Ultimatemarket kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 69 Keskiarvo: 2.9

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Ultimatemarket kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Ultimatemarket kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Ultimatemarket. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Ultimatemarket asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Ultimatemarket kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Ultimatemarket kokemuksesi

Ultimatemarket herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Ultimatemarket asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Ultimatemarket sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Ultimatemarket aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

23 vastausta artikkeliin “Ultimatemarket kokemuksia”

 1. Arto J sanoo:

  Täysin samaa mieltä. Itse myös ostin tuon grillikota saunan ja voin todeta paljon murheita kokoamisessa. Mikään palikka ei oikeastaan sovi sellaisenaan paikoilleen! Paljon työtä teettää puhumattakaan puuttuvista osista! Esim: saunanlattia puuttuu kokonaan! Ja itse kodan lattia todella omituinen palapeli josta ei selkoa miten se tehdään? Ohjeet todella leväperäiset ei mitään järkeä! Onneksi vesikatossa nyt ja voi jatkaa pähkäilyä taas ensi keväänä! En suosittele henkilöille joilla ei ole aijempaa kokemusta rakentamisesta.

 2. Jamppa sanoo:

  Itselläni ei ole pahaa sanottavaa.Riippuu varmaan tuotteesta mitä ostaa.Ilmalämpöpumppu toimitettiin nopeasti ja kaikki toimi muutenkin asiallisesti.Negatiivista palautetta on aina ihmisten helpompi antaa kuin tällaista positiivista.Vanha lämpöpumppukin oli heiltä ja toimi hyvin n.15 vuotta.

 3. Hyväuskoinen sanoo:

  Ostin 2020 grillikodan, piti tulla 40 mm vahvuisena (kampanja tarjous) mutta olikin vain 28mm grilli oli epämääräinen pelti hässäkkä, sekä myös huuva ja piippu. No paketti saatiin sitten pystytettyä surkeiden mukanatulleiden ohjeitten mukaan. Nyt saavuttuani eilen kesäpaikalle kodan katto sortunut ja rakennus pilalla. Luulisi että noin pienen jyrkkäkattoisen pitäisi kestää lunta. Kiitos Ultimatemarket!!

 4. Jammu sanoo:

  tilasin 3×3 rakoliiterin mut sain samaan rahaan 4×4

 5. Sirkka Kärkkäinen Kiuruvesi sanoo:

  Maksoin tynnyrisaunan etukäteen kesäk.2015. Tilaus ei tullut sovittuun aikaan en jäännyt odottelemaan. Meneeköhän firmalla nyt paremmin? Otan kyllä suorituksen vastaan mielelläni.

 6. Markku kinnunen sanoo:

  Naapuri 85 v pariskunta tilasi Ultimarketista grillikodan keväällä ja maksoivat varausmaksun 199 € kotaa ei ole tullut 17.7 mennessä éivätkä vastaa puheluun mutta sähköpostilla sain vastauksen että pitää maksaa etukäteen ,ehdotin että maksetaan samalla kun kota on pihassa tai käydään noutamassa ja maksetaan, mutta ei minkäänlaista vastausta sitten muutaman päivän päästä tuli tilaajan puhelimeen viesti yksityis henkilön nimellä että kota ollut valmiina kauan mutta maksettava etukäteen niin kysymys kuuluu uskaltaako maksaa kun tilaajat luottaa vielä tähän suomalaisten rehellisyyteen ja olisivat halunneet vielä tälle kesälle kun perustuksetkin on valmiina. Onko yritys minkälaisessa hapessa tällä hetkellä?

