Ultimatemarket kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 3 Keskiarvo: 1

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Ultimatemarket kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Ultimatemarket kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Ultimatemarket. Voit lukea ja kertoa Ultimatemarket kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Lue myös nämä tulikuumat artikkelit Ultimatemarket aiheesta:

Auta muita kertomalla avoimesti Ultimatemarket kokemuksesi

Ultimatemarket herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Ultimatemarket asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Ultimatemarket sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Ultimatemarket aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

Luitko jo nämä kommentit koskien Ultimatemarket kokemuksia:

Jaa Ultimatemarket kokemuksesi alla olevalla lomakkeella

Kertomasi Ultimatemarket kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

2 vastausta artikkeliin “Ultimatemarket kokemuksia”

 1. Älä osta Ultimatemarketista sanoo:

  Katsokaapa vaan, tämä nykyinen Ultimatemarket eli Suomen Takkateollisuus tulee menemään nurin aivan kohta. Ei vastailla puhelimeen eikä ole halua sovitella jo myytyjen rakennuksien ongelmia, viivästyksistä johtuvia viivästyskorkoja tai osapuutteita. Ei asiakaspalvelua hoitamaan reklamaatioita, joita kyllä tulee…

  Tuotteina esimerkiksi kotagrillisauna-yhdistelmä olisi ihan hyvä, mutta pilataan se huonoilla materiaaleilla (homeisilla ja viallisilla) ja kahdeksan kerroksen ”hirsiseinällä”. Ulko-oven ja saunanoven korkeus naurettavat 144cm ;). Harvian tuotteita näissä ei ole, eikä myöskään verrattavissa harviaan, vaikka mainostetaan Harviaa mainoksessa.

  Katkerana kirjoittelen näistä nyt joka tuuttiin ja varoittelen, ettei muut menettäisi rahojaan tälle Kari ”Konkurssi” Rosendahlille.

 2. Arto J sanoo:

  Täysin samaa mieltä. Itse myös ostin tuon grillikota saunan ja voin todeta paljon murheita kokoamisessa. Mikään palikka ei oikeastaan sovi sellaisenaan paikoilleen! Paljon työtä teettää puhumattakaan puuttuvista osista! Esim: saunanlattia puuttuu kokonaan! Ja itse kodan lattia todella omituinen palapeli josta ei selkoa miten se tehdään? Ohjeet todella leväperäiset ei mitään järkeä! Onneksi vesikatossa nyt ja voi jatkaa pähkäilyä taas ensi keväänä! En suosittele henkilöille joilla ei ole aijempaa kokemusta rakentamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.