Ultimatemarket kokemuksia

Käyttäjien antama arvosana
Äänien määrä: 17 Keskiarvo: 2.9

Yllä käyttäjien antama arvosana koskien Ultimatemarket kokemuksia. Arvostele oma kokemuksesi valitsemalla 1-5 tähteä. Klikkaa haluamaasi tähteä yllä olevasta ruudusta. 5 on todella hyvä, 4 hyvä, 3 keskiverto, 2 huono ja 1 todella huono. Lisää halutessasi kommentti sivun alla olevalla lomakkeella.

Ultimatemarket kokemuksia

Kohtaamme elämässä monenlaisia päätöksiä ja tilanteita. Jaakokemuksia.fi-sivusto luo mahdollisuuden keskustelulle eri aiheista kuten Ultimatemarket. Muiden kommenttien lukeminen on hyödyllistä, koska se auttaa sinua tekemään hyviä päätöksiä. Oletko kahden vaiheilla? Etkö tiedä vielä mitä sinun pitäisi tehdä Ultimatemarket asian suhteen? Voit lukea ja kertoa Ultimatemarket kokemuksia vuodelta 2020 vapaasti ja halutessasi anonyymisti. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla kokemuksesi?

Auta muita kertomalla avoimesti Ultimatemarket kokemuksesi

Ultimatemarket herättää monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Jos sinulla on siitä kokemusta, voit auttaa muita henkilöitä. Osallistumalla ja jakamalla mielipiteesi autat toisia tekemään hyviä päätöksiä. Ultimatemarket asiaa tutkiva henkilö haluaa vastauksia mm. seuraavanlaisiin kysymyksiin:

 • Mitä pelkoja Ultimatemarket sinulle aiheutti ja vastasiko pelkosi todellisuutta?
 • Mitä positiivista ja negatiivista voisit sanoa Ultimatemarket aiheesta?
 • Mitä tekisit toisin, jos voisit palata ajassa taaksepäin?

9 vastausta artikkeliin “Ultimatemarket kokemuksia”

 1. Arto J sanoo:

  Täysin samaa mieltä. Itse myös ostin tuon grillikota saunan ja voin todeta paljon murheita kokoamisessa. Mikään palikka ei oikeastaan sovi sellaisenaan paikoilleen! Paljon työtä teettää puhumattakaan puuttuvista osista! Esim: saunanlattia puuttuu kokonaan! Ja itse kodan lattia todella omituinen palapeli josta ei selkoa miten se tehdään? Ohjeet todella leväperäiset ei mitään järkeä! Onneksi vesikatossa nyt ja voi jatkaa pähkäilyä taas ensi keväänä! En suosittele henkilöille joilla ei ole aijempaa kokemusta rakentamisesta.

 2. Jamppa sanoo:

  Itselläni ei ole pahaa sanottavaa.Riippuu varmaan tuotteesta mitä ostaa.Ilmalämpöpumppu toimitettiin nopeasti ja kaikki toimi muutenkin asiallisesti.Negatiivista palautetta on aina ihmisten helpompi antaa kuin tällaista positiivista.Vanha lämpöpumppukin oli heiltä ja toimi hyvin n.15 vuotta.

 3. Hyväuskoinen sanoo:

  Ostin 2020 grillikodan, piti tulla 40 mm vahvuisena (kampanja tarjous) mutta olikin vain 28mm grilli oli epämääräinen pelti hässäkkä, sekä myös huuva ja piippu. No paketti saatiin sitten pystytettyä surkeiden mukanatulleiden ohjeitten mukaan. Nyt saavuttuani eilen kesäpaikalle kodan katto sortunut ja rakennus pilalla. Luulisi että noin pienen jyrkkäkattoisen pitäisi kestää lunta. Kiitos Ultimatemarket!!

 4. Jammu sanoo:

  tilasin 3×3 rakoliiterin mut sain samaan rahaan 4×4

 5. Sirkka Kärkkäinen Kiuruvesi sanoo:

  Maksoin tynnyrisaunan etukäteen kesäk.2015. Tilaus ei tullut sovittuun aikaan en jäännyt odottelemaan. Meneeköhän firmalla nyt paremmin? Otan kyllä suorituksen vastaan mielelläni.

 6. Markku kinnunen sanoo:

  Naapuri 85 v pariskunta tilasi Ultimarketista grillikodan keväällä ja maksoivat varausmaksun 199 € kotaa ei ole tullut 17.7 mennessä éivätkä vastaa puheluun mutta sähköpostilla sain vastauksen että pitää maksaa etukäteen ,ehdotin että maksetaan samalla kun kota on pihassa tai käydään noutamassa ja maksetaan, mutta ei minkäänlaista vastausta sitten muutaman päivän päästä tuli tilaajan puhelimeen viesti yksityis henkilön nimellä että kota ollut valmiina kauan mutta maksettava etukäteen niin kysymys kuuluu uskaltaako maksaa kun tilaajat luottaa vielä tähän suomalaisten rehellisyyteen ja olisivat halunneet vielä tälle kesälle kun perustuksetkin on valmiina. Onko yritys minkälaisessa hapessa tällä hetkellä?

 7. Miia sanoo:

  Tilasimme grillikodan. Ja voi hyvää päivää mitkä ohjeet. Tai siis ei oikein ohjeita olleskaan. Palikoita piti sahailla ja kattovanereita kaventaa. Ikean mööpelitkin on helppo kasata, ku niillä on sentään kunnon ohjeet! En todellakaan suosittele kenellekään kyseistä tuotetta! Saas nähdä miten kestää talven kasassa…

 8. Mikael sanoo:

  Aikoinaan tilasin mökki paketin em. firmalta, toimitus reilusti myöhässä, lopulta sain lähes kaikki osat tontille…noin 1000e edestä jäi tavaraa puuttumaan. Reklamoinnista ei sanottavaa hyötyä ja noin kk tavaroiden saapumisesta firma haettiin konkurssiin… pesän selvitys lienee edelleenkin käynnissä ja saatavat sisässä sen myötä… Ennakkoon olisi pitänyt maksaa, älkää maksako… Sinänsä mökin laatu ok… Asiakaspalvelu ja muu toiminta ala-arvoista… Samalla toiminimellä jatkui toiminta konkurssin jälkeenkin… Aikamoinen… Mikä lienee sitten sen aikaisen konkurssipesän tila tällä hetkellä… Jokunen vuosi sitten kyselin pesää hoitavalta asianajotoimistolta tilannetta niin kesken oli vieläkin.. Miten mahdollista että tuollaisen hoitamiseen voi mennä yli viisi vuotta, eikä vieläkään valmista ole tullut…

 9. Kalle Aaltonen sanoo:

  Ilmalämpöpumpun hankinta Ultimatemarketista kaatui liian moneen kysymykseen? Tiedustelin puuttuvia hintoja pumpun asennuksesta ja siihen liittyvien tarvikkeiden hinnoittelusta. Asennettuna hinnaksi ilmoitettiin summa, asentaja kertoi ettei Ultimaten hinta sido häntä? Pyydettäessä täsmennystä vastaus oli ” Unohdetaan tämä homma, meidän hinnoilla ei spekuloida eikä tehdä arviokäyntejä. Asentajat tulevat paikalle 2-3 vk. kuluessa siitä kun laitteet on toimitettu. Kehotan sinua kääntymään jonkin palvelevan asennusliikkeen puoleen.” Kysymyksistä oleellisin oli toimitus/asennusajankohta, laitteita oli varastossa. Asennus ilmoitettiin olevan mahdollista 6/2022, tilaus olisi tehty 11/2021. Vastausta tarvikehintoihin ei kerrottu. Ymmärrän heidän viittauksensa kääntyä palvelevan asennusliikkeen puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viimeisimmät kommentit Jaakokemuksia-fi sivustolla

 • Eero Ristonen artikkeliin Futonshop.fi kokemuksia: “2 kuukautta tilauksesta. Ei näy tuotteita eikä rahoja. ”Asiakaspalvelu” ei vastaa puhelimeen eikä sähköpostiin.marras 16, 17:16
 • Riitta Varsinais-Suomesta artikkeliin Suomen Puhelinluettelo kokemuksia: “Suomen Puhelinluettelot!!! En pärjäisi ilman. Tiedot löytyy pienistäkin yrityksistä. Käytän tätä aina kun tarvitsee etsiä jonkun uuden palveluntarjoajan. Viimeksi löytyi…marras 15, 10:02
 • Kalevi artikkeliin Suomen Puhelinluettelo kokemuksia: “Löysinkin tämän palvelun, kun kaipailin vanhoja puhelinluetteloita.. Täältähän löytyy kaikki mitä tarviin.marras 15, 10:02
 • Tommi artikkeliin Suomen Puhelinluettelo kokemuksia: “Suomen Puhelinluettelo saa suositukset meidän firmalta. Hyvin ollaan saatu työtarjouksia ja yhteydenottoja Uudenmaan Puhelinluetteloiden kautta. Yllättävän hyvä.marras 15, 09:25
 • Juho artikkeliin Sisuste peltoniemi kokemuksia: “Tilattiin moottorisänky. Muuten kaikki meni hyvin, mutta toimitusaika oli puoli vuotta. Kysyttäessä meidät kuitenkin pidettiin ajan tasalla tilanteesta. Loppujen lopuksi…marras 15, 08:08

Jaa Ultimatemarket kokemuksesi lomakkeella

Voit kertoa Ultimatemarket kokemuksesi tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta. Kertomasi Ultimatemarket kokemus julkaistaan sellaisenaan. Älä kirjoita viestiin henkilökohtaisia tietojasi. Olethan ystävällinen kirjoittaessasi kommenttia. Älä käytä kirosanoja tai muutoin sopimatonta kieltä. Sopimattomat viestit poistetaan automaattisesti.

Muista antaa kokemuksellesi arvosana sivun yläreunassa olevilla tähdillä.

Voiko Ultimatemarket kokemuksia sisältäviin kommentteihin luottaa?

Lukiessasi Ultimatemarket kommentteja, saatat kysyä itseltäsi voiko niihin luottaa. Nykyaikana turvaudumme usein muiden jakamiin käyttäjäkokemuksiin. Erään tutkimuksen mukaan 91 % lukee muiden käyttäjien jakamia kommentteja ja 84 % luottaa internetistä löytyviin yhtä paljon kuin henkilökohtaisesti tehtyyn suositukseen. Suuri osa ihmisistä siis luottaa käyttäjien jakamaan tietoon. Tämä tilasto korostaa kuinka paljon luotamme internetistä löytyvään infoon. Se olikin yksi syy Jaakokemuksia.fi sivuston perustamiseen. Halusimme luoda alustan, jossa sinä ja muut voitte jakaa mielipiteitänne vapaasti Ultimatemarket aiheesta.

Mitä pitäisi ottaa huomioon lukiessa negatiivisia Ultimatemarket kokemuksia?

Otathan huomioon että mikään tuote tai palvelu ei ole täydellinen. Se on yksinkertaisesti mahdotonta, koska jokaisella on erilaiset odotukset. Luettaessa negatiivisia Ultimatemarket kokemuksia on hyvä muistaa, että monesti kyseessä on väärinymmärrys. Joskus näemme negatiivisen kommentin, mutta emme näe yrityksen yritystä korjata tilanne.

Osallistu ja auta jakamalla Ultimatemarket kokemuksia

Haluatko sinäkin auttaa muita kertomalla Ultimatemarket kokemuksia? Edellä siteerattu tilasto korostaa oman mielipiteen ja kokemuksen kertomisen tärkeyttä. Päivittäin henkilöt etsivät Ultimatemarket aiheesta lisätietoa ja käyttäjäkokemuksia. Nyt sinäkin voit auttaa muita kertomalla oman kokemuksesi alla olevalla lomakkeella.

9 vastausta artikkeliin “Ultimatemarket kokemuksia”

 1. Arto J sanoo:

  Täysin samaa mieltä. Itse myös ostin tuon grillikota saunan ja voin todeta paljon murheita kokoamisessa. Mikään palikka ei oikeastaan sovi sellaisenaan paikoilleen! Paljon työtä teettää puhumattakaan puuttuvista osista! Esim: saunanlattia puuttuu kokonaan! Ja itse kodan lattia todella omituinen palapeli josta ei selkoa miten se tehdään? Ohjeet todella leväperäiset ei mitään järkeä! Onneksi vesikatossa nyt ja voi jatkaa pähkäilyä taas ensi keväänä! En suosittele henkilöille joilla ei ole aijempaa kokemusta rakentamisesta.

 2. Jamppa sanoo:

  Itselläni ei ole pahaa sanottavaa.Riippuu varmaan tuotteesta mitä ostaa.Ilmalämpöpumppu toimitettiin nopeasti ja kaikki toimi muutenkin asiallisesti.Negatiivista palautetta on aina ihmisten helpompi antaa kuin tällaista positiivista.Vanha lämpöpumppukin oli heiltä ja toimi hyvin n.15 vuotta.

 3. Hyväuskoinen sanoo:

  Ostin 2020 grillikodan, piti tulla 40 mm vahvuisena (kampanja tarjous) mutta olikin vain 28mm grilli oli epämääräinen pelti hässäkkä, sekä myös huuva ja piippu. No paketti saatiin sitten pystytettyä surkeiden mukanatulleiden ohjeitten mukaan. Nyt saavuttuani eilen kesäpaikalle kodan katto sortunut ja rakennus pilalla. Luulisi että noin pienen jyrkkäkattoisen pitäisi kestää lunta. Kiitos Ultimatemarket!!

 4. Jammu sanoo:

  tilasin 3×3 rakoliiterin mut sain samaan rahaan 4×4

 5. Sirkka Kärkkäinen Kiuruvesi sanoo:

  Maksoin tynnyrisaunan etukäteen kesäk.2015. Tilaus ei tullut sovittuun aikaan en jäännyt odottelemaan. Meneeköhän firmalla nyt paremmin? Otan kyllä suorituksen vastaan mielelläni.

 6. Markku kinnunen sanoo:

  Naapuri 85 v pariskunta tilasi Ultimarketista grillikodan keväällä ja maksoivat varausmaksun 199 € kotaa ei ole tullut 17.7 mennessä éivätkä vastaa puheluun mutta sähköpostilla sain vastauksen että pitää maksaa etukäteen ,ehdotin että maksetaan samalla kun kota on pihassa tai käydään noutamassa ja maksetaan, mutta ei minkäänlaista vastausta sitten muutaman päivän päästä tuli tilaajan puhelimeen viesti yksityis henkilön nimellä että kota ollut valmiina kauan mutta maksettava etukäteen niin kysymys kuuluu uskaltaako maksaa kun tilaajat luottaa vielä tähän suomalaisten rehellisyyteen ja olisivat halunneet vielä tälle kesälle kun perustuksetkin on valmiina. Onko yritys minkälaisessa hapessa tällä hetkellä?

 7. Miia sanoo:

  Tilasimme grillikodan. Ja voi hyvää päivää mitkä ohjeet. Tai siis ei oikein ohjeita olleskaan. Palikoita piti sahailla ja kattovanereita kaventaa. Ikean mööpelitkin on helppo kasata, ku niillä on sentään kunnon ohjeet! En todellakaan suosittele kenellekään kyseistä tuotetta! Saas nähdä miten kestää talven kasassa…

 8. Mikael sanoo:

  Aikoinaan tilasin mökki paketin em. firmalta, toimitus reilusti myöhässä, lopulta sain lähes kaikki osat tontille…noin 1000e edestä jäi tavaraa puuttumaan. Reklamoinnista ei sanottavaa hyötyä ja noin kk tavaroiden saapumisesta firma haettiin konkurssiin… pesän selvitys lienee edelleenkin käynnissä ja saatavat sisässä sen myötä… Ennakkoon olisi pitänyt maksaa, älkää maksako… Sinänsä mökin laatu ok… Asiakaspalvelu ja muu toiminta ala-arvoista… Samalla toiminimellä jatkui toiminta konkurssin jälkeenkin… Aikamoinen… Mikä lienee sitten sen aikaisen konkurssipesän tila tällä hetkellä… Jokunen vuosi sitten kyselin pesää hoitavalta asianajotoimistolta tilannetta niin kesken oli vieläkin.. Miten mahdollista että tuollaisen hoitamiseen voi mennä yli viisi vuotta, eikä vieläkään valmista ole tullut…

 9. Kalle Aaltonen sanoo:

  Ilmalämpöpumpun hankinta Ultimatemarketista kaatui liian moneen kysymykseen? Tiedustelin puuttuvia hintoja pumpun asennuksesta ja siihen liittyvien tarvikkeiden hinnoittelusta. Asennettuna hinnaksi ilmoitettiin summa, asentaja kertoi ettei Ultimaten hinta sido häntä? Pyydettäessä täsmennystä vastaus oli ” Unohdetaan tämä homma, meidän hinnoilla ei spekuloida eikä tehdä arviokäyntejä. Asentajat tulevat paikalle 2-3 vk. kuluessa siitä kun laitteet on toimitettu. Kehotan sinua kääntymään jonkin palvelevan asennusliikkeen puoleen.” Kysymyksistä oleellisin oli toimitus/asennusajankohta, laitteita oli varastossa. Asennus ilmoitettiin olevan mahdollista 6/2022, tilaus olisi tehty 11/2021. Vastausta tarvikehintoihin ei kerrottu. Ymmärrän heidän viittauksensa kääntyä palvelevan asennusliikkeen puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.