 7. Miia sanoo:

  Tilasimme grillikodan. Ja voi hyvää päivää mitkä ohjeet. Tai siis ei oikein ohjeita olleskaan. Palikoita piti sahailla ja kattovanereita kaventaa. Ikean mööpelitkin on helppo kasata, ku niillä on sentään kunnon ohjeet! En todellakaan suosittele kenellekään kyseistä tuotetta! Saas nähdä miten kestää talven kasassa…

 8. Mikael sanoo:

  Aikoinaan tilasin mökki paketin em. firmalta, toimitus reilusti myöhässä, lopulta sain lähes kaikki osat tontille…noin 1000e edestä jäi tavaraa puuttumaan. Reklamoinnista ei sanottavaa hyötyä ja noin kk tavaroiden saapumisesta firma haettiin konkurssiin… pesän selvitys lienee edelleenkin käynnissä ja saatavat sisässä sen myötä… Ennakkoon olisi pitänyt maksaa, älkää maksako… Sinänsä mökin laatu ok… Asiakaspalvelu ja muu toiminta ala-arvoista… Samalla toiminimellä jatkui toiminta konkurssin jälkeenkin… Aikamoinen… Mikä lienee sitten sen aikaisen konkurssipesän tila tällä hetkellä… Jokunen vuosi sitten kyselin pesää hoitavalta asianajotoimistolta tilannetta niin kesken oli vieläkin.. Miten mahdollista että tuollaisen hoitamiseen voi mennä yli viisi vuotta, eikä vieläkään valmista ole tullut…

 9. Kalle Aaltonen sanoo:

  Ilmalämpöpumpun hankinta Ultimatemarketista kaatui liian moneen kysymykseen? Tiedustelin puuttuvia hintoja pumpun asennuksesta ja siihen liittyvien tarvikkeiden hinnoittelusta. Asennettuna hinnaksi ilmoitettiin summa, asentaja kertoi ettei Ultimaten hinta sido häntä? Pyydettäessä täsmennystä vastaus oli ” Unohdetaan tämä homma, meidän hinnoilla ei spekuloida eikä tehdä arviokäyntejä. Asentajat tulevat paikalle 2-3 vk. kuluessa siitä kun laitteet on toimitettu. Kehotan sinua kääntymään jonkin palvelevan asennusliikkeen puoleen.” Kysymyksistä oleellisin oli toimitus/asennusajankohta, laitteita oli varastossa. Asennus ilmoitettiin olevan mahdollista 6/2022, tilaus olisi tehty 11/2021. Vastausta tarvikehintoihin ei kerrottu. Ymmärrän heidän viittauksensa kääntyä palvelevan asennusliikkeen puoleen.

 10. Kallis kasa polttopuuta sanoo:

  Ostimme kotasaunan ja en suosittele kyseistä yritystä kenellekään! Toivottavasti tämä tavoittaa edes muutaman jotka tätä kotaa harkitsevat ostaa. Puutavara osin käyttökelvotonta, halennutta ja kieroa. Tähän yrityksen vastaus kuvista välittämättä ”parasta ykköslaatua” ohjeet ala arvoiset ja puutteelliset johon vastaus ”käyttäkää maalaisjärkeä” kattopalaa yhteensopimattomia ja koko saunan ja kodan välinen katto puuttui, johon vastaus ”olemme toimittaneet satoja ja kukaan ei ole valittanut, käyttäkää edelleenkin sitä maalaisjärkeä” no käytimme ja teimme itse vanerista puuttuvan osan. Yhtään ruostumatonta ruuvia ei paketissa. Koko saunan lattia puuttui sekä kodasta 36m lautaa lattiaa. Tähän ei enään vastausta. Kaikki kodan ulkopuolelle tulevat nurkkalaudat puuttuivat. Saunan katto VALUU pihkaa. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kota nyt kasassa, mutta esim sauna niin matala ettei siellä mahdu aikuinen seisomaan. Taitaa olla 4000€:lla polttopuuta pihassa.

 11. Nimetön sanoo:

  Ostimme tavaraa, mitä emme koskaan saaneet. Firma meni konkurssiin, ja uusi nousi samalla nimellä, ja tarjosi alennusta seuraavista ostoista hyvitykseksi. En tietenkään enää langennut uuteen ansaan, kun menetettyjä rahoja ei kuitenkaan suostuttu korvaamaan. Ylipäätään lähetteli todella epämääräisiä viestejä tiedusteluihin. Välttäkää ja varoittakaa.

 12. Ritva K sanoo:

  Tämä porukka pitäisi laittaa pikkuhiljaa kuriin. Netistä löytyy pelkkä postilokeron osoite.

 13. Juha sanoo:

  Reklamaatiot ei toimi. Ilmalämpöpumput on viallisia. Reklamaatio/viallisen pumpun vaihto takuuaikana käräjäoikeuden kautta. Toinenkin pumppu oli viallinen. Kaupan purku piti hoitaa käräjäoikeuden kautta vaikka he ottivat sen itse puheeksi.

 14. PENA sanoo:

  No minä kans tilasin 70mm hirsimökin, sellaisen jossa yläkertakin. Mökki ihan ok ja tavaraa riittävästi! 2k ikkunat meni vaihtoon järjestään, vieläkin pari harmaata pitäis operoida. Pari takkaakin olen heiltä ostanut ja muuraukseni onnistui hyvin! Yleensä kun ostin jotain vaadin pankkitakauksen. Sain jopa rosvopaistiuunin korvauksena myöhästyneelle toimitukselle.

 15. Antti sanoo:

  Moro, ostimme tuollaisen kota/sauna hässäkän ohjeet aivan… onneksi on jonkinlainen timpurin vikaa.. että saa ton himmelin pystyy.. kun kysyin tarkempaa ohjetta niin ei yhtään parempia tullut.. tulen mainitsemaan tästä ..

 16. Piia sanoo:

  En suosittele, ostimme kyseisestä firmasta grillikodan syksyllä 2020 ,laudat kieroja ja todella huonot kasaus ohjeet, lisäksi piipun yläosaan jäi raot , joista sadevesi valui sisälle kotaan! Lattian pohjarunko ei kuulunut toimitukseen.

 17. Nimetön sanoo:

  Ei kannata ottaa riskiä että antaisi näille rahoja.

 18. Nimetön sanoo:

  Menetimme v.-13 n.1500,-, kahdesta toimittamattomasta ilmalämpöpumpusta.

 19. Ensimmäinen ja viimeinen kerta sanoo:

  Tilattiin kotamökki, jonka toimitus sovittu toukokuun alkuun. Monien soittojen ja viestien jälkeen tuli juhannuksen jälkeen. Vaadimme jo rahojen palautusta ellei mökki tule juhannukseen mennessä. Etumaksu 20 % ja loppu kun tavara tullut. Sittenpä tulikin karhukirje maksamattomasta laskusta. Lähetetty 23.5 ja eräpäivä 1.6. Sovittu oli että maksu sitten kun tavara tullut. Kun asiasta kyseltiin, niin sanoivat vaan että toisen huomautuksen jälkeen menee perintään. Ei kyllä toimi kuin sovittu. En suosittele tilaamaan mitään ja etumaksua ei ollenkaan. Hyvin epävarmaa kaupan tekoa.

 20. P. Kallio 2023 sanoo:

  Järkyttävää toimintaa. Tilasin sauna elementtipaketin, mutta siitä ei voinut tehdä kuvan mukaista saunaa. Lisäksi lupakuvia ei tullut vaikka luvattiin. Kuluttajaasiamiehelle hyvin tuttu firma, suomi kävi ilmeisesti liian kuumaksi niin omistaja muutti viroon. Puhelimet ja muut suomalaisia mutta toiminta virossa, joten helpompaa toimittaa täyttä roskaa.
  En osta ikinä enää mitään sieltä, menetin tuhansia euroja.

 21. KimmoR sanoo:

  Tavara on todella huonolaatuista. Puutavara huonolaatuista. Kaikki mitat pielessä. Elementtejä pinosta purkaessa 3 kpl hajosi suoraan sanottuna käsiin. Aika paljon pitää vahvistaa ja tuunata että varasto talven jälkeen vielä seisoo paikoillaan. Osa tavaroista jäi tulematta sekä kaikki piirrustukset puuttuvat. Halvalla sain ”hyvän”.

 22. Tero sanoo:

  Ostimme Ultimatemarketin grillikodan toukokuussa 2023, toimitus myöhästyi ja saapui heinäkuun puolivälissä. Kommentteja kodasta: Ohjeet surkeat ja epäselvät kuvat, ikkunat ja taivasikkuna akryylia (piti olla lasia), piti olla kaksikerroslasit, eivät ole, ovi vaneria, kuvassa panelia, grilli ja huuva kasa peltiä huonoilla ohjeilla. En olisi ostanut jos olisin tiennyt mitä saa, en voi suositella.

 23. KimmoR sanoo:

  Yksi lavallinen myös puutavaraa jäi tulematta. Kattotuolit piti olla tehdastekoiset 48*98. Olikin kasa palikoita 45*70 tikkuja. Edes kattotuolien mitta ei ollut oikea. Itse joutui nekin tekemään että saisi kestävämmät. Pitkästä tavarasta koko höskän olisi tehnyt jo moneen kertaan ja halvemmalla paremman. Kaikki piirrustukset puuttuvat. Laittoivat sitten asennusohjeen emailiin. Sekin oli tosin eri varastosta. Kallis kasa huonolaatuista lautaa/puuta. Elementit aivan kuraa. Kiertäkää kaukaa ko. firma. Ei vastaa toimituksen jälkeen enää mihinkään yhteydenottoihin. Siihen bisnes taitaa Virossa perustuakin. Mutta meitä hölmöjä riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Matti artikkeliin Maalämpöpumppu kokemuksia: “Maalämpö hyvä ,mutta ei ole asiantuntijaa kun tulee häiriö Kyllä niitä myydään mutt ei ole häiriökorjaajaa joka olisi perillä koneesta…tammi 2, 14:49
 • väinö artikkeliin Kaisanet kokemuksia: “Täysin mielivaltaista ja erittäin ylimielistä toimintaa!! Kysyin s-postilla asiakaspalvelusta sopimuksen jatkokautta, ei mitään vastausta! Irtisanoin liittymän. Kuukautta myöhemmin tein uuden…joulu 27, 08:04
 • Nimetön artikkeliin Oulunkylän kuntoutussairaala kokemuksia: “Ei koskaan enää tähän ”kuntoutus” laitokseen.joulu 25, 09:55
 • Marianne artikkeliin Vapaakauppa.net kokemuksia: “No hups onneksi en tilannut kallista vajaa 20 mutta tavalliselle raha sekinjoulu 12, 20:40
 • Timppa artikkeliin Lämpöykkönen kokemuksia: “Vältä Lämpöykkösiä. Kauko-ohjain vilpiin saatiin puolentoista vuoden kuluttua. Kertoo kaiken firmasta.joulu 6, 16:56

Jaa Ultimatemarket kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Ultimatemarket kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Ultimatemarket kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Ultimatemarket kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Ultimatemarket kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Ultimatemarket aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Ultimatemarket kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Ultimatemarket kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Ultimatemarket kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Ultimatemarket kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Ultimatemarket aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

23 vastausta artikkeliin “Ultimatemarket kokemuksia”

 1. Arto J sanoo:

  Täysin samaa mieltä. Itse myös ostin tuon grillikota saunan ja voin todeta paljon murheita kokoamisessa. Mikään palikka ei oikeastaan sovi sellaisenaan paikoilleen! Paljon työtä teettää puhumattakaan puuttuvista osista! Esim: saunanlattia puuttuu kokonaan! Ja itse kodan lattia todella omituinen palapeli josta ei selkoa miten se tehdään? Ohjeet todella leväperäiset ei mitään järkeä! Onneksi vesikatossa nyt ja voi jatkaa pähkäilyä taas ensi keväänä! En suosittele henkilöille joilla ei ole aijempaa kokemusta rakentamisesta.

 2. Jamppa sanoo:

  Itselläni ei ole pahaa sanottavaa.Riippuu varmaan tuotteesta mitä ostaa.Ilmalämpöpumppu toimitettiin nopeasti ja kaikki toimi muutenkin asiallisesti.Negatiivista palautetta on aina ihmisten helpompi antaa kuin tällaista positiivista.Vanha lämpöpumppukin oli heiltä ja toimi hyvin n.15 vuotta.

 3. Hyväuskoinen sanoo:

  Ostin 2020 grillikodan, piti tulla 40 mm vahvuisena (kampanja tarjous) mutta olikin vain 28mm grilli oli epämääräinen pelti hässäkkä, sekä myös huuva ja piippu. No paketti saatiin sitten pystytettyä surkeiden mukanatulleiden ohjeitten mukaan. Nyt saavuttuani eilen kesäpaikalle kodan katto sortunut ja rakennus pilalla. Luulisi että noin pienen jyrkkäkattoisen pitäisi kestää lunta. Kiitos Ultimatemarket!!

 4. Jammu sanoo:

  tilasin 3×3 rakoliiterin mut sain samaan rahaan 4×4

 5. Sirkka Kärkkäinen Kiuruvesi sanoo:

  Maksoin tynnyrisaunan etukäteen kesäk.2015. Tilaus ei tullut sovittuun aikaan en jäännyt odottelemaan. Meneeköhän firmalla nyt paremmin? Otan kyllä suorituksen vastaan mielelläni.

 6. Markku kinnunen sanoo:

  Naapuri 85 v pariskunta tilasi Ultimarketista grillikodan keväällä ja maksoivat varausmaksun 199 € kotaa ei ole tullut 17.7 mennessä éivätkä vastaa puheluun mutta sähköpostilla sain vastauksen että pitää maksaa etukäteen ,ehdotin että maksetaan samalla kun kota on pihassa tai käydään noutamassa ja maksetaan, mutta ei minkäänlaista vastausta sitten muutaman päivän päästä tuli tilaajan puhelimeen viesti yksityis henkilön nimellä että kota ollut valmiina kauan mutta maksettava etukäteen niin kysymys kuuluu uskaltaako maksaa kun tilaajat luottaa vielä tähän suomalaisten rehellisyyteen ja olisivat halunneet vielä tälle kesälle kun perustuksetkin on valmiina. Onko yritys minkälaisessa hapessa tällä hetkellä?

 7. Miia sanoo:

  Tilasimme grillikodan. Ja voi hyvää päivää mitkä ohjeet. Tai siis ei oikein ohjeita olleskaan. Palikoita piti sahailla ja kattovanereita kaventaa. Ikean mööpelitkin on helppo kasata, ku niillä on sentään kunnon ohjeet! En todellakaan suosittele kenellekään kyseistä tuotetta! Saas nähdä miten kestää talven kasassa…

 8. Mikael sanoo:

  Aikoinaan tilasin mökki paketin em. firmalta, toimitus reilusti myöhässä, lopulta sain lähes kaikki osat tontille…noin 1000e edestä jäi tavaraa puuttumaan. Reklamoinnista ei sanottavaa hyötyä ja noin kk tavaroiden saapumisesta firma haettiin konkurssiin… pesän selvitys lienee edelleenkin käynnissä ja saatavat sisässä sen myötä… Ennakkoon olisi pitänyt maksaa, älkää maksako… Sinänsä mökin laatu ok… Asiakaspalvelu ja muu toiminta ala-arvoista… Samalla toiminimellä jatkui toiminta konkurssin jälkeenkin… Aikamoinen… Mikä lienee sitten sen aikaisen konkurssipesän tila tällä hetkellä… Jokunen vuosi sitten kyselin pesää hoitavalta asianajotoimistolta tilannetta niin kesken oli vieläkin.. Miten mahdollista että tuollaisen hoitamiseen voi mennä yli viisi vuotta, eikä vieläkään valmista ole tullut…

 9. Kalle Aaltonen sanoo:

  Ilmalämpöpumpun hankinta Ultimatemarketista kaatui liian moneen kysymykseen? Tiedustelin puuttuvia hintoja pumpun asennuksesta ja siihen liittyvien tarvikkeiden hinnoittelusta. Asennettuna hinnaksi ilmoitettiin summa, asentaja kertoi ettei Ultimaten hinta sido häntä? Pyydettäessä täsmennystä vastaus oli ” Unohdetaan tämä homma, meidän hinnoilla ei spekuloida eikä tehdä arviokäyntejä. Asentajat tulevat paikalle 2-3 vk. kuluessa siitä kun laitteet on toimitettu. Kehotan sinua kääntymään jonkin palvelevan asennusliikkeen puoleen.” Kysymyksistä oleellisin oli toimitus/asennusajankohta, laitteita oli varastossa. Asennus ilmoitettiin olevan mahdollista 6/2022, tilaus olisi tehty 11/2021. Vastausta tarvikehintoihin ei kerrottu. Ymmärrän heidän viittauksensa kääntyä palvelevan asennusliikkeen puoleen.

 10. Kallis kasa polttopuuta sanoo:

  Ostimme kotasaunan ja en suosittele kyseistä yritystä kenellekään! Toivottavasti tämä tavoittaa edes muutaman jotka tätä kotaa harkitsevat ostaa. Puutavara osin käyttökelvotonta, halennutta ja kieroa. Tähän yrityksen vastaus kuvista välittämättä ”parasta ykköslaatua” ohjeet ala arvoiset ja puutteelliset johon vastaus ”käyttäkää maalaisjärkeä” kattopalaa yhteensopimattomia ja koko saunan ja kodan välinen katto puuttui, johon vastaus ”olemme toimittaneet satoja ja kukaan ei ole valittanut, käyttäkää edelleenkin sitä maalaisjärkeä” no käytimme ja teimme itse vanerista puuttuvan osan. Yhtään ruostumatonta ruuvia ei paketissa. Koko saunan lattia puuttui sekä kodasta 36m lautaa lattiaa. Tähän ei enään vastausta. Kaikki kodan ulkopuolelle tulevat nurkkalaudat puuttuivat. Saunan katto VALUU pihkaa. Listaa voisi jatkaa loputtomiin. Kota nyt kasassa, mutta esim sauna niin matala ettei siellä mahdu aikuinen seisomaan. Taitaa olla 4000€:lla polttopuuta pihassa.

 11. Nimetön sanoo:

  Ostimme tavaraa, mitä emme koskaan saaneet. Firma meni konkurssiin, ja uusi nousi samalla nimellä, ja tarjosi alennusta seuraavista ostoista hyvitykseksi. En tietenkään enää langennut uuteen ansaan, kun menetettyjä rahoja ei kuitenkaan suostuttu korvaamaan. Ylipäätään lähetteli todella epämääräisiä viestejä tiedusteluihin. Välttäkää ja varoittakaa.

 12. Ritva K sanoo:

  Tämä porukka pitäisi laittaa pikkuhiljaa kuriin. Netistä löytyy pelkkä postilokeron osoite.

 13. Juha sanoo:

  Reklamaatiot ei toimi. Ilmalämpöpumput on viallisia. Reklamaatio/viallisen pumpun vaihto takuuaikana käräjäoikeuden kautta. Toinenkin pumppu oli viallinen. Kaupan purku piti hoitaa käräjäoikeuden kautta vaikka he ottivat sen itse puheeksi.

 14. PENA sanoo:

  No minä kans tilasin 70mm hirsimökin, sellaisen jossa yläkertakin. Mökki ihan ok ja tavaraa riittävästi! 2k ikkunat meni vaihtoon järjestään, vieläkin pari harmaata pitäis operoida. Pari takkaakin olen heiltä ostanut ja muuraukseni onnistui hyvin! Yleensä kun ostin jotain vaadin pankkitakauksen. Sain jopa rosvopaistiuunin korvauksena myöhästyneelle toimitukselle.

 15. Antti sanoo:

  Moro, ostimme tuollaisen kota/sauna hässäkän ohjeet aivan… onneksi on jonkinlainen timpurin vikaa.. että saa ton himmelin pystyy.. kun kysyin tarkempaa ohjetta niin ei yhtään parempia tullut.. tulen mainitsemaan tästä ..

 16. Piia sanoo:

  En suosittele, ostimme kyseisestä firmasta grillikodan syksyllä 2020 ,laudat kieroja ja todella huonot kasaus ohjeet, lisäksi piipun yläosaan jäi raot , joista sadevesi valui sisälle kotaan! Lattian pohjarunko ei kuulunut toimitukseen.

 17. Nimetön sanoo:

  Ei kannata ottaa riskiä että antaisi näille rahoja.

 18. Nimetön sanoo:

  Menetimme v.-13 n.1500,-, kahdesta toimittamattomasta ilmalämpöpumpusta.

 19. Ensimmäinen ja viimeinen kerta sanoo:

  Tilattiin kotamökki, jonka toimitus sovittu toukokuun alkuun. Monien soittojen ja viestien jälkeen tuli juhannuksen jälkeen. Vaadimme jo rahojen palautusta ellei mökki tule juhannukseen mennessä. Etumaksu 20 % ja loppu kun tavara tullut. Sittenpä tulikin karhukirje maksamattomasta laskusta. Lähetetty 23.5 ja eräpäivä 1.6. Sovittu oli että maksu sitten kun tavara tullut. Kun asiasta kyseltiin, niin sanoivat vaan että toisen huomautuksen jälkeen menee perintään. Ei kyllä toimi kuin sovittu. En suosittele tilaamaan mitään ja etumaksua ei ollenkaan. Hyvin epävarmaa kaupan tekoa.

 20. P. Kallio 2023 sanoo:

  Järkyttävää toimintaa. Tilasin sauna elementtipaketin, mutta siitä ei voinut tehdä kuvan mukaista saunaa. Lisäksi lupakuvia ei tullut vaikka luvattiin. Kuluttajaasiamiehelle hyvin tuttu firma, suomi kävi ilmeisesti liian kuumaksi niin omistaja muutti viroon. Puhelimet ja muut suomalaisia mutta toiminta virossa, joten helpompaa toimittaa täyttä roskaa.
  En osta ikinä enää mitään sieltä, menetin tuhansia euroja.

 21. KimmoR sanoo:

  Tavara on todella huonolaatuista. Puutavara huonolaatuista. Kaikki mitat pielessä. Elementtejä pinosta purkaessa 3 kpl hajosi suoraan sanottuna käsiin. Aika paljon pitää vahvistaa ja tuunata että varasto talven jälkeen vielä seisoo paikoillaan. Osa tavaroista jäi tulematta sekä kaikki piirrustukset puuttuvat. Halvalla sain ”hyvän”.

 22. Tero sanoo:

  Ostimme Ultimatemarketin grillikodan toukokuussa 2023, toimitus myöhästyi ja saapui heinäkuun puolivälissä. Kommentteja kodasta: Ohjeet surkeat ja epäselvät kuvat, ikkunat ja taivasikkuna akryylia (piti olla lasia), piti olla kaksikerroslasit, eivät ole, ovi vaneria, kuvassa panelia, grilli ja huuva kasa peltiä huonoilla ohjeilla. En olisi ostanut jos olisin tiennyt mitä saa, en voi suositella.

 23. KimmoR sanoo:

  Yksi lavallinen myös puutavaraa jäi tulematta. Kattotuolit piti olla tehdastekoiset 48*98. Olikin kasa palikoita 45*70 tikkuja. Edes kattotuolien mitta ei ollut oikea. Itse joutui nekin tekemään että saisi kestävämmät. Pitkästä tavarasta koko höskän olisi tehnyt jo moneen kertaan ja halvemmalla paremman. Kaikki piirrustukset puuttuvat. Laittoivat sitten asennusohjeen emailiin. Sekin oli tosin eri varastosta. Kallis kasa huonolaatuista lautaa/puuta. Elementit aivan kuraa. Kiertäkää kaukaa ko. firma. Ei vastaa toimituksen jälkeen enää mihinkään yhteydenottoihin. Siihen bisnes taitaa Virossa perustuakin. Mutta meitä hölmöjä riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *