Tarjoukset.fi kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 59 Keskiarvo: 1.6

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Tarjoukset.fi kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Tarjoukset.fi kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Tarjoukset.fi. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Tarjoukset.fi asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Tarjoukset.fi kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Tarjoukset.fi kokemuksesi

Tarjoukset.fi herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Tarjoukset.fi asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Tarjoukset.fi sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Tarjoukset.fi aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

34 vastausta artikkeliin “Tarjoukset.fi kokemuksia”

 1. Urakoitsija sanoo:

  Mitään tarjouksia ei tule, mutta joudut maksamaan laskun.

 2. Ht sanoo:

  Samaa mieltä kuin edellinen.

 3. Jape sanoo:

  Tosi hyvä palvelu. Meillä raksafirma, ja tarjouspyyntöjä tipahtelee tämän palvelun kautta. Ollaan tykätty ja ollan jatkossakin mukana.

 4. kaivuriukko sanoo:

  Ison taloyhtiön salaojaurakka tuli heti tätä kautta. Maksopa hintasa moninkertaisena pois kerta laakista.

 5. Anneli sanoo:

  Kiva palvelu. Kätevää. Sain laitettua sivulta kerralla monella firmalle kyssäriä, kun etsin mökille rempan tekijää. Eipä tarvinnu soitella kaikille. Löytykin asiallinen kaveri hommiin.

 6. Tyytyväinen asiakas sanoo:

  Näin mainoksen telkkarissa, ja menin nettisivuille. Pistin viestiä ja myyjä soitti kohta. Pistettiin meidän raksafirman tiedot sinne. Hyvin on toiminu palvelu. Tarjouksia on tullu, kaikkiin ei olla kerettykään lähtee mukaan.

 7. Jari sanoo:

  Mahti palvelu. Löytyy tekijät joka hommaan.

 8. Rakentaja Rane sanoo:

  Edullinen palvelu, joka toimii. Tarjouksia tulee. Pysytään mukana.

 9. Markku P. sanoo:

  Onpa hyvä kilpailutukseen. Ei tarvitse soitella ja kysellä monelta eri tekijältä. Tämän palvelun kautta kysyin kahdeksalta sähköfirmalta samalla kertaa tarjoukset. Nips naps vaan. Sitten odottelin vastaukset ja valitsin työhön tekijän. Mikään ei oo rasittavampaa ku metsästellä kaupungin ammattiukkoja puhelimella ja sähköpostilla..mistä nyt yhteystiedot löytääkään. Tämä antoi helpotusta tuohon tuskaan.

 10. Isännöitsijä sanoo:

  Miksi tätä ei ole keksitty aikaisemmin. Isännöitsijän apuväline. Loppui se iän ikuinen soittelu ja sähköpostirumba. Muuta en enää käytäkään.

 11. Tomppa ja kaivuri sanoo:

  Kesäksi varmistui useampi työkeikka tätä kautta. Hyvä ettei kiire tule.

 12. Kim sanoo:

  Yrittäjälle hyvä areena saada asiakkaita, kunhan vastaa nopeasti asiakkaiden laittamiin tarjouspyyntöihin.

 13. Taru sanoo:

  Oon tykännyt tämän Tarjoukset.fi -palvelun kautta kysyä vapaita aikoja ja myös niitä tarjouspyyntöjä laittaa yrityksille. Inhoon soittelemista. Tässä palvelussa on hyvä kun pystyy kysymään monelta samalla kertaa.

 14. Heikki sanoo:

  Hyvin toimiva palvelu. Käytän monenlaisiin yhteydenottoihin. Plussat vielä maksuttomuudesta. Ja siitä että kerrankin on palvelu johon ei tarvitse rekisteröityä.
  Kivasti näkyy olevan ainakin meidän alueella Varsinais-Suomesta yrittäjiä jo mukana tässä palvelussa. Hyvin on löytänyt ammattilaisen jokaiseen hommaan.

