulee ? Maksoin pienen osamaksuerän koska kaupanpurun lisäksi muuta mahdollisuutta ei ole. Kyselyä laitoin taas tänään .

 97. Tullakko vai eikö sanoo:

  Tilatessani sängyn heinäkuussa 2021 varauduin pitkään toimitusaikaan. Mutta en ihan näin pitkään, nyt siis odotettu 10 kuukautta. En ole kysellyt kuin vasta 2 kertaa niin vielä ainakin olen saanut kiinni ja vastattu että komponetteja puuttuu. Saa nähdä tuleeko vuosipäivät sängyn vastaanotolle. Ei voi kuin toivoa että on niin hyvä kuin on luvattu.

 98. Sallu sanoo:

  Joulukuussa 21 tilattu. Ei ole sänkyä tyullut. Luvattiin maaliskuulla 22 olevan valmis. Ei ole.

 99. Pettynyt kuluttaja sanoo:

  5.5 kk odottelun, soittelun ja lopulta sain rahani takaisin. Onneksi pääsin eroon ja sain rahani, en kylläkään penninjeniä korkoa!

 100. Vanha myyjä sanoo:

  Hei kaikille.
  Miten on mahdollista, että Virossa tehdyt sängyt väitetään tulevan Ruotsista????!!!!
  Kyseisen tehtaan toimitus aika on 3 viikkoa!!!!!!!!!!
  Hei ja muuten 100% luonnonkumia ei voida muuten valmistaa ja jos voidaan, niin äkkiä
  vastauksia tänne.

 101. Jore sanoo:

  Joulukuun alussa tilasin sängyn Sisute Peltoniemeltä. Oli muistaakseni viiden kappaleen erä varastosta. Ensimmäisen kerran kyselin tammikuussa sängyn toimitustilaa ja vastaus oli, että sänky on tuotannossa. Kun kysyin miten varastosta myytävä sänky voi olla tuotannossa vastaus oli: ”Ei meillä ole sänkyjä varastossa, vain osat ovat myyntihetkellä varastossa”. Maaliskuun lopulla kun taas kärsimättömänä kyselin toimituksen perään, vastattiin että maailmanlaajuisen komponenttipulan takia tuotannossa on viivettä. Nyt, 24.5.2022 tilauksesta on kulunut lähes 6 kuukautta. Enää ei vastata puheluihin eikä soittopyyntöihin sähköpostista puhumattakaan. Käsittämätöntä että tällainen toiminta on Suomessa mahdollista. Tuskin tulee valmiiksi minun elinaikanani ja rahatkin pitänee periä itse.

 102. Seppo sanoo:

  Älkää ikinä ostako tästä kaupasta mitään. Välttäkää kuin ruttoa!!!

 103. Erja sanoo:

  Lokakuussa -21 tilattu sänky ja edelleen odotetaan. Luvattiin tammikuulle -22. Soitettu kerran kuussa ja kysytty asiasta. Aina joku uusi selitys, nyt ollut 2kk ”viimeistelyssä”. Tarkkaa työtä ilmeisesti tekevät. Nyt mennään kesäkuuta -22. En missään nimessä suosittele kyseistä liikettä!

 104. Anonyymi sanoo:

  Tilattu sänky 9/21. Ei vieläkään ole näkynyt.

 105. Kai Aalto sanoo:

  Tilasin sängyn 5.5.2001 luvattu toimitus lokakuussa mutta ei tullut joten halusin joulukuussa perua kaupat ei suostunut purkuun kun olin maksanut sängyn etukäteen lopuksi sänky tuli 15.4.2002 ja se peti kasata paikalle mutta kuljettaja jätti sen eteiseen ja toimituksesta puutui lakanat jotka piti tulla mutta ei ole vieläkään tullut olen ottanut yhteyttä jo kuluttaja suojaan saa nähdä saako tilattuja tuotteita koskaan. Eivät vastaa enään minun puheluihin joten antaa lakimiehen hoitaa loput. ( 10.6.2002 ) tehty kommentti. Vävypoika tilasi myös samoihin aikoihin sängyn sieltä eikä ole vieläkään saanut sänkyä.

 106. Pettynyt asiakas sanoo:

  Puoli vuotta meni kaupanpurkuun ja vielä pitäisi saada maksetut rahat takaisin.

 107. Kaija Mattila sanoo:

  Tilattiin sänky lokakuussa 2021, toimitusaika vuoden vaihde. Maksettiin heti. Lukuisia yhteydenottoja, komponentteja puutuu. Aika siirtyi maaliskuulle. Ei vastata puheluihin ei sähköposteihin. Viimeinen lupaus oli että tarkkatoimitusaiks ilmoitetaan 30.6. mennessä ei ole kuulunut mitään. 2.7. Fasebookissa taas ilmoitus. Jätin kommenttikenttään kysymyksen. Kommentti poistui muutaman minuutin kuluttua ja sain eston.
  Perustetaanko fb ryhmä asian tiimoilta?

 108. Teemu Mattila sanoo:

  Sama tarina kuin monella muuallakin täällä. Tilattu 24.11.2021, nyt mennään 5.7.2022, eli rontti 8kk odoteltu. Tiedusteluihin ei vastata tai jos jonkun saa kiinni niin mistään ei osata kertoa mitään. kiva kuulla, että joku on saanut sänkynsä ja että tuote laadukas.

  kuukausi annettiin aikaa ja sitten tilaus peruuntuu osaltamme.
  katsotaan kuinka paljon saa peruuttamisen kanssa taistella, sängyn saapumiseen en todellakaan enään usko.

 109. Laitan nimeni, jos sängyn joskus saan. sanoo:

  Sänky tilattu helmikuussa 2022 arvioitu toimitusaika huhtikuu, ei vielä tullut ja nyt on 07.07.2022.

  Olen useamman kerran kysellyt. Soitin mutta ei auta mitään. Liikkeessä asiakaspalvelu vahvisti toimitusajan ennen juhannusta sähköpostilla, mutta tuosta vahvistuksesta puuttui vuosi eli mikähän vuosi ennen juhannusta. Tehkää asiaa julkiseksi.

  Vauva.fi keskustelu poistettu???

 110. Ei enää koskaan! sanoo:

  Olipahan karmea 7kk ostokokemus.

  Joulukuussa 2021 ostettiin sänky ja otettiin Resurs Bankin rahoitus. Toimitus luvattiin helmikuussa 2022. Ei tullut sänkyä eikä ilmoitusta uudesta toimitusajasta. Lopulta sain myyjän kiinni ja lupasivat toimittaa huhtikuun loppuun mennessä.

  Resurs Bankin maksut alkoivat maaliskuussa.

  Sänkyä ei tullut huhtikuussa. Ja tein toukokuussa reklamaation Peltoniemelle, jossa vaadin sängyn pikaista toimittamista tai kaupanpurkua ja maksamieni rahojen palautusta. Ei tullut rahoja eikä sänkyä, vaikka sanoivat sängyn olevan jo Lahdessa varastossa.

  Otin kuluttajansuojaan yhteyttä ja he kehoittivat Peltoniemeä hoitamaan homman. Ei auttanut.

  Tein reklamaation Resurs Bankille kuluttajan suojan ohjeesta ja vaadin luottotilin purkua ja maksamieni rahojen palautusta. Pyysivät kirjallisena kopion Peltoniemelle tekemästäni reklamaatiosta ja saatuaan sen purkivat luottotilini ja palauttivat rahani.

  Sänky jäi saamatta, mutta sainpahan lopulta rahat takaisin.

  En todellakaan voi suositella liikettä kenellekään. Pitää vielä mainita, että yhteydenpito liikkeen kanssa on ala-arvoista ja vaikeaa. Puhelimella on vaikea päästä läpi ja sähköpostiin ei vastata. Silloinkin, kun saa jonkun puhelimella kiinni, niin asia ei etene ja saa kuulla mitä ihmeellisimpiä selityksiä siitä miksi sänkyä ei voi toimittaa. Katteettomia lupauksia tuli useita tämän matkan varrella, mutta eipähän tarvitse enää niitä kuunnella.

 111. Erica.J sanoo:

  Tuote kotiin kolmessa kuukaudessa. Palvelusta antaisin kolme tähteä, mutta tuotteesta täydet viisi.

 112. EI ENÄÄ KOSKAAN sanoo:

  ÄLÄ OSTA TÄÄLTÄ MITÄÄN. Tilasin sängyn 17.12.2021, toimituksen piti tulla maaliskuussa. Tein virallisen reklaamaation vasta 2.7., ei vastausta, uudelleen olin yhteydessä 18.07, ei vastausta, tänään viranomaiseen yhteydessä.

  Sen pari kertaa kun olen saanut jonkun vastauksen tässä 7kk aikana paljon uskomattomia selityksiä. Käytännössä ainoa tapa saada yhteyttä asioida liikkeessä. Olen maksanut sängystä osan resursbankin kautta, nyt sitten koitetaan saada rahat takaisin.

  0/5 tähteä palvelusta – huonoa palvelua ja tympivä kokemus kaiken kaikkiaan.

 113. pitkä odotus sanoo:

  Nyt odotettu sänkyä vuosi ja 1 kuukausi. Komponentit ne aina vaan puuttuu.

 114. Sofia Virtanen sanoo:

  Minun kokemus on erittäinkin positiivinen. Päädyimme ostamaan sängyn Sisuste-Peltoniemeltä, sillä vanhempani tuntevat tämän yrityksen jo vuosikymmenien takaa. Luotin heidän sanaan enemmän kuin mainoksiin tai kirjoituksiin. Joka myös kannatti! Asumme kaukana, joten sängyn kokeilu ei ollut mahdollista, myyjä ”nuorempi polvi” kuitenkin puhelimessa auttoi meitä vähintäänkin kiitettävästi. Valitsimme melko arvokkaan moottorisängyn, onhan se pitkän aikavälin sijoitus. Meidän sänky tuli nopeammin kun alkujaan oli sovittuna. Moottorin käyttöä en osaa vielä hyödyntää täysin. Iltaisin kirjaa lukiessa kyllä hyvä kapistus. Pienille tuntuu olevan suurta hupia! Iltasatu luetaan kuulemma jatkossa vaan mamman sängyssä (lue: säädellään säätöjä)! Toimitus oli ajallaan ja palvelu todella hyvää, joten minä voin suositella nyt muille myös.

 115. Alex sanoo:

  Me olemme tyytyväisiä sänkyymme. Kaikki meni lopulta niin kuin sovittu olikin.

  Hinta-laatusuhde oli ylivoimaisesti paras! Odotimme oletettua arviota pidempään. Tosin tämä ei ollut meille kynnyskysymys. Olimme tietoisia tästäkin, myyjän niin meille ostotilanteessa jo kertoessa. Osaa kampanjatuotteita joutuisi mahdollisesti odottamaan. Mentiin hinta edellä, joten 2 kk viive ei ongelmana meille. Erinomainen sänky.

 116. Arvi Mäkelä sanoo:

  En todellakaan voi suositella ko. liikettä. Sänky tilattu Tammikuussa 2022 vielä elokuun lopussa ei tietoa toimitusajata ja sänkyjä piti olla 8kpl. erä. Facessa liikkellä jatkuvasti ko.liikkeen mainoksia ”eristä” ja ”varaston” tyhjennyksestä vaikka sänkyjä ei ole olemassa. Olen lähettänyt viestiä kaupan purusta mutta niihin ei vastata.

 117. Karoliina Kemiläinen sanoo:

  Pitkän odotuksen jälkeen sänky saatu perille. Sänky on oikeesti ihan hyvä, mutta olis voinut toimitusajasta kyllä tarkemmin kertoa. Jos ei ole kiire voit tilata täältä. Ilmeisesti näillä myös tämä uusi sänkyjen tuotanto tulee tällä hetkellä lähes ajallaan. Voi olla että kysyntä ylitti viime vuonna tarjonnan ja myivät enemmän kuin kapasiteettia. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin. 8kk jälkeenkin vielä oli toivoa…

 118. Hannu Korhonen sanoo:

  Sisuste Peltoniemi! Se on paras huonekaluliike jossa olen asioinut. Siksi että täällä kysytään asiakkaan todellinen tilanne ja tarve. Menin sen sänkymainoksen sängyn perässä. Liikkeessä alettiin käymään läpi miten meillä oikeestaan nukutaan ja ketäs sängyssä nukkuu. Oltais otettu aivan väärä sänky itselle ilman ammattilaisen vinkkejä. Parasta on se että lähdin halvempi sänky tilattuna kun aluksi menin. Arvostan sitä tapaa millä nuori mies sängyn myi ja asiaa kartoitti. Huonoja kokemuksia on ihmisillä ilmeisesti siitä ettei tavoita tai että ei sänky tule ajallaan. Vanhan liiton ukkona menin suoraan myymälään. Silti uskon että puhelimessakin osaavat kyllä hommansa. Sänky se toimitettiin 4kk aikana ja oli mielestäni aivan kohtuullinen aika kun siihen ominaisuuksia meille tehtiin. Varmasti on osalla mennyt mettään nämä hommat mutta meillä täysi napakymppi! Sänky on niin mukava nukkua että hunajata tosiaan.

 119. Kalle Silvan sanoo:

  Tammikuussa -22 sänky tilattu 8kpl ”erästä” toimitus piti olla Helmi-Maaliskuussa. Toukokuun alussa laitoin eka kyselyn enkä mitään vastausta saanut. Nyt elokuussa-22 olen tehnyt kuluttajasiamiehen neuvosta reklamaation, kaupanpurkuilmoituksen sekä resurs bankiin luotonperumisilmoituksen.
  Miksei tähän puututa koska firma mainostaa facebookissa koko ajan 8kpl eriä tai varaston tyhjennystä jne. Ei niitä sänkyjä ole valmiina.

 120. Tomppa sanoo:

  Moro! ostopäätöstä harkitessa ja näitä lukiessa mä mietin uskaltaako ees tilata? Soitin suoraan myyjälle ja siitä selvis että nää ”haasteet” on isolta osin aiemmissa erissä. No puhua vois kuka vaan mitä vaan. Hiukan riskillä sitte tilasin sängyn ja sain sen varaston tuotteena nopeasti perille. hyvä sänky tää ja edullinen myös! kuljetus oli ilmainen!!!

 121. Alalla työskentelevä sanoo:

  Heippa!
  Niille ketkä ovat ostaneet sängyn tästä liikkeestä tiedoksi,että tuote tehdään Virossa.
  Oikea toimitusaika tällä tehtaalla on 3-4 viikkoa.
  Heidän mainosatama vitatalalay luonnonkumi ei ole 100%, koska luonnonkumi sijauspatjaa ei
  voida valmistaa sataprosenttiseksi!!!!!!!!!!!!!

 122. Liidia sanoo:

  Hei,

  Kyllä Virosta ja Ruotsista tulee todella hyviä sänkyjä. Meidän sänky on Vita Talalay. Se on hengittävä ja ei allergisoi. Aiemmin oli Tempur. Siitäkin pidimme kovasti.

  Ihmettelen miksi joku alalla toimija tänne kirjoittelee? Itse Virosta kotoisin olevana Ihmettelen kommenttia. Ihan kuin olisi huonompi, jos siellä valmistetaan? En tiedä tätäkään väitettä, koska ymmärsin, että yritys tilaa tuotantoaan useista eri tehtaista valikoiman perusteella. Ei tämä tieto muuta sängyn laatua suuntaan tai toiseen. Kaikki pohjoismaat ovat erittäin korkeita laatustandardeissa, minkä tahansa huonekalun valmistuksessa.

  Toimituksessa oli ongelmia meillä myös. Sänky kuitenkin on hintansa arvoinen ja ollaan siinä nukuttu kolmisen viikkoa.

  T. Liidia

 123. Äitee sanoo:

  Poika tarvitsi kiireellä opiskelijan boxiinsa sänkyä. Sänky saatiin Peltoniemeltä parissa viikossa. Ihan perus sänky. Hyvä nukkua! Hinta oli kohtuullinen ja kuljetus saatiin maksutta. Poika oli itse kuskin kanssa kantoapuna ja hyvin olivat saaneet perille.

 124. Freya Beds, I'm still loving it sanoo:

  Palautetta pyydettiin, joten palautetta annetaan.
  Sänky saapui viime viikolla. Sisuste-Peltoniemen, Freya Beds mallistosta.

  PLUSSAT
  -moderni myymälä, jossa paljon malleja mitä voit kokeilla
  -ystävällinen ja reipas henkilökunta
  -hinta&laatu suhde
  -yksilölliset muutoksien mahdollisuudet

  MIINUKSET
  -hankalaa yhteydenpito
  -toimituksen ajasta ei varmuutta, kohdallani todella pitkä
  -yleinen epävarmuus, mitä tapahtuu ja milloin

  Yhteenvetona sanoisin, että mikäli yritys korjaisi nämä puutteet, heillä olisi varmasti aivan valtava määrä asiakkaita ja sänkymarkkinat mullistettavana. Toimivat nytkin omalla tyylillään ja asiakaspalvelutilanne on huumorilla höystetty ja ammattitaidolla viimeistelty.

  Laatu ensiluokkainen, mutta hoitakaa nykyinen tilanne niin, että hyvin mielin voi sänkyjä taas myydä. Tottakai maailman tilanne on vaikuttanut moniin yrityksiin, sekä sota ja tästäkään ei olla palaamassa normaaliin vielä hetkeen. Tämän ymmärrän. Silti avoin tiedottaminen on avain kaikkeen. Usein asiakas ei hermostu, kunhan hän on tietoinen tilanteesta. Sen verran hyvä resilienssi on itsellä, ettei yhteen sänkyyn maailmani kaadu, ymmärrän silti, että monen mieltä epävarmuus jää painamaan isommin. Ymmärrystä löytyy, jos tieto kulkee ja siihen voi luottaa. Freyan sänky itsessään on laadukas ja miellyttävä nukkua. Ulkonäkö valkoisella sängynpäädyllä ylellinen ja moderni.Todellakin hyvä ostos.

 125. Tuleekohan koskaan. sanoo:

  En vaan jaksa uskoa näitä kirjoituksia lyhyistä toimitusajoista. Omaa sänkyä on odotettu jo 8kk ja ei mitään tietoa milloin saadaan.

 126. Sami sanoo:

  Sänky tilattu joulukuussa ja piti tulla huhtikuussa. Kaupat peruttu toukokuussa eikä myyjä ole reagoinut millään lailla.
  Ihmettelen miten voi suomessa toimia tällainen liike.

  ÄLKÄÄ OSTAKO TÄÄLTÄ!!

  Itse tilasin kesäkuun alussa Jenkkoisängyt nimisestä liikkeestä vastaavan/paremman sängyn joka maksoi paljon vähemmän ja Liikkeestä soitettiin ja varoitettiin että lomien takia voi viivästyä toimitus, mutta yritetään heinäkuun loppuun. Sänky saapui heinäkuun ensimmäisellä viikolla.

  Toiset kauppiaat vaan on parempia kuin toiset.

  Näyttää Peltoniemi itse alkanut kommentoida tänne että edes jostain saisi positiivista kommenttia.

 127. EI KOSKAAN ENÄÄ TÄHÄN PULJUUN sanoo:

  Nämä nimimerkit mm. Pettyneet, Jore ja Teemu Siika kertoivatkin suurimmalta osin mitä jouduin kokemaan. Kaikki mahdolliset selitykset kuultu toimituksen viivästymisestä. Varmaan ainoa mitä en kuullut oli ilmaston muutos. Jossakin tulvii eikä tuotteita saada toimitukseen tms…

  Jos haluat säilyttää mielenrauhasi ja verenpaineesi alhaalla, niin kannattaa pysyä kaukana koko puljusta. Näitä liikkeitä on onneksi kuitenkin muitakin.

  Hienoa kuitenkin huomata, että itse keksityt nimimerkit, mahdolliset sukulaiset ja tuttavat yrittävät antaa positiivisen kuvan yrityksestä. Jollei sinulla ole ylimääräistä rahaa 100€ – 4000€, niin kannattaa pysyä kaukana kyseisestä yrityksestä. Niin kuin osikkokin kertoo, ei koskaan…

 128. Viljaset sanoo:

  Sisuste-Peltoniemi on jo yli 40 vuotta toiminut pieni perheyritys. On selvää, että näin pitkään ei voi toimia mikään yritys, mikäli virheitä ei korjattaisi.

  On varmasti totta, että näiden negatiivisten kommenttien takana on aidosti pettyneitäkin ihmisiä. Olen kuitenkin kiinnittänyt huomiota siihen, että jos joku kommentoi hyvää nämä henkilöt ovat kärppänä paikalla antamassa negatiivista palautetta, moneen kertaan. Näissä viesteissä suositellaan usein ”yritystä josta kannattaa ostaa”. Jää kysymys, onko nämä kilpailijan leivissä vaikos vain harmissaan?

  Alalla on kova kilpailu, eikä niin ruusuinen tilanne kaikille. Sen voin kuitenkin kertoa, että meille ei ole yksikään tuote ikinä jäänyt toimittamatta. Aina on saatu kaikki ja kyllä on palveltu hyvin. Jopa tänne maalle saakka, kun ei kaupunkilaisia olla. Eikä kaupunkiin tulla. Kyllä maalla vaan on mukavampaa. 😊

 129. Sari sanoo:

  Ei voi suositella. Kuukausi sitten verkkokaupasta tilattu kolme valaisinta, joita piti olla varastossa ja toimitusaika 4-5 päivää.
  Valaisimet eivät ole tulleet. Sähköposteihin ei vastata. Verkkosivuilla olevaan palautelomakkeeseen ei vastata. Puheluihin ei vastata, asiakaspalvelun automaatti vain sulkee puhelimen. Varasin viikko sitten lopulta sisustussuunnitteluajan asian hoitamista varten ja minulle yllätyksekseni soitettiin, luvattiin selvittää asiaa ja palata samana päivänä – no, ei ole viikkoon kuulunut taaskaan mitään ja sama meno jatkuu. Olen soittanut asiakaspalvelun numeroon lukuisia kertoja päivittäin ja aina joko automaatti sulkee puhelimen tai ilmoittaa, että asiakaspalvelu on suljettu useita päiviä eteenpäin…

 130. Mirka sanoo:

  Kallis moottorisänky tilattu tammikuussa -22. Maksettu huhtikuussa kokonaan. Ensin viivästytti komponenttipula, seuraavaksi huoltotauko ruotsissa, sitten kuljetusliikkeen muutosprosessi. Nyt ei enää vastata sähköposteihin eikä puhelimeen. Nyt on jo syyskuu -22, eikä tietoakaan, milloin sängyn saamme. Ei riitä enää kärsivällisyys 😥 Kohta kaupan purku edessä.
  En todellakaan suosittele .

 131. Pettynyt sanoo:

  Tilattu ja typeryyksissämme maksoimmekin 12.12.2021. Luvattu alunperin helmikuuksi. Nyt 16.09.2022. Eipä ole sänkyä näkynyt. Ja asiakaspalvelussa ”ruuhkaa”. Ei niin hyvä kokemus. Ja jotkut vielä kehuvat ko. liikettä.

 132. Jarppi sanoo:

  Kovin harvoilla on mitään positiivista sanottavaa tästä peltoniemen putiikista. Näitä vaan tulee valitettavasti vastaan, turhankin usein. Kannattaa aina Googlettaa firman tulostiedot, ennen kuin erehtyy ostamaan mitään. Säästyy monelta harmilta.

 133. On tätä odotettukin sanoo:

  KULUTTAJANEUVONTA on vastaanottanut tänä vuonna Sisuste Peltoniemestä lähes 300 kuluttajavalitusta, joka on poikkeuksellisen suuri määrä huonekalualan toimijalle, Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) kertoo tiedotteessaan.

  Kuluttajien ilmoitusten mukaan yrityksen toimitukset viivästyvät säännönmukaisesti, sovittuja hyvityksiä ei makseta ja asiakaspalvelun toiminnassa on puutteita. Kuluttajaneuvonta kehottaa kuluttajia ottamaan pulmat huomioon ja harkitsemaan ostoksiaan.

  Kuluttajaneuvonta kertoo saaneensa yhteydenottoja lisäksi Sisuste Peltoniemeen läheisesti liittyvästä Vita Talalay Finlandista, jonka Freya Beds -sänkyjä Sisuste Peltoniemi markkinoi ja myy. KKV luonnehtii sänkyjä kalliiksi.

  Alla KKV:n toimintaohjeet, jos Sisuste Peltoniemestä tilatun huonekalun toimitus on viivästynyt:

  Tee asiasta ensin kirjallinen reklamaatio myyjälle ja/tai luotonantajalle esimerkiksi KKV:n verkkosivuilta löytyvällä reklamaatioapurilla.
  Anna myyjälle kohtuullinen lisäaika tuotteen toimittamiseksi. Voit ilmoittaa myyjälle päivämäärän, johon mennessä tuote pitää viimeistään sinulle toimittaa.
  Tuotteen hintaa ei tarvitse maksaa ennen kuin olet saanut tilaamasi tuotteen.
  Jos olet sopinut tuotteen maksamisesta luotolla useassa erässä, voit vaatia luotonantajalta maksujen jäädyttämistä siihen saakka, kunnes olet saanut tuotteen.
  Jos et edelleenkään saa tuotetta, voit vaatia kaupan purkua ja rahoja takaisin.
  Voit vaatia vahingonkorvausta, jos viivästyksestä aiheutui sinulle taloudellista vahinkoa.

 134. Tero Heinonen sanoo:

  Kuka nyt niitä positiivisia kommentteja Peltoniemen suunnasta kirjoitteleekin niin seuraava vain vinkkinä – ’että’-sanan eteen tulee pilkku!

  Nämä samat selitykset pandemiasta ja siitä johtuvista toimitusvaikeuksista kuulimme jo vuoden 2021 alussa joten mikään ei ole näköjään muuttunut. Sänkyjä odoteltiin tässä perheessä seitsemän kuukautta vaikka olimme sopineet 3kk toimitusajasta joka osuisi muuttoomme uuteen asuntoon – ei pitänyt olla mikään ongelma. Se, että kuluttajaviranomainen varoittaa asiakkaita yrityksestä on merkki siitä, että kohta menee Peltoniemellä lappu luukulle – toivottavasti saatte sitä ennen omanne pois.

 135. Petra sanoo:

  Tältä yritykseltä tuli vuode sovittuna ajankohtana perille. Vuoteen laatu on erinomainen. Ei ilmennyt ongelmia varastotuotteen kanssa. Positiivinen kokemus miulle. 🥰

 136. Pekka Pouta sanoo:

  Sänky maksettu kesäkuussa. Luvattiin heinäkuussa. Kuittiin oli kirjoitettu kuitenkin elokuussa. Nyt marraskuu ja viimeksi luvattiin joulukuussa. Älkää missään tapauksessa ostako täältä. Usko mennyt saanko sänkyä tai rahojani koskaan takaisin.

 137. Surkein asiakaskokemus ever sanoo:

  Sänky tilattu 4.12.2021, eli reilu vuosi sitten. Edelleenkään ei minkäänlaista arviota siitä milloin sänky vamistuu saati milloin se toimitetaan minulle. Luvattuja hyvitystuotteita ei ole myöskään kuulunut. Taisi reilu 3000 euroa mennä kuin kankkulan kaivoon.

 138. Pettynyt ex-asiakas sanoo:

  Täällä sama tilanne! Sänky tilattu tasan vuosi sitten ( joulukuu 2021) eikä ole kuulunut vieläkään. Yhteydenottoihin ei vastata ja jos satut saamaan jonkun kiinni niin selityksiä riittää milloin komponenttipula milloin sänky saapuu seuraavassa kuormassa jne… Pahinta mielestäni on, että asiakkaalle luvataan palata asiaan esim loppu viikosta, mutta koskaan yhteydenottoa ei kuulu. Juuri minulta kysyttiin kyseisestä firmasta enkä todellakaan voinut suositella heitä. Menettivät siinä useamman tuhannen kaupat, mutta sitä ilmeisesti toivovatkin. Sänkyä en ole onneksi maksanut enkä enää sitä haluakaan. Ostin sängyn muualta ja on aivan mahtava ja toimitus onnistui sovitusti. Muut firmat eivät kärsi komponenttipulasta tai mistä lie!! Teen asiasta myös rikosilmoituksen sekä vinkkaan hyvästä jutun aiheesta tutulle toimittajalle!

 139. Pate sanoo:

  Lupaillaan vaikka ja mitä, mutta mitään ei saa. Olen odottanut omia tuotteita jo 10 kuukautta. Aina luvataan että toimitus on ensikuussa. Alet kyllä jatkuu ja prosentit nousee. Nyt mainostetaan taas 60, 70 ja jopa 80 % alennuksia. Ja vielä nyt jouluksi kotiin…. Onhan tässä vielä viikko aikaa. Ei taida onnistua koska ei edes yhtä sänkyä saa toimitettu 10 kk.

 140. Sarita sanoo:

  Yli vuosi odotettu sänkyä. Luvattu toimittaa maaliskuussa -22, toukokuussa -22, varmasti tulossa elokuun alussa -22, marraskuussa -22 ja nyt ennen joulua tulee. Tuskin tulee.

 141. Pasi sanoo:

  Sänkyjen laadussa uskon varsin pitkälti omaan tuntumaan, mutta moottorillisessa mallissa elektroniikan suhteen onkin vähän niin ja näin, sillä laadussa ja hinnassa on suuria heittoja, eikä aina kannata ottaa mittausten perusteella parhaaksi osoittautunutta merkkiä. Sänkyni Peltoniemeltä on lunastanut lupaukset. Selvästi moottorisänkyjen kysyntä on kasvanut, niitä mainostettaessa verrattain paljon.
  Kohdallani joko hyvää tuuria tai muuten onnea, sillä 1,5 kuukauden toimitusaika todella piti. Voin suositella moottorisänkyä tuotteena.

 142. Ex-asiakas sanoo:

  Kannattaa liittyä FB ryhmään jossa monta pettynyttä asiakasta. Löytyy FB haulla.

 143. Typerä sanoo:

  Tilasin ja maksoinkin tyhmyyttäni sängyn 12.12.2021. Tuli luotettua taas sokeasti kotimaiseen yritykseen. Kuitissakin lukee että toimitus helmikuussa. Kaupantekohetkellä lupasin että vielä maaliskuussakin hyvin ehtii kun myyjä hieman epäili itsekin että ehkä ei ihan helmikuuksi valmistu. Monien turhien yhteydenottojen ja myös turhien lupausten ja myyjäliikkeen puolelta jopa ilkeiden kommenttien jälkeen sänky saapui 21.12.2022. Siis luvattu noin kahden kuukauden toimitusaika oli todellisuudessa 375 vuorokautta. Epäluotettava ja epämiellyttäväkin liike.

 144. Pete sanoo:

  Moottorisänky on erinomainen ja hyvät patjat (talallayn). Patjat jämäkkä ja pitää muotonsa (ei ole liian pehmeä). Huippusänky painavammalle nukkujalle (125 KG!!!). Toimitus oli nopea.

 145. Hartsa sanoo:

  ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN TÄSTÄ FIRMASTA

 146. Elina Hiltunen sanoo:

  Tilasimme Freya Beds sängyn joulukuussa, joka toimitettiin eilen. Sänky on ihan loistava. KIITOS!

 147. Tiina sanoo:

  Ostin sängyn Freya Bedsistä ja vaikka toimitus kestikin niin kyllä kannatti odottaa. Unenlaatuni on parantunut huomattavasti ja kuorsaus kuulemma vähentynyt. Kärsin aikaisemmin yöpäänsäryistä, mutta nyt niitä ei ole ollut. Nostin moottorisängyn päätyä noin 10 cm ja uskon että sillä on merkitystä. Illalla on ihana mennä sänkyyn, sänky tuntuu pehmeältä, mutta tukevalta.

 148. Ismo sanoo:

  Kilpailijoilta löytyy saman Virolaisen tehtaan tuotteita. Vähänkin kun tutustuu paremmin tuotteeseen: jalat samoja, petauspatjat samoja, verhoilutapa samaa. Ihmettelen suuresti, että sängyt valmistetaan Ruotsissa ja välillä Suomessa, mutta kilpailijoille ne tulevat Virosta. Miten on peltoniemellä pokkaa sanoa hesarin sivuillakin, että sängyt valmistetaan käsityönä ruotsissa.

 149. Naumanen sanoo:

  Tuote maksettu, ei toimitettu. Ei edes yritystä toimittaa. Nyt yli vuosi jo siitä kun tilasin, eivät tee yhteistyötä. Asiakaspalvelu ei ole aktiivinen. Epäystävällisyyttä. En suosittele kokemukseni perusteella kenellekään tämän yrityksen kanssa asioimista. Varoittihan tästä jo kuluttaja-asiamieskin julkisesti lehdessä syksyllä 2022. En ole ainoa tapaus, yrityksestä valitettu poikkeuksellisen monta kertaa. Kannattaa kiertää tämä yritys kaukaa, säästytte paljolta murheelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *