Sisuste peltoniemi kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 134 Keskiarvo: 2.9

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Sisuste peltoniemi kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Sisuste peltoniemi kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Sisuste peltoniemi. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Sisuste peltoniemi asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Sisuste peltoniemi kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Sisuste peltoniemi kokemuksesi

Sisuste peltoniemi herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Sisuste peltoniemi asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Sisuste peltoniemi sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Sisuste peltoniemi aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

52 vastausta artikkeliin “Sisuste peltoniemi kokemuksia”

 1. Hanna sanoo:

  TIlaamamme sähky ei saapunut luvatussa 45 vrk toimitusajassa. Liikkeestä ei oltu meihin missään yhteydessä viivästykseen liittyen. Otimme itse yhteyttä liikkeeseen meilitse vastaamalla tilausvahvistuksen tehneen myyjän sähköpostiin. Meileihimme ei vastattu ja puhelimitsekaan asia ei tahtonut lupauksista huolimatta edetä, mieheni joutui keskustelemaan useamman henkilön kanssa. Muutaman puhelun jälkeen mieheni puheluihin ei enää vastattu, mutta kun soitin eri numerosta, puhelimeen vastattiin heti. Sänky sitten toimitettiin noin 2 kk tilauksesta. Toimituksessa oli väärät jalat ja osa tilaamistamme tuotteista puuttui. Lähetin heti samana päivänä sähköpostitse viestin, jossa ilmoitin puutteista. Koska osasin odottaa, että meiliin ei tule vastausta, soitin lisäksi toiselle henkilölle (ei myyjämme), jonka olimme aiemmin tavoittaneet toimitusaikaa selvittäessämme. Jalat luvattiin tulla vaihtamaan pikimmiten, ja meihin luvattiin olla yhteydessä ja sopia aika. Mitään ei kuulunut. Muutaman viikon odoteltuani lähetin vielä 2 meiliä myjällemme. Ei vastausta. Soittamalla tavoitin myyjän, joka ei puhelunkaan jälkeen palannut asiaan sovitusti seuraavan viikon alkupuolella, vaikka lupasi niin tehdä. Olimme tyhmiä ja maksoimme tilauksen etukäteen, olen aika skeptinen saammeko koskaan tilaamiamme tuotteita tai rahojamme takaisin.

 2. Ari.K sanoo:

  Omalla kohdallani erittäin positiivinen kokemus. Päädyimme kaikkien eri vertailujen jälkeen tilaamaan sängyn myymälästä viime vuoden lopulla. Ostopäätöksemme syntyi toki tuotteen perusteella, mutta kyllä täytyy sanoa kaikki kehän liikkeet kiertäneenä, että asiakaspalvelu täysin omaa luokkaansa kun muualla. Aikataulu arvio ylittyi viikolla, mutta tammikuun lopussa sänky saapui kotiimme. Ilokseni myös huomasin, ettei ollut postin kaverit jotka toimitti vaan ammattitaitoinen kuljetusyhtiö.

 3. Battis sanoo:

  Sängyn toimitusaikaa ei kerrottu tilatessa ja lopputuloksena sänkyä odotettu turhien lupausten kera 2 kuukautta.

 4. Kimmo Savinen sanoo:

  Höpöhöpö! Tuusulan asuntomessuilta tilasimme vaimon kanssa sängyn 2020 elokuussa.
  Paikalla nuori herra antoi asiantuntevaa palvelua ja auttoi sängyn valinnassa, eihän sitä voinut jättää messutarjousta hyödyntämättä. Koko asiointi sujui täysin mutkitta meidän kohdalla.
  Ensimmäisen viikon jälkeen selkäsäryt saivat jo kyytiä uudella sängyllä.

 5. Marjo sanoo:

  En voi allekirjoittaa näitä negatiivisia kokemuksia! Viimeiset 10 vuotta olemme ostaneet kaikki kalusteet Peltoniemeltä ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmaa. Viime kesänä 60v lahjaksi isännälle pihakeinu tilattiin ja Peltoniemi järjesti keinun vaikka koko Suomen maalta ne olivat loppuunmyyty joka paikasta!

 6. Peetu sanoo:

  Kannattaa googlettaa niin löytyy lisää ”iloisia” asiakkaita..

 7. Riitta sanoo:

  Olen soittanut Peltoniemen liikkeeseen ja sain ystävällisen rouvan keskustelemaan kanssani. Kerroin minkälaista sänkyä ollaan etsimässä. Niinpä tilasin mieheni kanssa 180 cm leveän moottorisängyn.
  Ilman liikkeessä käyntiä ja sänkyjen kokeilua. Minä uskoin myyjän sanoihin, että saamme hyvän sängyn ja me saimme todella hyvän sängyn. Hiukan jännitti, koska emme ole liikkeessä käyneet emmekä tunteneet sieltä ketään. Myyjä soitti n. puolitoista viikkoa ennen sängyn toimitusta minä päivinä se olisi tulossa. Aamupäivällä myyjä soitti, että tulossa on. Meille on matkaa monta sataa kilometriä, joten osattiin suurinpiirtein aikaa haarukoida. Kuljettaja soitti myös ja hän otti kaverin mukaansa kantamaan sänkypaketteja. Minulla piti olla kantoapua, mutta eipä ollutkaan, joten sanoin että nyt on naishenkilö kaverina. Myyjä hoiti tämänkin asian ja sain katsella valmista. Ottakaa ihmiset huomioon se, että sänky lähtee tuotantoon sitten kun se on ostettu ja siellä edellä on muitakin tilauksia. Joten ei pie hättäillä! Esim saunan laudelaudat on tilattu 3 viikkoa sitten ja kahdesti soitettu. Eivät ole tulleet ja matkaa on alle 30 km. Puusepän liikkeessä kapeat portaat parvelle ja kaide näiden valmistuminen kesti kolmatta kuukautta. Opiskelija pojallemme ostimme Kuopion huonekaluliikkeestä sängyn liikkeen valikoimista valmiina. Tämän saivat tuotua 2 viikon päästä. Ostipa mitä hyvänsä aikaa menee. Lopuksi suuret kiitokset myyjällemme ja hyviä aurinkoisia kevätpäiviä!

 8. Teemu sanoo:

  Mahtava asiakaslähtöinen palvelu ja markkinoiden paras tarjonta sänkyihin hinta-laatu suhteeltansa.
  Kyllä sitä hyvää kannattaa odottaakkin, välillä jopa vähän pidemmän aikaa! Meille saapui 2kk odottelun jälkeen semmoinen sänky, että alkoi kokonaan uusi elämä paremmilla unilla.
  Taitaa olla vain nykypäivän ihmisissä ongelma kun kaikki halutaan heti,tässä ja nyt.
  Näille henkilöille suosittelen kehänlaidan liikkeitä, joista tavarat annetaan Aasian kontista.

 9. Pettynyt sanoo:

  Toimitukset kestävät ja asioista ei juuri informoida asiakasta.

 10. Pettynyt/ petetty sanoo:

  Joulukuussa 2020 tilattu sänky. Toimitus luvattu tammi-helmikuun vaihteessa. Toimituspäivä siirtynyt, eikä vielä tietoa milloin saadaan. Toivossa on hyvä elää. Vanhasta sängystä pohja putosi, vielä sain viriteltyä.🙄 En voi suositella.

 11. MKV sanoo:

  Olemme odottaneet sänkyä 4 kk, ja harmittaa kun maksoimme ennakkoon. Surullista toimintaa, kun ajattelimme ostaa kotimaiselta perheyritykseltä. Ymmärrän, että voi olla myöhässä, mutta ilmoittaisivat missä mennään.

 12. Ei koskaan enää sanoo:

  Saimme etukäteen maksamamme tuolit vasta korttireklamaation jälkeen! Tuoleja ei kuulunut ja myyjä ei vastannut viesteihin, joten otin yhteyttä valmistajaan. Peltoniemi ei ollut maksanut tuoleja heille lainkaan, joten niitä ei voinut lähettää myöskään minulle. Googlen-arvosteluissa useita samansuuntaisia kokemuksia yrityksestä!

 13. Kaarina Salonen sanoo:

  Odotus palkittiin pitkän odotuksen jälkeen kun viime viikolla saapui tammikuussa tilattu jenkkisänky. Näin viikon käytön jälkeen täytyy sanoa, että kyllä kannatti odottaa. Itselläni meinasi hieman usko jo loppua pitkässä odotuksessa ja lukiessani näitä kommentteja liian mustavalkoisesti. Ehdottomasti oli odotuksen arvoinen, toimitusaikaan oisi ollut hyvä varautua.

 14. Ville Nieminen sanoo:

  Hieman epäuskoisena luen näitä negatiivisia kommentteja kun kirjoittaja on pelkän nimimerkin takana ? 😀 Joulukuussa tilasin sängyn joka luvattiin toimittaa maaliskuussa, mutta tulikin jo helmikuussa. Siinä teille esimerkkiä.

 15. Teemu sanoo:

  Haiskahtaa nimettömät kommentit kilpailija yrityksien mustamaalaamiselta 😀
  Ihan vastaavia kommentteja löytyy monen yrityksen kokemuksista.

 16. Salla Lehtinen sanoo:

  Useampaan otteeseen tilattu Sisuste-Peltoniemeltä niin myymälästä kuin verkosta. Ikinä ei olet ollut mitään ongelmaa tilauksissa. En voi muuta kuin suositella!

 17. En voi suositella sanoo:

  Tilasin joulukuussa 2020 sängyn, se tuli vasta toukokuussa 2021. Sänky on kyllä hyvä, ainakin näin pienen käyttökokemuksen jälkeen. Odotusaika oli mielestäni liian pitkä ja sänkyä luvattiin moneen kertaan toimittaa tässä välillä – aina toimitus siirtyi. Lupasivat Sisuste Peltoniemestä lahjakortin viivästyksen takia. Lahjakorttia en ole vielä saanut, eikä viestiini enää vastata.

 18. Jari Heikkinen sanoo:

  Tilasimme vaimon kanssa sängyn tammikuussa, sänky tuli maaliskuun puolessa välissä. Ystävällinen sekä ammattitaitoinen palvelu ja ennen kaikkea hyvä sänky. Vahva suositus

 19. Jarkko sanoo:

  Minäpä kerron Teille nyt oman kokemuksemme. Olimme pitkään miettineet moottorisängyn ostoa ja käyneet vuoden verran satunnaisesti testaamassa eri liikkeissä eri malleja. Kuitenkaan mikään testattu malli ei ollut herättänyt suoraa ostopäätöstämme. Projekti menikin sitten pitkäksi aikaa jäihin kunnes taas se palasi mieleen ja aktivoiduimme uudestaan sängyn metsästämisessä. Törmäsin facebookissa Sisuste-Peltoniemen mainokseen ja aloin tutkimaan tarkemmin mistä tuotteesta ja yrityksestä on kysymys. Tuote vaikutti priimalta ja kiinnosti, mutta Olimme hieman epäileväisiä pitkistä toimitusaika kirjoituksista johtuen, mutta toisaalta olihan tämä projekti jo käynnissä ollut meidän toimesta pitkään. Päätin soittaa asiakaspalveluun ja siellä oli vastaamassa ystävällinen myyjä. Poiketen muista firmoista hän oli aidosti kiinnostunut miksi olemme vaihtamassa sänkyä ja mikä on meidän toive sekä tarve uudelle sängylle. Sain vastauksen kaikkiin tuotekysymyksiin sekä päätin kertoa avoimesti epäiröintimme pitkistä toimitusajoista. Päätimme kuitenkin tilata tuotteen ja varauduimme valmiiksi, että alkuperäinen arvio saattaa viivästyä. Sänky tuli 3kk odottelun jälkeen, alkuperäinen arvio 8-10 viikkoa (eli 2 viikkoa arviosta myöhässä) mutta täytyy sanoa kolmen viikon käytön jälkeen, että tätä sänkyä olisin itse odottanut vaikka vuoden. Sänky on todella hyvän tuntuinen, erittäin laadukkaan oloinen ja yöllinen heräily on loppunut kun seinään. Ehdottomasti suosittelemme!

 20. Jyrki Pohjolainen sanoo:

  Sama juttu täälläkin, maksoin etukäteen puolet tilauksesta, kaksi moottorisänkyä, yhteishinta 2400€.
  Toukokuun pullessa välissä tilattu, luvattiin heinäkuun puoleen väliin toimittaa.
  Nyt eletään kohta syyskuun alkua.
  .itään ei heidän puolelta informoida tilaustilanteesta, viesteihin ei vasta, ei puhelinsoittoihin.
  Saat heidät kiinni tosiaankin välittömästi soittamalla vain jonkun ystäväs numerosta.
  Lupailtiin jotain pientä hyvitystä ja selvittävät tilannetta sekä aikoivat soittaa ja ilmoitella ens viikon tiistaina 31.8.
  Tein selväksi et jos ei sänkyä näy meillä 15.9 mennessä niin silloin täytyy ollaennakkomaksu 1200€ tilitettynä tililleni.
  Itse kaupankäynti kyll sujuu heidän kanssa jouhevasti, mut sit asiakas ja palvelu unohdetaankin täysin.
  Ilmineeraan tänne miten tilanne kohdaltani sit päättyy, et luvataanko sängyt ennen 15.9 vaiko jouluksi toimittaa vai saammeko rahat takaisin, mahdolliset hyvitykset ja meriselvitykset.

 21. Pauli sanoo:

  Sänkyä tässäkin odotellaan, toivoisi vaan, että jotain väliaikatietoja ilmoiteltaisiin, plussana tilauksessa kotimaisuus, katsotaan nyt kuinka käy…..

 22. Tomppa sanoo:

  Top3ssa – eikä ihme.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/naista-huonekalukaupoista-valitetaan-eniten-kuluttajaviranomaisille-ykkosena-topi-sukarin-masku/b41131bf-812a-4b89-97e4-c2f401f85912 /Talouselämä 30.8.2021

 23. Koivisto sanoo:

  Olen odottanut nyt sänkyä 5kk ja mitään yhteyttä ei ole otettu meihin. Jatkuvasti mainostetaan et 9kpl, 11kpl ja jn. edelleen. On liianpitkä aika odottaa.

 24. Anni Väisänen sanoo:

  Täysin oli uusi tuttavuus tämä uutukainen materiaali täysin luonnonmateriaalista valmistettu. Tykästyin siihen kovin, kun on niin hengittävä ja mieheni hikoilee kovin. Ja saimmekin sängyn kotiin tuotuna, asennuttuna ja vanhakin vietiin pois. Reilu kaksi kuukautta ja kolme viikkoa oli odotus ja se palkittiin. Uskoisin, että tämmöisen tilauksesta valmistettavan tuotteen kohdalle melko normaali. Eli en näkisi mitenkään ongelmana, kun kuitenkin vuosia kestävä tuote. Nyt ei enää mieheni hikoile. Ihana uusi sänky!

 25. Pettynyt sanoo:

  Neljä kuutautta odotennut nyt maksettua sänkyä 19/9, ei mitään ilmoituksia ole toimituksesta saanut. En voi suositella kellekään tätä peltoniemeä.

 26. Masa Ventelä sanoo:

  4kk odoteltu moottorisänkyä, eka luvattiin että kestää pari kk, sitten viivästy kk vielä.. ja tässä sitä odotellaa vielä.

 27. Iitu sanoo:

  Tilausta tehdessä kerrottiin, että valitettavasti toimitusaika on 2kk. Siihen sitouduimme ja olimme valmistuneet. No sehän ei edes riittänyt. Toimitusaika venyy. 2kk jälkeen sänky ei ole vielä edes valmistumassa ja uusi arvio on 1-2kk vielä eteenpäin.

 28. Todella pettynyt sanoo:

  En voi suositella kenellekään. Tilasin sängyn maaliskuussa ja se toimitettiin syyskuun alussa, vaikka toimitus oli sovittu viimeistään toukokuulle.
  sähköposteihin ei vastailtu ja puhelimeenkin vain harvoin. yleensä jos vastasivat niin sanottiin että soittaa takaisin heti kun kerkeää eikä sitten ikinä soittanut. Vaikka joskus saikin yhteyden niin mitää tietoa ei saanut, perinteinen ”joo pahoittelut viivästyksestä, ilmoitamme sitten kun tiedämme tarkemmin” yms.
  Myöhästymisestä sovittiin korvaukseksi tyynyt ja peitot.. niiden piti tulla samalla kuljetuksella sängyn kanssa. ei tullut. nyt 3vko myöhemmin tuli viesti että matkahuollosta on paketti noudettavissa.. huono puoli on se että korvaavat tuotteet ovat 3vko myöhässä ja ne ovat kauempana kotoa kuin itse peltoniemen myymälä. ei mitään järkeä.. sanoin jo puhelimessa että en mielellään lähtisi liikkeestä hakemaan kun liikun julkisilla ja sitten ratkaisu on postittaa ne vielä kauemmas.
  Ainiin ja sängyssä oli tahra sen saapuessa.. sitäkin luvattiin ruveta hoitamaan, kolme viikkoa sitten.
  Sänky itsessään on hyvä, mutta kaikki stressi ja pahamieli ei ole sen arvoista että uudelleen odottaisin ja taistelisin asiasta.
  Olisi pitänyt älytä heti alussa kun kaikilta sivuilta on poistettu kommentit käytöstä eikä etsimällä meinaa löytää asiakas kokemuksia.. jotain silloin on pielessä.

 29. Brida sanoo:

  Sängyn toimitus venyy kuukausilla sovitusta. Sänkyjen nimet ovat muuttuneet verkkokaupan sivuilla. Jostain syystä herättää kysymysmerkkejä. Odotellaan ja toivotaan että sänky on kaiken arvoinen.

 30. mikael sanoo:

  3 kk tuli odoteltua, lopulta ku pyys rahoja takasi ei näkynyt.

 31. Jupe sanoo:

  Sängyt tilattiin. Erittäin aktiivisia myyjiä. Sänkyjä vaan ei saatu koskaan eikä puheluihin ja maileihin vastattu koskaan😂Käsittämätön firma. Ei voi kuin suuresti ihmetellä että tällainen laitos on vielä pystyssä. En todellakaan suosittele jos ei halua odotella ja hätäillä. Alle arvostelu asteikon koko homma. Tulipahan tämäkin elämässä koettua

 32. Leena sanoo:

  Minulla myös huono kokemus sänky tilauksesta. Tilasin moottorivuoteet 18.3.2021 ja sänky luvattiin toimittaa 4-8 viikossa. Tilaus eli koko kauppahinta tuli maksettavaksi samana päivänä kuin tilauskin.
  Jouduin kyselemään sänkyjen perään lukemattomia kertoja, koska heiltä päin ei informoitu mitään, vaikka toimitus aina vain venyi ja venyi ja sain kuulla milloin mitäkin selityksiä mistä viivästys johtui. Milloin korona, milloin patjamateriaalin tai kankaan saatavuus ongelmat ym ym. Ehdotin jo välillä kaupan purkua, mutta minulle vakuutettiin, että kyllä sänky tulee, muttei koskaan osattu kertoa, että milloin ! Viimeisessä puhelussa vaadin jotakin hyvitystä, koska olin odottanut sänkyä 5 kk ja sellainen minulle luvattiin. Yli 5 kuukauden odottelun jälkeen kuljetusliike otti yhteyttä ja kysyi milloin voivat tuoda sängyn. Se tuotiin ja kasattiin niinkuin oli luvattu, mutta mitään hyvitystä en ole saanut eikä yhteydenottoihin sitä koskien ole vastattu.
  Kommentoin heidän Facebook-sivuilla olevaa mainosta ja kerroin pitkästä odotteluajasta ja siitä, ettei yhteydenottoihin vastata, niin hetken päästä kommentit poistettu ja nyt en pääse enää kommentoimaan mitään heidän sivuilleen…muutenkin niistä on aina poistettu kaikki vähänkään negatiivissävytteiset kommentit, johon normaalisti yritys vastaisi tai ottaisi yhteyttä asiakkaaseen, joka on tyytymätön, mutta tämän yrityksen kohdalla niin ei käy.
  Jäi sellainen maku, että kauppa oli kiire saada aikaiseksi ja tilaus maksetuksi heti ja sen jälkeen asiakas voitiinkin jo unohtaa. Nyt jos harkitsisin kauppaa heidän kanssaan ja minulla olisi tämä tietämys ja kokemus heidän toiminnastaan, niin kyllä jäisi kaupat tekemättä !

 33. Sanna Manninen sanoo:

  Sänkyä ei kuulu ei näy, sähköpostiin, viesteihin ja puheluihin ei vastata. Kaikki yhtydenottotavat on taltioitu.

 34. Rauno sanoo:

  Tilasin sängyn huhtikuussa 21, eikä ole vielä tullut lokakuussa 21. Olen useasti ottanut yhteyttä ja lisäaikaa on annettu toimittamiselle kuukausi kerrallaan pariinkin otteeseen, aina luvataan toimittaa, mutta sänkyä ei näy.

 35. Eki sanoo:

  Tein kaupat sängystä heinäkuussa -21. Toimitusajaksi myyjä arvioi syyskuun lopun tai lokakuun alkupuolen (2-3kk). Nyt lokakuun lopulla olen soittanut liikkeeseen jo kolmeen kertaan ja tiedustellut päivitystä toimitusaikaan. Lupaavat aina selvittää tuotannolta aikataulua, mutta eivät koskaan palaa asiaan. Selitykset viivästyksen syistä vaihtelevat kerrasta toiseen.

 36. Anonyymi sanoo:

  Erehdyin tilaamaan tuolta eikä tavaraa kuulu. Toimitusaika ylittynyt reilusti, toimituksesta ei mitään tietoa. Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä kaupan tekoon asti, tämän jälkeen asiakaspalvelu luokatonta. Olen nyt turvautunut juristin apuun jotta saan purettua kaupan.

 37. Jaana L. sanoo:

  Onko joku oikeasti saanut täältä tilaamaansa sängyn? Poistavat facebook sivuiltaan kaikki negatiiviset kommentit. Mainostavat myös jatkuvasti sänkyjä suoraan varastolta toimitettavaksi??! Miten viranomaiset ei puutu tällaiseen toimintaan.

 38. Kaitsu sanoo:

  Tilasin vaimon kanssa sängyn toukokuun loppupuolella. Tiesimme jo tilatessa että toimitusaika käsityönä tehdylle sängylle tulee olemaan pitkä. Tosin en osannut aavistaa että se menee marraskuulle. No sitten itse sänkyyn pakko myöntää että ehkä paras sänky jossa olen ikinä nukkunut. Eli tuote itsessään on erittäin hyvä, mutta iso miinus todella pitkästä toimitusajasta. Vahva suositus itse sängylle ja jos olet hyvää valmis odottamaan niin kelpo ostos.

 39. Nimetön sanoo:

  Tilaamaamme ja maksamaamme tuotetta ei ole koskaan toimitettu, eikä kyselyihin vastata.

 40. Heinonen Marianne sanoo:

  Outoa kauppaa sisustus peltoniemeltä sänky ostettu 12.6.2021 piti maksaa tilatessa toimitus luvattiin 6vko ei otettu liikkeestä mitään yhteyttä itse piti kysellä kun tuli syysk -21 ei vieläkään mitään tapahtunut otin yhteyttä kuluttaja virastoon sieltä kerrottiin että on oikeus purkaa kauppa lokakuun lopulla menin ilmoittamaan kaupan purusta ilmoitti myyjä että marraskuussa tulee mutta en enää suostunut odottamaan halusin kaupan purkua myyjä pyysi tilinumeron jonka laitoin, raha 4000e piti palautua 8.11-12.11 viikolla ei ole näkynyt. Nyt aijon kysyä poliisin mielipidettä miten voi kukaan myyjä toimia näin.

 41. Juho sanoo:

  Tilattiin moottorisänky. Muuten kaikki meni hyvin, mutta toimitusaika oli puoli vuotta. Kysyttäessä meidät kuitenkin pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Loppujen lopuksi olen kuitenkin tyytyväinen, koska sänky on hyvä ja hinta oli edullinen. Kompensaationa luvatut petarin suojatkin tulivat postissa hieman sängyn jälkeen. 8 pistettä kymmenestä Peltoniemelle, eli aika hyvin. Ja kysyn heiltä varmasti myös jatkossa mikäli jotain tarvitsen ja otan mahdollisen pitkän toimitusajan vaan huomioon.

 42. M. P sanoo:

  Flamingon myymälässä myy luvaten kaikkea hyvää. Lopulta mikään ei pitänyt paikkaansa, ei toimitusaika eikä se että yhteydenoton jälkeen lupasi toimituksen seuraavalle viikolle. Kuulema meidän tilaus näkyi koneella ja oli valmistumassa. Tänään kun soitin, ystävällinen nainen katsoi tilaustamme ja sanoi että ei ole edes tuotantolinjalla!! Älkää ihmiset ostako tästä firmasta mitään!!

 43. Täysin pettynyt asiakas sanoo:

  Jouduin ostamaan muualta uuden sängyn alle vuosi siitä kun ostin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä (Freya beds). Todella iso raha meni täysin hukkaan. Suosittelen ostamaan muualta, jossa sängyn voi palauttaa jos siihen ei ole tyytyväinen. Toimitusaika venyi sovitusta, sängyssä ei löytänyt hyvää asentoa, sänky ei joustanut eikä muotoutunut kropan mukaan, ergonomia huono aiheuttaen selkäkipuja, ei ollenkaan mitä luvattu. Yhteydenottoihin ei vastattu ja sovittuja asioita ei hoidettu, käsittämätöntä välinpitämättömyyttä asiakkaista ja asiakastyytyväisyydestä. Järkyttävää että Suomessa ei voi luottaa myyjän sanaan ja että asiat hoidetaan.

 44. Merja K. sanoo:

  Älkää ikinä tilaatko tältä yritykseltä yhtään mitään. Itse tilasin sängyn ja se oli virhe, sänkyä ei näkynyt ei kuulunut luvattuun aikaan. Peruin kaupan ja vasta, kun tein kirjallisen reklamaation missä vaadin rahat takaisin, ne tililleni maksettiin. En käsitä miten tämän liikkeen toimintaan ei puututa!!!

 45. Jarmo H sanoo:

  Tilattiin moottorisänky maaliskuussa, maksuun asti oli maailman parasta asiakaspalvelua, sitten ei mitään kontaktia, ei ilmoituksen ilmoitusta missä mennään, vaikka ensimmäinen toimituspäivä oli kesäkuun lopulla.. Sänkyä ei näy eikä kuulu, aina vaan selitetään milloin mitäkin jos nyt onnistut jonkun sieltä kiinni saamaan. En ole koskaan ajatellut että tällainen toiminta on mahdollista Suomessa.. Hiljaiseksi vetää.. No lakimieheen yhteyttä jne..

 46. PeteO sanoo:

  Olisinpa lukenu näitä kokemuksia ennenkuin täältä aloin sänkyä ostaa. On nimittäin juuri samanlaisia negatiivisia kokemuksia. Ensin asiakaspalvelu todella asiallista, sain kuvia ja tietoja materiaaleista ja päädyin ostaa lähes 3000€ sängyn ja tarvikkeet. Toimitusajankohdaksi luvattiin 3kuukautta. Aika kului ja meni kuukaudella yli eikä mitään kuulunut joten päätin alkaa ottaa yhteyttä liikkeeseen. Noh siihenpä se sitten jäi. ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin ja monta sähköpostia kaupan tehneelle myyjälle ja suoraan asiakaspalveluun, soittoja maileja ja ei kukaan vastaa! Vihdoin usean päivän soittelujen jälkeen sain jonku kiinni ja hänellä ei ollut edes tiedossa toimitusaikaa! Sanoin että odotan viikon että saan uuden ajankohdan ja sanoin että alan ajaa kaupan purkua jos ei mitään kuulu. Arvaatte varmasti kuuluiko mitään? ei. Kolmen viikon päästä tuli soitto että olin jättäny soittopyynnön 😀 Tässä välissä olin jo ottanu yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka käski tehdä reklamaation ja kaupanpurkuvatimuksen.. Näin tein. ONNEKSI MAKSOIN VISALLA! Koska sieltä tuli rahat takaisin. Kohta kuukausi eikä kukaan ole vaivautunu vastaamaan edes reklamaatioon eikä kaupan purkulomakkeeseen. Että semmonen.

 47. Anonyymi sanoo:

  Älkää ihmeessä ostako!! Rahat kun saavat, palvelu loppuu täysin! Lupaa kaikkea, mutta… Tämä kokemus 12/2021

 48. Anonyymi sanoo:

  Täältä ei saa ostettua tuoteta. Välttäkää tätä firmaa, niin säästytte monelta harmilta. Sängyn tilauksesta kulunut 6kk ja ei tietoa milloin menee edes valmistukseen.

 49. Kirsi & Timo.S sanoo:

  Me miehen kanssa tilasimme verkkokaupasta sängyn. Toimitusaika hieman yllättävä 2.5kk mutta muuten omalta kohdaltamme täytyy sanoa, että asiakaspalveluun olemme tyytyväisiä sekä sänkyyn, joka vihdoin saapui ennen joulua. Sänkynä paras mitä meillä on koskaan ollut, eikä sitä mistään olisi näin edullisesti saanut. Suositus meiltä. Kirsi & Timo

 50. Tomi Puumalainen sanoo:

  7/21 tilasin sängyn ja tyhmänä maksoin ennakkoon.Toimitusajaksi 2vkoa. En saanut sänkyä. 3kk päästä pyysin kaupan purkua ja rahan palauttamista @ 2kertaa,ei vastausta. Kuluttaja-asiamies pyysi myös maksun palauttamista 11/21 ei ole palautunut. Huomenna taas kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä asian tiimoilta.
  Soittoihin tai sähköposteihin ei vastata. Mikäli ei asia huomenna selviä niin aion ottaa selvää Kauppakamarin lakimiehiltä, että voiko yksityishenkilö tehdä konkurssihakemuksen saatavistaan. Kirjoituspäivä 04.01.2022

 51. Arto sanoo:

  Laatua kannattaa odottaa
  Nyt pandemian aikana tavaroiden toimitukset ovat kaikkialla pahoin myöhässä jopa toimitus ajat puoli
  vuotta komponetti pula maailman laajuinen. Olen pienestä toimitus viiveestä huolimatta tyytyväinen tuotteeseen, laatuun, hintaan. ja tietysti rauhalliset unet

 52. anna sanoo:

  Voi varautua toimitusaikaan, kun käsin tehdään. Mutta hintalaatusuhteeltansa markkinoiden paras. Vertailtiin monia liikkeita ja päädyttiin Freya Bedsin sänkyyn. Kolmen kuukauden odottelun jälkeen saatiin viime syksynä 2021 ja nyt on nukuttanut erinomaisesti. Huippumateriaalit heillä valittu vuosien kokomusten jälkeen. Samaan aikaan sekä tukeva, että antaa tilaa olkapäälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Sinikka Tuli artikkeliin Wicanders vinyylikorkki kokemuksia: “Meille tuli ok talon lattiat pääosin wicandersin vinyyliä. Silloin oli muotia parketti. Sitten tuli lapset, leikit, koirat ..oli pari Irlistä,…tammi 18, 22:25
 • Einari artikkeliin Me group kokemuksia: “Koeajan jälkeen työsuhde irtisanottiin, tuli hyväksi käytetty olo, esimiesten ammattitaidottomuus, todella suuri työntekijöiden vaihtuvuustammi 18, 19:53
 • Pettynyt artikkeliin Kannattajat.fi kokemuksia: “Ostin pelipaita kehyksen led valoilla, toimituksessa meni kuukausia. Tilaus tuli, harmi vaan että pelkkä taulu tuli, ei tummennusta reunoilla eikä…tammi 18, 16:16
 • Soli artikkeliin Teppman kokemuksia: “Tekevät sen mitä lupaavatkin. Työnjohdolla nopeaa reagointia ja ongelmanratkaisukykyä ainakin meidän talon saneerauksen kohdalla. Asiakasta osataan kuunnella.tammi 18, 06:39
 • Simo artikkeliin Newroz parturi kokemuksia: “Tunkevat postiluukusta mainoksiaan, vaikka mainokset ovat erikseen kielletty.tammi 16, 00:07

Jaa Sisuste peltoniemi kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Sisuste peltoniemi kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Sisuste peltoniemi kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Sisuste peltoniemi kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Sisuste peltoniemi kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Sisuste peltoniemi aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Sisuste peltoniemi kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Sisuste peltoniemi kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Sisuste peltoniemi kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Sisuste peltoniemi kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Sisuste peltoniemi aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

52 vastausta artikkeliin “Sisuste peltoniemi kokemuksia”

 1. Hanna sanoo:

  TIlaamamme sähky ei saapunut luvatussa 45 vrk toimitusajassa. Liikkeestä ei oltu meihin missään yhteydessä viivästykseen liittyen. Otimme itse yhteyttä liikkeeseen meilitse vastaamalla tilausvahvistuksen tehneen myyjän sähköpostiin. Meileihimme ei vastattu ja puhelimitsekaan asia ei tahtonut lupauksista huolimatta edetä, mieheni joutui keskustelemaan useamman henkilön kanssa. Muutaman puhelun jälkeen mieheni puheluihin ei enää vastattu, mutta kun soitin eri numerosta, puhelimeen vastattiin heti. Sänky sitten toimitettiin noin 2 kk tilauksesta. Toimituksessa oli väärät jalat ja osa tilaamistamme tuotteista puuttui. Lähetin heti samana päivänä sähköpostitse viestin, jossa ilmoitin puutteista. Koska osasin odottaa, että meiliin ei tule vastausta, soitin lisäksi toiselle henkilölle (ei myyjämme), jonka olimme aiemmin tavoittaneet toimitusaikaa selvittäessämme. Jalat luvattiin tulla vaihtamaan pikimmiten, ja meihin luvattiin olla yhteydessä ja sopia aika. Mitään ei kuulunut. Muutaman viikon odoteltuani lähetin vielä 2 meiliä myjällemme. Ei vastausta. Soittamalla tavoitin myyjän, joka ei puhelunkaan jälkeen palannut asiaan sovitusti seuraavan viikon alkupuolella, vaikka lupasi niin tehdä. Olimme tyhmiä ja maksoimme tilauksen etukäteen, olen aika skeptinen saammeko koskaan tilaamiamme tuotteita tai rahojamme takaisin.

 2. Ari.K sanoo:

  Omalla kohdallani erittäin positiivinen kokemus. Päädyimme kaikkien eri vertailujen jälkeen tilaamaan sängyn myymälästä viime vuoden lopulla. Ostopäätöksemme syntyi toki tuotteen perusteella, mutta kyllä täytyy sanoa kaikki kehän liikkeet kiertäneenä, että asiakaspalvelu täysin omaa luokkaansa kun muualla. Aikataulu arvio ylittyi viikolla, mutta tammikuun lopussa sänky saapui kotiimme. Ilokseni myös huomasin, ettei ollut postin kaverit jotka toimitti vaan ammattitaitoinen kuljetusyhtiö.

 3. Battis sanoo:

  Sängyn toimitusaikaa ei kerrottu tilatessa ja lopputuloksena sänkyä odotettu turhien lupausten kera 2 kuukautta.

 4. Kimmo Savinen sanoo:

  Höpöhöpö! Tuusulan asuntomessuilta tilasimme vaimon kanssa sängyn 2020 elokuussa.
  Paikalla nuori herra antoi asiantuntevaa palvelua ja auttoi sängyn valinnassa, eihän sitä voinut jättää messutarjousta hyödyntämättä. Koko asiointi sujui täysin mutkitta meidän kohdalla.
  Ensimmäisen viikon jälkeen selkäsäryt saivat jo kyytiä uudella sängyllä.

 5. Marjo sanoo:

  En voi allekirjoittaa näitä negatiivisia kokemuksia! Viimeiset 10 vuotta olemme ostaneet kaikki kalusteet Peltoniemeltä ja ikinä ei ole ollut mitään ongelmaa. Viime kesänä 60v lahjaksi isännälle pihakeinu tilattiin ja Peltoniemi järjesti keinun vaikka koko Suomen maalta ne olivat loppuunmyyty joka paikasta!

 6. Peetu sanoo:

  Kannattaa googlettaa niin löytyy lisää ”iloisia” asiakkaita..

 7. Riitta sanoo:

  Olen soittanut Peltoniemen liikkeeseen ja sain ystävällisen rouvan keskustelemaan kanssani. Kerroin minkälaista sänkyä ollaan etsimässä. Niinpä tilasin mieheni kanssa 180 cm leveän moottorisängyn.
  Ilman liikkeessä käyntiä ja sänkyjen kokeilua. Minä uskoin myyjän sanoihin, että saamme hyvän sängyn ja me saimme todella hyvän sängyn. Hiukan jännitti, koska emme ole liikkeessä käyneet emmekä tunteneet sieltä ketään. Myyjä soitti n. puolitoista viikkoa ennen sängyn toimitusta minä päivinä se olisi tulossa. Aamupäivällä myyjä soitti, että tulossa on. Meille on matkaa monta sataa kilometriä, joten osattiin suurinpiirtein aikaa haarukoida. Kuljettaja soitti myös ja hän otti kaverin mukaansa kantamaan sänkypaketteja. Minulla piti olla kantoapua, mutta eipä ollutkaan, joten sanoin että nyt on naishenkilö kaverina. Myyjä hoiti tämänkin asian ja sain katsella valmista. Ottakaa ihmiset huomioon se, että sänky lähtee tuotantoon sitten kun se on ostettu ja siellä edellä on muitakin tilauksia. Joten ei pie hättäillä! Esim saunan laudelaudat on tilattu 3 viikkoa sitten ja kahdesti soitettu. Eivät ole tulleet ja matkaa on alle 30 km. Puusepän liikkeessä kapeat portaat parvelle ja kaide näiden valmistuminen kesti kolmatta kuukautta. Opiskelija pojallemme ostimme Kuopion huonekaluliikkeestä sängyn liikkeen valikoimista valmiina. Tämän saivat tuotua 2 viikon päästä. Ostipa mitä hyvänsä aikaa menee. Lopuksi suuret kiitokset myyjällemme ja hyviä aurinkoisia kevätpäiviä!

 8. Teemu sanoo:

  Mahtava asiakaslähtöinen palvelu ja markkinoiden paras tarjonta sänkyihin hinta-laatu suhteeltansa.
  Kyllä sitä hyvää kannattaa odottaakkin, välillä jopa vähän pidemmän aikaa! Meille saapui 2kk odottelun jälkeen semmoinen sänky, että alkoi kokonaan uusi elämä paremmilla unilla.
  Taitaa olla vain nykypäivän ihmisissä ongelma kun kaikki halutaan heti,tässä ja nyt.
  Näille henkilöille suosittelen kehänlaidan liikkeitä, joista tavarat annetaan Aasian kontista.

 9. Pettynyt sanoo:

  Toimitukset kestävät ja asioista ei juuri informoida asiakasta.

 10. Pettynyt/ petetty sanoo:

  Joulukuussa 2020 tilattu sänky. Toimitus luvattu tammi-helmikuun vaihteessa. Toimituspäivä siirtynyt, eikä vielä tietoa milloin saadaan. Toivossa on hyvä elää. Vanhasta sängystä pohja putosi, vielä sain viriteltyä.🙄 En voi suositella.

 11. MKV sanoo:

  Olemme odottaneet sänkyä 4 kk, ja harmittaa kun maksoimme ennakkoon. Surullista toimintaa, kun ajattelimme ostaa kotimaiselta perheyritykseltä. Ymmärrän, että voi olla myöhässä, mutta ilmoittaisivat missä mennään.

 12. Ei koskaan enää sanoo:

  Saimme etukäteen maksamamme tuolit vasta korttireklamaation jälkeen! Tuoleja ei kuulunut ja myyjä ei vastannut viesteihin, joten otin yhteyttä valmistajaan. Peltoniemi ei ollut maksanut tuoleja heille lainkaan, joten niitä ei voinut lähettää myöskään minulle. Googlen-arvosteluissa useita samansuuntaisia kokemuksia yrityksestä!

 13. Kaarina Salonen sanoo:

  Odotus palkittiin pitkän odotuksen jälkeen kun viime viikolla saapui tammikuussa tilattu jenkkisänky. Näin viikon käytön jälkeen täytyy sanoa, että kyllä kannatti odottaa. Itselläni meinasi hieman usko jo loppua pitkässä odotuksessa ja lukiessani näitä kommentteja liian mustavalkoisesti. Ehdottomasti oli odotuksen arvoinen, toimitusaikaan oisi ollut hyvä varautua.

 14. Ville Nieminen sanoo:

  Hieman epäuskoisena luen näitä negatiivisia kommentteja kun kirjoittaja on pelkän nimimerkin takana ? 😀 Joulukuussa tilasin sängyn joka luvattiin toimittaa maaliskuussa, mutta tulikin jo helmikuussa. Siinä teille esimerkkiä.

 15. Teemu sanoo:

  Haiskahtaa nimettömät kommentit kilpailija yrityksien mustamaalaamiselta 😀
  Ihan vastaavia kommentteja löytyy monen yrityksen kokemuksista.

 16. Salla Lehtinen sanoo:

  Useampaan otteeseen tilattu Sisuste-Peltoniemeltä niin myymälästä kuin verkosta. Ikinä ei olet ollut mitään ongelmaa tilauksissa. En voi muuta kuin suositella!

 17. En voi suositella sanoo:

  Tilasin joulukuussa 2020 sängyn, se tuli vasta toukokuussa 2021. Sänky on kyllä hyvä, ainakin näin pienen käyttökokemuksen jälkeen. Odotusaika oli mielestäni liian pitkä ja sänkyä luvattiin moneen kertaan toimittaa tässä välillä – aina toimitus siirtyi. Lupasivat Sisuste Peltoniemestä lahjakortin viivästyksen takia. Lahjakorttia en ole vielä saanut, eikä viestiini enää vastata.

 18. Jari Heikkinen sanoo:

  Tilasimme vaimon kanssa sängyn tammikuussa, sänky tuli maaliskuun puolessa välissä. Ystävällinen sekä ammattitaitoinen palvelu ja ennen kaikkea hyvä sänky. Vahva suositus

 19. Jarkko sanoo:

  Minäpä kerron Teille nyt oman kokemuksemme. Olimme pitkään miettineet moottorisängyn ostoa ja käyneet vuoden verran satunnaisesti testaamassa eri liikkeissä eri malleja. Kuitenkaan mikään testattu malli ei ollut herättänyt suoraa ostopäätöstämme. Projekti menikin sitten pitkäksi aikaa jäihin kunnes taas se palasi mieleen ja aktivoiduimme uudestaan sängyn metsästämisessä. Törmäsin facebookissa Sisuste-Peltoniemen mainokseen ja aloin tutkimaan tarkemmin mistä tuotteesta ja yrityksestä on kysymys. Tuote vaikutti priimalta ja kiinnosti, mutta Olimme hieman epäileväisiä pitkistä toimitusaika kirjoituksista johtuen, mutta toisaalta olihan tämä projekti jo käynnissä ollut meidän toimesta pitkään. Päätin soittaa asiakaspalveluun ja siellä oli vastaamassa ystävällinen myyjä. Poiketen muista firmoista hän oli aidosti kiinnostunut miksi olemme vaihtamassa sänkyä ja mikä on meidän toive sekä tarve uudelle sängylle. Sain vastauksen kaikkiin tuotekysymyksiin sekä päätin kertoa avoimesti epäiröintimme pitkistä toimitusajoista. Päätimme kuitenkin tilata tuotteen ja varauduimme valmiiksi, että alkuperäinen arvio saattaa viivästyä. Sänky tuli 3kk odottelun jälkeen, alkuperäinen arvio 8-10 viikkoa (eli 2 viikkoa arviosta myöhässä) mutta täytyy sanoa kolmen viikon käytön jälkeen, että tätä sänkyä olisin itse odottanut vaikka vuoden. Sänky on todella hyvän tuntuinen, erittäin laadukkaan oloinen ja yöllinen heräily on loppunut kun seinään. Ehdottomasti suosittelemme!

 20. Jyrki Pohjolainen sanoo:

  Sama juttu täälläkin, maksoin etukäteen puolet tilauksesta, kaksi moottorisänkyä, yhteishinta 2400€.
  Toukokuun pullessa välissä tilattu, luvattiin heinäkuun puoleen väliin toimittaa.
  Nyt eletään kohta syyskuun alkua.
  .itään ei heidän puolelta informoida tilaustilanteesta, viesteihin ei vasta, ei puhelinsoittoihin.
  Saat heidät kiinni tosiaankin välittömästi soittamalla vain jonkun ystäväs numerosta.
  Lupailtiin jotain pientä hyvitystä ja selvittävät tilannetta sekä aikoivat soittaa ja ilmoitella ens viikon tiistaina 31.8.
  Tein selväksi et jos ei sänkyä näy meillä 15.9 mennessä niin silloin täytyy ollaennakkomaksu 1200€ tilitettynä tililleni.
  Itse kaupankäynti kyll sujuu heidän kanssa jouhevasti, mut sit asiakas ja palvelu unohdetaankin täysin.
  Ilmineeraan tänne miten tilanne kohdaltani sit päättyy, et luvataanko sängyt ennen 15.9 vaiko jouluksi toimittaa vai saammeko rahat takaisin, mahdolliset hyvitykset ja meriselvitykset.

 21. Pauli sanoo:

  Sänkyä tässäkin odotellaan, toivoisi vaan, että jotain väliaikatietoja ilmoiteltaisiin, plussana tilauksessa kotimaisuus, katsotaan nyt kuinka käy…..

 22. Tomppa sanoo:

  Top3ssa – eikä ihme.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/naista-huonekalukaupoista-valitetaan-eniten-kuluttajaviranomaisille-ykkosena-topi-sukarin-masku/b41131bf-812a-4b89-97e4-c2f401f85912 /Talouselämä 30.8.2021

 23. Koivisto sanoo:

  Olen odottanut nyt sänkyä 5kk ja mitään yhteyttä ei ole otettu meihin. Jatkuvasti mainostetaan et 9kpl, 11kpl ja jn. edelleen. On liianpitkä aika odottaa.

 24. Anni Väisänen sanoo:

  Täysin oli uusi tuttavuus tämä uutukainen materiaali täysin luonnonmateriaalista valmistettu. Tykästyin siihen kovin, kun on niin hengittävä ja mieheni hikoilee kovin. Ja saimmekin sängyn kotiin tuotuna, asennuttuna ja vanhakin vietiin pois. Reilu kaksi kuukautta ja kolme viikkoa oli odotus ja se palkittiin. Uskoisin, että tämmöisen tilauksesta valmistettavan tuotteen kohdalle melko normaali. Eli en näkisi mitenkään ongelmana, kun kuitenkin vuosia kestävä tuote. Nyt ei enää mieheni hikoile. Ihana uusi sänky!

 25. Pettynyt sanoo:

  Neljä kuutautta odotennut nyt maksettua sänkyä 19/9, ei mitään ilmoituksia ole toimituksesta saanut. En voi suositella kellekään tätä peltoniemeä.

 26. Masa Ventelä sanoo:

  4kk odoteltu moottorisänkyä, eka luvattiin että kestää pari kk, sitten viivästy kk vielä.. ja tässä sitä odotellaa vielä.

 27. Iitu sanoo:

  Tilausta tehdessä kerrottiin, että valitettavasti toimitusaika on 2kk. Siihen sitouduimme ja olimme valmistuneet. No sehän ei edes riittänyt. Toimitusaika venyy. 2kk jälkeen sänky ei ole vielä edes valmistumassa ja uusi arvio on 1-2kk vielä eteenpäin.

 28. Todella pettynyt sanoo:

  En voi suositella kenellekään. Tilasin sängyn maaliskuussa ja se toimitettiin syyskuun alussa, vaikka toimitus oli sovittu viimeistään toukokuulle.
  sähköposteihin ei vastailtu ja puhelimeenkin vain harvoin. yleensä jos vastasivat niin sanottiin että soittaa takaisin heti kun kerkeää eikä sitten ikinä soittanut. Vaikka joskus saikin yhteyden niin mitää tietoa ei saanut, perinteinen ”joo pahoittelut viivästyksestä, ilmoitamme sitten kun tiedämme tarkemmin” yms.
  Myöhästymisestä sovittiin korvaukseksi tyynyt ja peitot.. niiden piti tulla samalla kuljetuksella sängyn kanssa. ei tullut. nyt 3vko myöhemmin tuli viesti että matkahuollosta on paketti noudettavissa.. huono puoli on se että korvaavat tuotteet ovat 3vko myöhässä ja ne ovat kauempana kotoa kuin itse peltoniemen myymälä. ei mitään järkeä.. sanoin jo puhelimessa että en mielellään lähtisi liikkeestä hakemaan kun liikun julkisilla ja sitten ratkaisu on postittaa ne vielä kauemmas.
  Ainiin ja sängyssä oli tahra sen saapuessa.. sitäkin luvattiin ruveta hoitamaan, kolme viikkoa sitten.
  Sänky itsessään on hyvä, mutta kaikki stressi ja pahamieli ei ole sen arvoista että uudelleen odottaisin ja taistelisin asiasta.
  Olisi pitänyt älytä heti alussa kun kaikilta sivuilta on poistettu kommentit käytöstä eikä etsimällä meinaa löytää asiakas kokemuksia.. jotain silloin on pielessä.

 29. Brida sanoo:

  Sängyn toimitus venyy kuukausilla sovitusta. Sänkyjen nimet ovat muuttuneet verkkokaupan sivuilla. Jostain syystä herättää kysymysmerkkejä. Odotellaan ja toivotaan että sänky on kaiken arvoinen.

 30. mikael sanoo:

  3 kk tuli odoteltua, lopulta ku pyys rahoja takasi ei näkynyt.

 31. Jupe sanoo:

  Sängyt tilattiin. Erittäin aktiivisia myyjiä. Sänkyjä vaan ei saatu koskaan eikä puheluihin ja maileihin vastattu koskaan😂Käsittämätön firma. Ei voi kuin suuresti ihmetellä että tällainen laitos on vielä pystyssä. En todellakaan suosittele jos ei halua odotella ja hätäillä. Alle arvostelu asteikon koko homma. Tulipahan tämäkin elämässä koettua

 32. Leena sanoo:

  Minulla myös huono kokemus sänky tilauksesta. Tilasin moottorivuoteet 18.3.2021 ja sänky luvattiin toimittaa 4-8 viikossa. Tilaus eli koko kauppahinta tuli maksettavaksi samana päivänä kuin tilauskin.
  Jouduin kyselemään sänkyjen perään lukemattomia kertoja, koska heiltä päin ei informoitu mitään, vaikka toimitus aina vain venyi ja venyi ja sain kuulla milloin mitäkin selityksiä mistä viivästys johtui. Milloin korona, milloin patjamateriaalin tai kankaan saatavuus ongelmat ym ym. Ehdotin jo välillä kaupan purkua, mutta minulle vakuutettiin, että kyllä sänky tulee, muttei koskaan osattu kertoa, että milloin ! Viimeisessä puhelussa vaadin jotakin hyvitystä, koska olin odottanut sänkyä 5 kk ja sellainen minulle luvattiin. Yli 5 kuukauden odottelun jälkeen kuljetusliike otti yhteyttä ja kysyi milloin voivat tuoda sängyn. Se tuotiin ja kasattiin niinkuin oli luvattu, mutta mitään hyvitystä en ole saanut eikä yhteydenottoihin sitä koskien ole vastattu.
  Kommentoin heidän Facebook-sivuilla olevaa mainosta ja kerroin pitkästä odotteluajasta ja siitä, ettei yhteydenottoihin vastata, niin hetken päästä kommentit poistettu ja nyt en pääse enää kommentoimaan mitään heidän sivuilleen…muutenkin niistä on aina poistettu kaikki vähänkään negatiivissävytteiset kommentit, johon normaalisti yritys vastaisi tai ottaisi yhteyttä asiakkaaseen, joka on tyytymätön, mutta tämän yrityksen kohdalla niin ei käy.
  Jäi sellainen maku, että kauppa oli kiire saada aikaiseksi ja tilaus maksetuksi heti ja sen jälkeen asiakas voitiinkin jo unohtaa. Nyt jos harkitsisin kauppaa heidän kanssaan ja minulla olisi tämä tietämys ja kokemus heidän toiminnastaan, niin kyllä jäisi kaupat tekemättä !

 33. Sanna Manninen sanoo:

  Sänkyä ei kuulu ei näy, sähköpostiin, viesteihin ja puheluihin ei vastata. Kaikki yhtydenottotavat on taltioitu.

 34. Rauno sanoo:

  Tilasin sängyn huhtikuussa 21, eikä ole vielä tullut lokakuussa 21. Olen useasti ottanut yhteyttä ja lisäaikaa on annettu toimittamiselle kuukausi kerrallaan pariinkin otteeseen, aina luvataan toimittaa, mutta sänkyä ei näy.

 35. Eki sanoo:

  Tein kaupat sängystä heinäkuussa -21. Toimitusajaksi myyjä arvioi syyskuun lopun tai lokakuun alkupuolen (2-3kk). Nyt lokakuun lopulla olen soittanut liikkeeseen jo kolmeen kertaan ja tiedustellut päivitystä toimitusaikaan. Lupaavat aina selvittää tuotannolta aikataulua, mutta eivät koskaan palaa asiaan. Selitykset viivästyksen syistä vaihtelevat kerrasta toiseen.

 36. Anonyymi sanoo:

  Erehdyin tilaamaan tuolta eikä tavaraa kuulu. Toimitusaika ylittynyt reilusti, toimituksesta ei mitään tietoa. Asiakaspalvelu hunajaisen ystävällistä kaupan tekoon asti, tämän jälkeen asiakaspalvelu luokatonta. Olen nyt turvautunut juristin apuun jotta saan purettua kaupan.

 37. Jaana L. sanoo:

  Onko joku oikeasti saanut täältä tilaamaansa sängyn? Poistavat facebook sivuiltaan kaikki negatiiviset kommentit. Mainostavat myös jatkuvasti sänkyjä suoraan varastolta toimitettavaksi??! Miten viranomaiset ei puutu tällaiseen toimintaan.

 38. Kaitsu sanoo:

  Tilasin vaimon kanssa sängyn toukokuun loppupuolella. Tiesimme jo tilatessa että toimitusaika käsityönä tehdylle sängylle tulee olemaan pitkä. Tosin en osannut aavistaa että se menee marraskuulle. No sitten itse sänkyyn pakko myöntää että ehkä paras sänky jossa olen ikinä nukkunut. Eli tuote itsessään on erittäin hyvä, mutta iso miinus todella pitkästä toimitusajasta. Vahva suositus itse sängylle ja jos olet hyvää valmis odottamaan niin kelpo ostos.

 39. Nimetön sanoo:

  Tilaamaamme ja maksamaamme tuotetta ei ole koskaan toimitettu, eikä kyselyihin vastata.

 40. Heinonen Marianne sanoo:

  Outoa kauppaa sisustus peltoniemeltä sänky ostettu 12.6.2021 piti maksaa tilatessa toimitus luvattiin 6vko ei otettu liikkeestä mitään yhteyttä itse piti kysellä kun tuli syysk -21 ei vieläkään mitään tapahtunut otin yhteyttä kuluttaja virastoon sieltä kerrottiin että on oikeus purkaa kauppa lokakuun lopulla menin ilmoittamaan kaupan purusta ilmoitti myyjä että marraskuussa tulee mutta en enää suostunut odottamaan halusin kaupan purkua myyjä pyysi tilinumeron jonka laitoin, raha 4000e piti palautua 8.11-12.11 viikolla ei ole näkynyt. Nyt aijon kysyä poliisin mielipidettä miten voi kukaan myyjä toimia näin.

 41. Juho sanoo:

  Tilattiin moottorisänky. Muuten kaikki meni hyvin, mutta toimitusaika oli puoli vuotta. Kysyttäessä meidät kuitenkin pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Loppujen lopuksi olen kuitenkin tyytyväinen, koska sänky on hyvä ja hinta oli edullinen. Kompensaationa luvatut petarin suojatkin tulivat postissa hieman sängyn jälkeen. 8 pistettä kymmenestä Peltoniemelle, eli aika hyvin. Ja kysyn heiltä varmasti myös jatkossa mikäli jotain tarvitsen ja otan mahdollisen pitkän toimitusajan vaan huomioon.

 42. M. P sanoo:

  Flamingon myymälässä myy luvaten kaikkea hyvää. Lopulta mikään ei pitänyt paikkaansa, ei toimitusaika eikä se että yhteydenoton jälkeen lupasi toimituksen seuraavalle viikolle. Kuulema meidän tilaus näkyi koneella ja oli valmistumassa. Tänään kun soitin, ystävällinen nainen katsoi tilaustamme ja sanoi että ei ole edes tuotantolinjalla!! Älkää ihmiset ostako tästä firmasta mitään!!

 43. Täysin pettynyt asiakas sanoo:

  Jouduin ostamaan muualta uuden sängyn alle vuosi siitä kun ostin sängyn Sisuste-Peltoniemeltä (Freya beds). Todella iso raha meni täysin hukkaan. Suosittelen ostamaan muualta, jossa sängyn voi palauttaa jos siihen ei ole tyytyväinen. Toimitusaika venyi sovitusta, sängyssä ei löytänyt hyvää asentoa, sänky ei joustanut eikä muotoutunut kropan mukaan, ergonomia huono aiheuttaen selkäkipuja, ei ollenkaan mitä luvattu. Yhteydenottoihin ei vastattu ja sovittuja asioita ei hoidettu, käsittämätöntä välinpitämättömyyttä asiakkaista ja asiakastyytyväisyydestä. Järkyttävää että Suomessa ei voi luottaa myyjän sanaan ja että asiat hoidetaan.

 44. Merja K. sanoo:

  Älkää ikinä tilaatko tältä yritykseltä yhtään mitään. Itse tilasin sängyn ja se oli virhe, sänkyä ei näkynyt ei kuulunut luvattuun aikaan. Peruin kaupan ja vasta, kun tein kirjallisen reklamaation missä vaadin rahat takaisin, ne tililleni maksettiin. En käsitä miten tämän liikkeen toimintaan ei puututa!!!

 45. Jarmo H sanoo:

  Tilattiin moottorisänky maaliskuussa, maksuun asti oli maailman parasta asiakaspalvelua, sitten ei mitään kontaktia, ei ilmoituksen ilmoitusta missä mennään, vaikka ensimmäinen toimituspäivä oli kesäkuun lopulla.. Sänkyä ei näy eikä kuulu, aina vaan selitetään milloin mitäkin jos nyt onnistut jonkun sieltä kiinni saamaan. En ole koskaan ajatellut että tällainen toiminta on mahdollista Suomessa.. Hiljaiseksi vetää.. No lakimieheen yhteyttä jne..

 46. PeteO sanoo:

  Olisinpa lukenu näitä kokemuksia ennenkuin täältä aloin sänkyä ostaa. On nimittäin juuri samanlaisia negatiivisia kokemuksia. Ensin asiakaspalvelu todella asiallista, sain kuvia ja tietoja materiaaleista ja päädyin ostaa lähes 3000€ sängyn ja tarvikkeet. Toimitusajankohdaksi luvattiin 3kuukautta. Aika kului ja meni kuukaudella yli eikä mitään kuulunut joten päätin alkaa ottaa yhteyttä liikkeeseen. Noh siihenpä se sitten jäi. ketään ei saa kiinni, kukaan ei vastaa puheluihin ja monta sähköpostia kaupan tehneelle myyjälle ja suoraan asiakaspalveluun, soittoja maileja ja ei kukaan vastaa! Vihdoin usean päivän soittelujen jälkeen sain jonku kiinni ja hänellä ei ollut edes tiedossa toimitusaikaa! Sanoin että odotan viikon että saan uuden ajankohdan ja sanoin että alan ajaa kaupan purkua jos ei mitään kuulu. Arvaatte varmasti kuuluiko mitään? ei. Kolmen viikon päästä tuli soitto että olin jättäny soittopyynnön 😀 Tässä välissä olin jo ottanu yhteyttä kuluttajaneuvontaan joka käski tehdä reklamaation ja kaupanpurkuvatimuksen.. Näin tein. ONNEKSI MAKSOIN VISALLA! Koska sieltä tuli rahat takaisin. Kohta kuukausi eikä kukaan ole vaivautunu vastaamaan edes reklamaatioon eikä kaupan purkulomakkeeseen. Että semmonen.

 47. Anonyymi sanoo:

  Älkää ihmeessä ostako!! Rahat kun saavat, palvelu loppuu täysin! Lupaa kaikkea, mutta… Tämä kokemus 12/2021

 48. Anonyymi sanoo:

  Täältä ei saa ostettua tuoteta. Välttäkää tätä firmaa, niin säästytte monelta harmilta. Sängyn tilauksesta kulunut 6kk ja ei tietoa milloin menee edes valmistukseen.

 49. Kirsi & Timo.S sanoo:

  Me miehen kanssa tilasimme verkkokaupasta sängyn. Toimitusaika hieman yllättävä 2.5kk mutta muuten omalta kohdaltamme täytyy sanoa, että asiakaspalveluun olemme tyytyväisiä sekä sänkyyn, joka vihdoin saapui ennen joulua. Sänkynä paras mitä meillä on koskaan ollut, eikä sitä mistään olisi näin edullisesti saanut. Suositus meiltä. Kirsi & Timo

 50. Tomi Puumalainen sanoo:

  7/21 tilasin sängyn ja tyhmänä maksoin ennakkoon.Toimitusajaksi 2vkoa. En saanut sänkyä. 3kk päästä pyysin kaupan purkua ja rahan palauttamista @ 2kertaa,ei vastausta. Kuluttaja-asiamies pyysi myös maksun palauttamista 11/21 ei ole palautunut. Huomenna taas kuluttaja-asiamies ottaa yhteyttä asian tiimoilta.
  Soittoihin tai sähköposteihin ei vastata. Mikäli ei asia huomenna selviä niin aion ottaa selvää Kauppakamarin lakimiehiltä, että voiko yksityishenkilö tehdä konkurssihakemuksen saatavistaan. Kirjoituspäivä 04.01.2022

 51. Arto sanoo:

  Laatua kannattaa odottaa
  Nyt pandemian aikana tavaroiden toimitukset ovat kaikkialla pahoin myöhässä jopa toimitus ajat puoli
  vuotta komponetti pula maailman laajuinen. Olen pienestä toimitus viiveestä huolimatta tyytyväinen tuotteeseen, laatuun, hintaan. ja tietysti rauhalliset unet

 52. anna sanoo:

  Voi varautua toimitusaikaan, kun käsin tehdään. Mutta hintalaatusuhteeltansa markkinoiden paras. Vertailtiin monia liikkeita ja päädyttiin Freya Bedsin sänkyyn. Kolmen kuukauden odottelun jälkeen saatiin viime syksynä 2021 ja nyt on nukuttanut erinomaisesti. Huippumateriaalit heillä valittu vuosien kokomusten jälkeen. Samaan aikaan sekä tukeva, että antaa tilaa olkapäälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.