 15. B7 sanoo:

  Taloyhtiömme sai tarpeekseen asioita hoitamattomaan isännöitsijään. Puheenjohtaja kilpailutti Tarjouksien kautta. Nyt on hyvä.

 16. Raija sanoo:

  Ilmainen ja helppo käyttöinen. Monet tarjouspyynnöt olen kysynyt.

 17. Matti sanoo:

  Kova olen palvelua käyttämään. Kilpailutan nykyään kaikki remppahommani tämän Tarjoukset.fi palvelun kautta.

 18. Jari Uusimaa sanoo:

  Meidän firma on hyvin saanut leadejä Tarjoukset-palvelun kautta. Aluksi oltiin epäileväisiä, kun netissä kaikkea sai lukea. Kokeilu kannatti.

 19. Enska sanoo:

  Kilpailutin ensi talveksi lumityön tekijät. Sain hyvin vastauksia, kun nopea olin. Löytyi edullinen firma. Katsotaan talven jälkeen miten toimi. Toivotaan lunta, ettei tullut turha homma.

 20. Antero K. sanoo:

  Ei taida vielä kovin monta vuotta vanha palvelu olla kyseessä. Kehitystä tapahtunut alkuajoista. Oltiin mukana joskus muutama vuosi sitten. Yksi yhteydenotto puolenvuoden ajalta. Laitoin katkolle palvelun. Nyt soittivat ja kysyivät mukaan uudestaan. Kokeiltiin uudestaan. Nyt on muutamassa kuukaudessa tullut useampia tarjouspyyntöjä, joihin ollaan voitu tarttua. Ottaahan se aina aikansa ennen kun lähtee käyntiin uudet jutut. Meidän bisneksille ainakin tämä Tarjoukset.fi on hyödyllinen palvelu olla mukana.

 21. qwerty sanoo:

  Tarjoukset.fi palvelu oli itselle vielä joku aika sitten uusi tuttavuus. Nyt kuitenkin käytössä aina kun tarvitsee jotain ammattilaista hommiin.

 22. Pasi sanoo:

  Tarjoukset.fi on hyvä työpaikkakin. Puhelinmyyntityöhän on yleensä ihan syvältä, mutta yrityksille on kyllä hyvä myydä tällaistä toimivaa palvelua. Kiitos vaan kaikille asiakkailleni. Pidetään yhdessä palvelu loistavana.

 23. Uusavuton sanoo:

  Moneen ongelmaan löytynyt apua tämän Tarjoukset.fi:n kautta. Saa nopeasti yhteyttä useaan tekijään kerralla, niin ei mene aikaa yhteyden ottamiseen jokaiseen erikseen. Ihme että palvelu on lisäksi vielä ilmainen käyttää.

 24. Koskinen vaan sanoo:

  Firman työkeikat lisääntyneet kivasti sen jälkeen kun otettiin palvelu käyttöön. Helppo seurata toimivuutta, kun yhteydenotot asiakkailta tulevat tarjouslomakkeen kautta. Suosittelen muillekin yrittäjille, jotka kokevat myynnin hiljentyneen.

 25. Jyrki sanoo:

  Onpa tehty kilpailuttaminen helpoksi. Ihan harmittaa kun en aiemmin ollut tähän palveluun tutustunut. Säästyy aikaa soittelulta. Aion käyttää jatkossakin. Ja suositella muillekin. Parasta tosiaan ettei maksa mitään.

 26. Jouni H. sanoo:

  Helppo käyttää ja ilmainen. Silloin kun pitää kilpailuttaa mitä vaan remonttia tai muuta urakkaa, käytän Tarjoukset.fi palvelua.

 27. Pettynyt sanoo:

  Pakko olla pettynyt palveluun. Yhtään tarjouspyyntöä ei ole tullut tämän kautta, vaikka puhelimessa mainostivat, että kysyntää löytyy varmasti paljon tarjoamallamme alalla.

  Työn tilaajalle varmasti hyvä palvelu.

 28. vk sanoo:

  Ei yhtään tarjous pyyntöä ole tullut ja irtisanominen kestää vuoden!
  Myyjä lupasi olla yhteydessä ennen uutta jaksoa mutta näin ei tapahtunut!

 29. Yrittäjä sanoo:

  Yrittävät jatkaa sopimusta, vaikka lupasivat määräaikaisen kokeilujakson! Hävyttömiä!

 30. Yrittäjä Turusta sanoo:

  Jos lähdet mukaan niin parista firmasta soittelevat, että hei me soiteltiin tossa syssymmällä. Eivät ikinä soittaneet. 😀
  kaupan peruminen mahdotonta jne.

 31. Pettynyt sanoo:

  Eipä ole tullut yhtään tarjouspyyntöä.

 32. Nimetön sanoo:

  Täysin turha palvelu ja yrittävät jatkaa sopimusta vaikka oli vain kokeilujaksosta puhetta. Lasku seuraavasta jaksosta tulee ja jos et maksa niin perinnällä uhataan. Kannattaa kiertää kaukaa tämä

 33. Kerranerehtynyt sanoo:

  Pysykää kaukana tästä ja kaikista muista ”tarkistetaan teidän yritystiedot ajan tasalle” puheluista.

 34. Petteri sanoo:

  Suurin osa näistä kommenteista on kyseisen firman edustajan nikkaroimia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Matti artikkeliin Maalämpöpumppu kokemuksia: “Maalämpö hyvä ,mutta ei ole asiantuntijaa kun tulee häiriö Kyllä niitä myydään mutt ei ole häiriökorjaajaa joka olisi perillä koneesta…tammi 2, 14:49
 • väinö artikkeliin Kaisanet kokemuksia: “Täysin mielivaltaista ja erittäin ylimielistä toimintaa!! Kysyin s-postilla asiakaspalvelusta sopimuksen jatkokautta, ei mitään vastausta! Irtisanoin liittymän. Kuukautta myöhemmin tein uuden…joulu 27, 08:04
 • Nimetön artikkeliin Oulunkylän kuntoutussairaala kokemuksia: “Ei koskaan enää tähän ”kuntoutus” laitokseen.joulu 25, 09:55
 • Marianne artikkeliin Vapaakauppa.net kokemuksia: “No hups onneksi en tilannut kallista vajaa 20 mutta tavalliselle raha sekinjoulu 12, 20:40
 • Timppa artikkeliin Lämpöykkönen kokemuksia: “Vältä Lämpöykkösiä. Kauko-ohjain vilpiin saatiin puolentoista vuoden kuluttua. Kertoo kaiken firmasta.joulu 6, 16:56

Jaa Tarjoukset.fi kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Tarjoukset.fi kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Tarjoukset.fi kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Tarjoukset.fi kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Tarjoukset.fi kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Tarjoukset.fi aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Tarjoukset.fi kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Tarjoukset.fi kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Tarjoukset.fi kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Tarjoukset.fi kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Tarjoukset.fi aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

34 vastausta artikkeliin “Tarjoukset.fi kokemuksia”

 1. Urakoitsija sanoo:

  Mitään tarjouksia ei tule, mutta joudut maksamaan laskun.

 2. Ht sanoo:

  Samaa mieltä kuin edellinen.

 3. Jape sanoo:

  Tosi hyvä palvelu. Meillä raksafirma, ja tarjouspyyntöjä tipahtelee tämän palvelun kautta. Ollaan tykätty ja ollan jatkossakin mukana.

 4. kaivuriukko sanoo:

  Ison taloyhtiön salaojaurakka tuli heti tätä kautta. Maksopa hintasa moninkertaisena pois kerta laakista.

 5. Anneli sanoo:

  Kiva palvelu. Kätevää. Sain laitettua sivulta kerralla monella firmalle kyssäriä, kun etsin mökille rempan tekijää. Eipä tarvinnu soitella kaikille. Löytykin asiallinen kaveri hommiin.

 6. Tyytyväinen asiakas sanoo:

  Näin mainoksen telkkarissa, ja menin nettisivuille. Pistin viestiä ja myyjä soitti kohta. Pistettiin meidän raksafirman tiedot sinne. Hyvin on toiminu palvelu. Tarjouksia on tullu, kaikkiin ei olla kerettykään lähtee mukaan.

 7. Jari sanoo:

  Mahti palvelu. Löytyy tekijät joka hommaan.

 8. Rakentaja Rane sanoo:

  Edullinen palvelu, joka toimii. Tarjouksia tulee. Pysytään mukana.

 9. Markku P. sanoo:

  Onpa hyvä kilpailutukseen. Ei tarvitse soitella ja kysellä monelta eri tekijältä. Tämän palvelun kautta kysyin kahdeksalta sähköfirmalta samalla kertaa tarjoukset. Nips naps vaan. Sitten odottelin vastaukset ja valitsin työhön tekijän. Mikään ei oo rasittavampaa ku metsästellä kaupungin ammattiukkoja puhelimella ja sähköpostilla..mistä nyt yhteystiedot löytääkään. Tämä antoi helpotusta tuohon tuskaan.

 10. Isännöitsijä sanoo:

  Miksi tätä ei ole keksitty aikaisemmin. Isännöitsijän apuväline. Loppui se iän ikuinen soittelu ja sähköpostirumba. Muuta en enää käytäkään.

 11. Tomppa ja kaivuri sanoo:

  Kesäksi varmistui useampi työkeikka tätä kautta. Hyvä ettei kiire tule.

 12. Kim sanoo:

  Yrittäjälle hyvä areena saada asiakkaita, kunhan vastaa nopeasti asiakkaiden laittamiin tarjouspyyntöihin.

 13. Taru sanoo:

  Oon tykännyt tämän Tarjoukset.fi -palvelun kautta kysyä vapaita aikoja ja myös niitä tarjouspyyntöjä laittaa yrityksille. Inhoon soittelemista. Tässä palvelussa on hyvä kun pystyy kysymään monelta samalla kertaa.

 14. Heikki sanoo:

  Hyvin toimiva palvelu. Käytän monenlaisiin yhteydenottoihin. Plussat vielä maksuttomuudesta. Ja siitä että kerrankin on palvelu johon ei tarvitse rekisteröityä.
  Kivasti näkyy olevan ainakin meidän alueella Varsinais-Suomesta yrittäjiä jo mukana tässä palvelussa. Hyvin on löytänyt ammattilaisen jokaiseen hommaan.

 15. B7 sanoo:

  Taloyhtiömme sai tarpeekseen asioita hoitamattomaan isännöitsijään. Puheenjohtaja kilpailutti Tarjouksien kautta. Nyt on hyvä.

 16. Raija sanoo:

  Ilmainen ja helppo käyttöinen. Monet tarjouspyynnöt olen kysynyt.

 17. Matti sanoo:

  Kova olen palvelua käyttämään. Kilpailutan nykyään kaikki remppahommani tämän Tarjoukset.fi palvelun kautta.

 18. Jari Uusimaa sanoo:

  Meidän firma on hyvin saanut leadejä Tarjoukset-palvelun kautta. Aluksi oltiin epäileväisiä, kun netissä kaikkea sai lukea. Kokeilu kannatti.

 19. Enska sanoo:

  Kilpailutin ensi talveksi lumityön tekijät. Sain hyvin vastauksia, kun nopea olin. Löytyi edullinen firma. Katsotaan talven jälkeen miten toimi. Toivotaan lunta, ettei tullut turha homma.

 20. Antero K. sanoo:

  Ei taida vielä kovin monta vuotta vanha palvelu olla kyseessä. Kehitystä tapahtunut alkuajoista. Oltiin mukana joskus muutama vuosi sitten. Yksi yhteydenotto puolenvuoden ajalta. Laitoin katkolle palvelun. Nyt soittivat ja kysyivät mukaan uudestaan. Kokeiltiin uudestaan. Nyt on muutamassa kuukaudessa tullut useampia tarjouspyyntöjä, joihin ollaan voitu tarttua. Ottaahan se aina aikansa ennen kun lähtee käyntiin uudet jutut. Meidän bisneksille ainakin tämä Tarjoukset.fi on hyödyllinen palvelu olla mukana.

 21. qwerty sanoo:

  Tarjoukset.fi palvelu oli itselle vielä joku aika sitten uusi tuttavuus. Nyt kuitenkin käytössä aina kun tarvitsee jotain ammattilaista hommiin.

 22. Pasi sanoo:

  Tarjoukset.fi on hyvä työpaikkakin. Puhelinmyyntityöhän on yleensä ihan syvältä, mutta yrityksille on kyllä hyvä myydä tällaistä toimivaa palvelua. Kiitos vaan kaikille asiakkailleni. Pidetään yhdessä palvelu loistavana.

 23. Uusavuton sanoo:

  Moneen ongelmaan löytynyt apua tämän Tarjoukset.fi:n kautta. Saa nopeasti yhteyttä useaan tekijään kerralla, niin ei mene aikaa yhteyden ottamiseen jokaiseen erikseen. Ihme että palvelu on lisäksi vielä ilmainen käyttää.

 24. Koskinen vaan sanoo:

  Firman työkeikat lisääntyneet kivasti sen jälkeen kun otettiin palvelu käyttöön. Helppo seurata toimivuutta, kun yhteydenotot asiakkailta tulevat tarjouslomakkeen kautta. Suosittelen muillekin yrittäjille, jotka kokevat myynnin hiljentyneen.

 25. Jyrki sanoo:

  Onpa tehty kilpailuttaminen helpoksi. Ihan harmittaa kun en aiemmin ollut tähän palveluun tutustunut. Säästyy aikaa soittelulta. Aion käyttää jatkossakin. Ja suositella muillekin. Parasta tosiaan ettei maksa mitään.

 26. Jouni H. sanoo:

  Helppo käyttää ja ilmainen. Silloin kun pitää kilpailuttaa mitä vaan remonttia tai muuta urakkaa, käytän Tarjoukset.fi palvelua.

 27. Pettynyt sanoo:

  Pakko olla pettynyt palveluun. Yhtään tarjouspyyntöä ei ole tullut tämän kautta, vaikka puhelimessa mainostivat, että kysyntää löytyy varmasti paljon tarjoamallamme alalla.

  Työn tilaajalle varmasti hyvä palvelu.

 28. vk sanoo:

  Ei yhtään tarjous pyyntöä ole tullut ja irtisanominen kestää vuoden!
  Myyjä lupasi olla yhteydessä ennen uutta jaksoa mutta näin ei tapahtunut!

 29. Yrittäjä sanoo:

  Yrittävät jatkaa sopimusta, vaikka lupasivat määräaikaisen kokeilujakson! Hävyttömiä!

 30. Yrittäjä Turusta sanoo:

  Jos lähdet mukaan niin parista firmasta soittelevat, että hei me soiteltiin tossa syssymmällä. Eivät ikinä soittaneet. 😀
  kaupan peruminen mahdotonta jne.

 31. Pettynyt sanoo:

  Eipä ole tullut yhtään tarjouspyyntöä.

 32. Nimetön sanoo:

  Täysin turha palvelu ja yrittävät jatkaa sopimusta vaikka oli vain kokeilujaksosta puhetta. Lasku seuraavasta jaksosta tulee ja jos et maksa niin perinnällä uhataan. Kannattaa kiertää kaukaa tämä

 33. Kerranerehtynyt sanoo:

  Pysykää kaukana tästä ja kaikista muista ”tarkistetaan teidän yritystiedot ajan tasalle” puheluista.

 34. Petteri sanoo:

  Suurin osa näistä kommenteista on kyseisen firman edustajan nikkaroimia..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *